Torsdag & Fredag

Sry att jag inte skrivit i bloggen på nåra dar. Men jag har haft fullt upp med plugg oså :/
Men nu har jag äntligen lite tid till övers :)
I Torsdags var jag i skolan sen stack jag direkt till Håsten efter det för att provjobba. Första dan och allt gick bra, så ni vet de :) Slutade sen vid nio på kvällen och stack hem direkt. Efter nån timme kom Henke hem till mej för att sova hos mej. Satt först och snackade lite me pappa sen satte jag mej och skrev lite på ett arbete som skulle vart inlämnat i torsdags. Satt och skrev till klockan var runt halv två på natten och sen skickade jag iväg det via mejl. Sen var det bara att lägga sej och sova lite.
Fredagen blev det att vi gick upp vid åtta för att göra oss i ordning för farfars begravning. Henke var så stilig i sin nya kostym som han hade köpt :) är stolt över dej älskling<3
Och jag vill tillägga att det var en väldigt fin begravning med mycket släkt och vänner. Tog även kort på alla blommor och buketter som alla kom med och kommer även lägga in bilderna på bilddagboken senare.
Sen vid fyratiden blev det att åka iväg till Håsten igen för att provjobba en dag till och nu är jag anställd där :)
När jag slutat jobba kom Henke och mötte mej och vi cyklade till farfars grav. Vi besökte även hans farfars grav och hans morbrors och morfars grav innan vi sen cyklade hem till Adam. Jag satt där och kollade på när dem lanade lite (eftersom jag inte hade me mej någon egen dator) sen stack jag och Henke hem till honom för att sova.

Så nu vet ni lite om vad jag haft för mej de två senaste dagarna :) förövrigt sitter jag nu hos Adam igen och skriver lite från Henkes dator. Dem lanar fortfarande lite, sen vad som händer ikväll återstår att se :)

//Jacie*

Konvertera? Någon?

Jag? Haha, nej... det tror jag inte jag vill iallafall :P
Men anledningen att jag drar upp det här var för att vi var i Göteborg med Religionsklassen idag och besökte Hare Krishna, Katolska kyrkan och den judiska församlingen. Var väl tänkt som en kul avslutningsgrej så här innan studenten och så och det var ganska kul me. Den som tilltalade mej mest var, hör och häpna, judendomen!
Så nu när jag har bekänt detta så antar jag att ni även vill ha en förklaring och det kan ni väl få ;)
Anledningen till att judendomen tilltalade mej mest var för att det verkar vara en ganska "lätt" religion att leva i. De har inga speciella regler som man ska följa och jag tyckte att det verkade vara en intressant tro. Dessutom firar dem ju inte jul heller, så då slipper jag den :P han som berättade om judendomen gjorde det mycket bra. Man förstod vad det var han snackade om och han verkade vara en rolig och schysst person.
Nackdelen med judendomen (om man nu vill konvertera) är att det är svårt att bli jude och även om man lyckas bli det så kan folket som föddes som judar (och som anses vara "äkta" judar) ändå tycka att man inte är någon jude.
Det där blev en lite komplicerad förklaring men jag hoppas ni förstår :)

Så mycket mer har inte hänt idag. Var i Göteborg i stort sett hela dagen...
Men ska dock sätta mej och plugga snart... har prov imon och en inlämning som jag inte ens har börjat på :/

//Jacie*

All night long lalala...

Jag har nu gått runt och nynnat på Danmarks bidrag i Eurovision song contest i två dar. "Aaaall niiiight long..."  :D
Men det är lugnt för mej, tycker att den låten var en utav dem bästa och sångaren är ju bara för snygg :P Det är nåt visst med danska killar ;D



Min önskeoutfit


Morron

Tänkte uppdatera mej lite :) Skrev ju igår att jag skulle kolla fotbollsmatchen på tv och den slutade 1-0 till Sverige :D
Mycket bra, och målet gjorde Tobias Linderoth för ovanligheternas skull ;P
Just nu så är ja hemma, men skulle egentligen vart på lektion -.-  men jag vaknade lixom vid fyratiden imorse och tänkte att jag ju inte kunde gå upp då. Lite tidigt att gå upp då när man börjar 8.10. Så jag somnade snabbt om och vaknade inte förrän nu :/  Inte bra att försova sej, men va ska man göra?
Men idag är en ny dag iallafall :) ska till skolan och göra ett prov sen och direkt efter det blir det arbetsintervju :)

//Jacie*

Heja blågult!

Det här blir nog det sista inlägget för idag. Ska gå och läsa på lite på historian och sen ska jag se hur det går i fotbollsmatchen mot Slovenien :)
Heja blågult! ;D Fast det är ju klart, det är bara en träningsmatch/vänskapsmatch. Inte på liv och död om man säjer så^^
Men det är ändå kul att se vilka som är med i det svenska landslaget och hur det går i matchen!

Ha en bra kväll alla,

//Jacie*

@ home

Hade bara tänkt att skriva ett snabbis-inlägg för egentligen måste jag plugga -.-
Men min dag så här långt har sett ut ungefär såhär:

* möte med syv
* skola (tre lektioner) - fick reda på att jag får VG i slutbetyg i religion b :D
* gick till nina efter skolan
* tog bussen hem
* väl hemma ringde dem från en arbetsplats och ville att jag skulle komma på intervju :D

Jaa, de är väl ungefär så här det har sett ut. Ska på jobbintervju imon då :) blev skitglad att dem ringde och även nöjd för betyget i religionen.
Ska väl snart käka och sen blir det att sätta sig med pedagogiskt ledarskap (prov imon) och historian (prov på torsdag).

//Jacie*

So what?!

Okej, uppenbarligen är det någon som inte tycker om mej (eller det jag skriver). Fick en komment om att jag skrivit för mycket om vad jag gjort i helgen och att ingen ändå vill veta vad jag gjort. Men om du nu inte vill veta, varför läser du då min blogg? Förstår mej inte på folk som bara klankar ner på andra hela tiden, dem kan ju inte må bra med sig själva iallafall!
Aja, eftersom du skrev en så gullig (ironi) komment till mej så får du också vara med i ett inlägg i min blogg :)

//Jacie*

Vill ha!

Hittade ursnygga smycken hos BagsAndFashion. Här är några utav de snygga halsbanden som jag hittade där. Tyckte att dem var lite läckra och dem skulle inte vara fel att ha :)
Gillar ju smycken som har lite "bling-bling" med ;)


En ny vecka...

är här och jag hoppas att den går fort så att jag kan få ledigt i över en vecka sen :P
Sitter just nu i skolan (det är ju inte ovanligt att jag gör det när jag skriver ;P), har haft möte med syo-konsulenten och snackat litegrann. Gillar egentligen inte honom eftersom jag anser att han inte har hjälpt mej under dem här tre åren som jag gått på skolan, trots att jag bett om hjälp. Sen så är det ju inte bara jag som klagar på honom heller och det gör ju inte det hela bättre.
Men på ett sätt kan jag inte riktigt hata honom heller - han pratar nämligen skånska och bara jag hör en skåning så tänker jag på detta underbara län som jag älskar och alla mina släktingar som bor där nere. Vem vet, en vacker dag kanske jag flyttar ner dit :) jag hoppas på det iallafall.

Börjar iallafall nästa lektion om 20 minuter, ska ha svenska då och det blir att lyssna på redovisningar. Precis som vi gjort dem två senaste svenska-lektionerna. Ganska slappt, men helt okej :)

//Jacie*

Grattis mamma

Jag <3 mamma   :)


Idag + Festen igår

Helu,
Sitter mest och slöar nu, har spelat CS med Henke i några timmar. Blir väl käk om en liten stund eller så.
Igår skrev ja ju att vi skulle iväg på fest och så blev det också :) fast tvekade lite eftersom en till egentligen skulle följt me, men denna personen stack till en annan fest :O
Okej, hon får göra som hon vill, men jag tycker iallafall att hon kunde hört av sej och sagt att hon inte skulle me oss. Så jag blev lite besviken... men men. Vi hade riktigt kul ändå :D Micke ringde mej och tjötade om att jag skulle komma till honom så jag cyklade dit, sen fick vi skjuts av hans syrra till Jimbo som hade festen. Drack lite och sen tjötade vi en massa. satt mest och snackade med Jocke, Ralle och Linus om musik - metall, hårdrock osv :P Intressant att höra vad dem tycker om för band och så där :)
Stack sedan ner mot stan och då gick jag och snackade me Ralle och Vladde om allt mellan himmel och jord typ :D men de var bara Vladde som skulle ner till krogen, vi andra stack hemåt.
Men det var en lyckad kväll som sagt, om man bortser från lite strul i början.

//Jacie*

Städning avklarad!

Jahopp, nu är ja hemma då :) har vart de ett tag nu. Henke skulle iväg och spela paintball med Ola och co så jag stack hem. Har vart i full gång idag med städning och tvätt. Har röjt upp på mitt rum, vilket verkligen behövdes. Har inte städat på ett tag nu. Egentligen behöver jag städa mitt rum två ggr/vecka eftersom jag har astma och kvalsterallergi. Men så många gånger blir de aldrig :/ finns aldrig tid till det helt enkelt. Men jag får bli bättre med det, får försöka ta mej tid. Men ja, sen så har jag då tvättat kläder. Säger som Juice brukar säja - ingen annan gör ju det åt en så då får man göra de själv! Sen har jag även bytt sängkläder nu me. Så ja, jag har vart i full gång som ni säkert förstår :)

Ska snart börja göra mej i ordning snart, duscha och så för ikväll blir det fest ;P
Tror festen blir hos Jim, men vi ska inte va där förrän vid nio-halv tio eftersom dem inte slutar paintballen innan dess. Så jag har god tid på mej att göra mej i ordning :)

Idag är det förresten Eurovision song contest, men det missar jag på grund av festen. Är väl inget stort fan av det egentligen, men det är alltid kul och se vem som vinner och vilka som gör bort sej :D
Nån som ska se det?

//Jacie*

God morgon...

eller god middag kanske? :O Aah men iallafall så vaknade jag för en stund sen. Skönt att få sova länge nån dag i veckan :P När det är skola brukar jag alltid gå upp vid sju eller åtta, även dem dagar som jag börjar sent.
Men ja, igårkväll blev det filmkväll/natt med Alex och Frida. Vi var först nere på Hemmakväll och sen gick vi hem till Alex morfar och kollade på Alvin and the chipmunks och Shutter. Alvin and the chipmunks har jag ju sett typ två gånger innan men Shutter var ny för mej :P skräckfilm kan man väl säga att det var. Dem andra skrattade högt åt att jag hoppade till i vissa scener i filmen :D men vafan, ja har en oerhörd förmåga att leva mej in i filmer, okej? :P
Sent blev det iallafall, jag och Henke var inte hemma hos honom igen förrän vid fyra på morronen.
Sitter och funderar på vad man kan göra idag :O plugg känns nästan som ett måste... även fast ja inte vill. Ikväll blire säkert fest iaf ;)

//Jacie*

Veckans hyllning går till...

Britney Spears!
Härom dagen sågs hon vara ute och shoppa i en vacker brun satinklänning. Hon håller även på att spela in en ny skiva och tränar för fullt för att komma i form igen.
Go Britney säger jag! Hoppas verkligen att allt löser sig för henne igen :)



Visste ser hon fräschare ut än på länge?

Nu är det inte långt kvar...

Nä, det är absolut inte långt kvar till Studenten nu :P
Några få skoldagar kvar, sen är man ledig en hel vecka och sen är det studenten som gäller :D

Yeah!

 

Jag har hittat Nemo :D

Yes äntligen! Efter flera års letande har jag äntligen hittat Nemo,
kolla bara på bilden får ni se ;P


Porr i mobilen?

Vi är på väg till maten och jag ska precis packa ner mina saker i väskan;

Liz: Asso du är så seeeg...
Jag: Men hur ska jag göra för att det ska gå snabbare då? Jag måste ju lägga ner mina skrivhäften i väskan först.
Liz: Ja tar din mobil haha...

Liz tar min mobil och springer iväg i korridoren.

Jag: Asso Liz, jag vet att du gärna vill kolla på mina porrbilder som jag har i mobilen på min kille, men det får du tyvärr inte göra.
Liz (ropar genom hela korridoren): Kacie har porr i mobilen, Kacie har porr i mobilen!

Ja, vilka vänner man har ;D

Lång dag

Ja nu har jag då vart och provjobbat :) jobbade från halv fem till åtta. Lagom för att va första dan tycker ja :) Det gick bra att jobba, tappade ingenting iallafall hehe. Ska jobba en da´ till denna veckan, antingen fredag eller lördag. Sen får vi se hur de blir me anställning och så :)
Är ganska trött nu, har vart uppe och hållt igång sen klockan kvart över sex imorse. Blää!
Men ah, är hos Henke nu och ska ta bussen vid halv 10. Han sitter ju bara och spelar CS och han sa en grej till mej innan som inte va så kul så ja orkar inte va kvar här.

//Jacie*

Stor press

Har lite "dötid" nu, väntar på att Julia ska skriva färdigt sin text till redovisningen som vi har idag. Känns lite onödigt att börja skriva på ett arbete när jag ändå snart ska sticka och käka.
Är skitnervös på grund av två saker nu :O  1. Redovisningen idag, gör jag bra ifrån mej kan jag höja mej i betyget  2. Provjobba idag, gör jag bra ifrån mej där så är det mycket troligt att jag får jobbet.
Hatar såna här dagar, gillar inte att få för mycket press på mej =/ men får hoppas på det bästa när det gäller båda sakerna.
Tycker synd om Henke me som är på akuten nu, för typ tredje gången på två dagar (!) hans näsa är sne efter ett par smällar under basketträningen. Kanske är bruten eller knäckt :O :S
Aah, det återstår att se...

Älskar dej mi amor<3

//Jacie*

Galen!

Gah, jag blir galen på att jag har för mycket att göra på för lite tid!
Hur ska jag hinna me allt egentligen? :S


En lista

Ja, jag ska fortsätta med skolarbetet efter det här.

10 favoriter
färg:
röd och svart
mat: tacos
band: finns många bra :)
film: vet inte riktigt...
bok: har läst så många så kommer inte ihåg alla. Men  "Flickan med de röda skorna" är bra :)
sport: fotboll
årstid: Sommar
veckodag: fredag och lördag :)
tid på dygnet: kväll/natt

9 nuvarande
humör: Uttråkad av alla skolarbeten
smak: Hmm, apelsin :P
kläder: Svarta jeans, röd t-shirt och svart luvtröja
skrivbordsunderlägg: Svart bara
nagel-färg: Naturell
tid: 21.00
omgivning: Ganska lugnt
irritationsmoment: Att jag har ont i ryggen/nacken
tankar: Många

8 första
bästisen:
Hmm, var nog Sofie tror ja :O delade kompishjärta :D
internet-nick: Kommer inte ihåg, vet iaf att ja nickade Jezzerbabe på lunar när ja gick på högstadiet :D
husdjuret: Kaninen Ninis
piercingen: Ögonbrynet
kärleken: Victor
musiken: Ricky Martin haha :D
bilen: Det får framtiden avgöra :)
kyssen: På mellanstadiet tror ja :O

7 senaste
cigaretten: Jag röker inte, men har testat så senaste var väl för ett år sen?!
drycken: Nån ny Fanta, kommer inte ihåg va den heter :P
bilturen: Var några dar sen
kyssen: Igår :)
cd-skivan: Mja var ett tag sen jag köpte en cd, tankar ju mest så :)
teve-programmet: Sanningens ögonblick igår

6 har-du-någonsin
varit kär i en kompis:
Ja killkompis
brutit mot lagen: Ja, men inga allvarliga brott
blivit arresterad: Nej
nakenbadat: Ja haha :D
varit med på teve: Inte vad jag kommer ihåg :S
kysst en främling: Ja

5 vem
pratade du med senast:
 Henke i telefon
saknar du nu: Många
gick du på bio med sist: Henke
ringde du senast: Syrran tror ja de var 
ska du träffa imorgon: Blir nog en hel del de ;) ska ju både till skolan och jobba

4 saker (en på varje)

du gjorde igår kväll: Pluggade, tittade på tv
du kan höra just nu: Tv:n
du inte kan leva utan: Kärlek<3
du gör när du är uttråkad: Läser eller tränar

3 människor (en på varje)
som du kan berätta allt för: Henke<3 (och min syrra)
som du hatar: Här nämner vi inga namn.
som du tycker är snygg: Freddie Ljungberg

2 antingen-eller
svart eller vitt: Svart
varmt eller kallt: Varmt

1 önskning: Att allting går bra imon på provjobbet :)

Kändisars extraknäck

Allt fler kändisar extraknäcker som underklädesmodeller och visst är det väl kul att dem kan tjäna lite extra pengar lite då och då. Men jag tycker allt att det är lite löjligt när dem "ritar" på magmuskler på Fredrik Ljungberg. Varför är det så viktigt att killarna har magmuskler? Tycker faktiskt att Freddies kropp är fin utan dem där extramusklerna ;)
eller vad tycker ni?




Wiiiiie :D provjobba imon

Ja är jätteglad just nu :D
Dem ringde just från Wärdshuset och ville att jag skulle komma och provjobba imon :P är så glad för att dem hörde av sej. Det hade vart bra om jag hade fått jobb där, smidigt att ta sig dit och så eftersom det ligger här i Varberg. Men jag borde kanske tagga ner lite med tanke på att det bara är på prov imon och att det inte är säkert att jag får jobbet än.
Men iallafall, är skitnervös :O har ju erfarenhet inom restaurang, men har aldrig arbetat som servitris tidigare :S hade nog känts lite lättare om jag hade fått gå på en intervju först och att dem sen hade sagt att jag får jobbet. Men nu är det ju inte så =/ men aah får va nöjd iallafall :)
Får väl tänka som så att det får bära eller brista :) får jag inte det här jobbet så finns det ju andra ställen som kanske vill ha mej ;)

//Jacie*

Två veckor kvar :D

Sitter just nu i skolan, men har slutat för dagen. Satt kvar en stund efter sista lektionen med Liz och skrev på våra reflektioner som ska vara inlämnade på fredag tror ja :O men vi kom inte så speciellt långt. Wille kom förbi och dem snackade i enrum så jag satte mej och spelade kort me Lina och Jenny ett tag. Sen när jag kom tillbaka så hann jag skriva lite och sen så följde Liz med Wille ner till stan så då orkade jag inte fortsätta skriva heller.
Idag är det förresten två veckor kvar i skolan :P sen är det en veckas ledighet och sen blir det lov :) skööööönt säjer ja bara! Vet inte riktigt vad jag ska göra i sommar. Har inte fått nåt svar från de ställen som ja skickat in ansökningar om sommarjobb än. Men det kommer väl :) har två ansökningar som ska in denna veckan me. Snackade me Arben i torsdags och han hade nästan precis börjat gå igenom alla ansökningar, men han skulle höra av sej :)
Jaa, funderar på om jag ska dra mej ner mot stan och kolla skor, behöver ett par nya. Fick förresten reda på att mina converse-skor som jag beställt ska komma denna veckan (förhoppningsvis). Så jag hoppas att dem kommer, har längtat otroligt mycket efter dem...

//Jacie*

Tjuvringning?

Kom just på att det var nån som ringde till min mobil i fredags kväll. Om det var en tjuvringning eller felringning vet ja inte. Men det var dolt nummer iallafall och min syrra svarade och då la dem/han/hon på :O
Inget jag stör mej på värst mycket egentligen, så länge det inte händer för ofta. Men ville bara påpeka det :)

//Jacie*

Söndag

Söndag är nog den tråkigaste dagen på hela veckan! Inga affärer på stan är öppna och det är dan före skolan också. Segt! Men får väl ta och skriva lite om min helg då...
I fredags så skrev ja ju att jag kanske skulle till Henke och så blev det också. Åkte dit efter hockeyn vid typ ett på natten. Vi kollade på film sen hände inte så mycket mer.
lördan vaknade vi ganska sent, käkade frukost och sen stack jag ner till gymmet och tränade :) var där i lite mer än två timmar och körde kondition och styrka. Jäkligt skönt var det! Sen stack jag hem till Henke igen, vi käkade tacos och spelade sen lite CS. Stack även ner till stan och köpte lite "lördagsgodis" :9 och kollade film. Fick bli en gammal film med Adam Sandler, Airhead tror ja den hette :)
Osså idag då, vaknade sent idag me. Klockan var väl halv två när vi gick upp. Har käkat frukost och nu är Henke nere och tränar lite basket och jag ska snart dra mej hemåt. Måste plugga lite och skicka iväg ett arbete >.<
Är sugen på att sticka ut och springa idag me, men får se hur det blir me det.

//Jacie*

Nu äntligen!

Ja äntligen har jag fixat en ny header till men blogg :) det var på tiden. Skrev ju för längesen att jag skulle fixa en ny men det har inte blivit av förrän nu. Det röda längst till vänster ska egentligen inte vara där.
Men jag får försöka få bort det imon eller nåt, orkar inte det nu -.-

//Jacie*

Hellu

Ledsen för en dålig uppdatering idag, men har haft lite annat för mej idag ^^
Har bland annat vart i skolan, skrivit ut platsansökningar och fixat lite me datorn så att den (förhoppningsvis) ska gå lite snabbare nu :) tog tid att göra de, ca tre (!) timmar, så jag hoppas att den blir bättre nu. Men det återstår att se.
Skolan var väl rätt okej, svenskan var rätt slapp sen efter det så slutade jag :) skönt me slappisdag!
Sen så har jag pluggat lite historia me >.< måste ju göras så de fick bli lite idag. Henke har förresten vart borta hela dan. Han är i Danmark med Johans klass, dem skulle på nån klassresa dit så han följde me dem. Men han kommer hem ikväll/natt så de kanske blir att ja cyklar in till honom då ;)
Mja, just nu så sitter jag bara här vid datorn och sjunger me i låtarna i "Så ska det låta" :P kul när dem sjunger nya låtar som man kan... men ja, tror inte de händer så mycket mer ikväll faktiskt.
Men det är lugnt för mej :)

//Jacie*

Dagens bild

Får bli på Angelina Jolie och Brad Pitt som väntar tvillingar. Två flickor är det tydligen om ryktena stämmer. Men jag fattar inte hur dem hade tänkt sej att hinna me alla ungar och jobb med filmer och resor till olika länder med välgörenhetsprojekt osv. Dem har ju redan tre adoptivbarn och ett biologiskt barn och så ska dem få två till. Jag kan ju inte säga mer än lycka till, hoppas att det går bra för dem och att dem kommer klara av det.


Free



If I leave here tomorrow
Would you still remember me?
For I must be travelling on, now,
'Cause there's too many places I've got to see.
But, if I stayed here with you, girl,
Things just couldn't be the same.
'Cause I'm as free as a bird now,
And this bird you can not change.
Lord knows, I can't change.


Jag saknar dej...

//Jacie*

Skola

Sitter nu i skolan och har min första lektion - filosofi. Ska fortsätta på mitt arbete om dödshjälp.
Min dag ser ganska tråkig ut för övrigt, kommer väl inte göra så mycket mer än att plugga ida :/
men så blir det ju ibland...
Är det någon annan som ska hitta på nåt kul ida?

//Jacie*

Fönstertittare?

Vaknade för ca en timme sen utav att telefonen ringde och ringde. Sen när ja väl tagit mej upp ur sängen för att svara så slutade de. Kolla iaf på nummerpresentatören att det var min farbror och nån Ingrid som hade ringt. Men var det nåt viktigt så får dem väl ringa igen.
Igår hände inte så mycke faktiskt. Var hemma hos Henke och sen tog vi en promenad och lite så.
Dödsannonsen på min farfar kom ut i tidningen ida me :'/ 
Sen har ja för övrigt två killar utanför mitt fönster nu. Dem håller på att spola rent huset så att dem kan måla om. Undrar vilken färg de kommer bli?!
Har inte så mycket mer att skriva... måste börja göra mej i ordning nu så att ja hinner me bussen till skolan.

//Jacie*

Tack!

Har precis duschat och sitter nu med en hårinpackning i håret :) får se om det ger nånting.

Va så skönt när jag vaknade imorse, hade inga röda ögon eller ögonlock som klibbat fast i varandra och inte heller rann de från ögonen som det gjorde igår. Var ju nästan som ett vattenfall igår från ena ögat :O
Så de är skönt när allergitabletterna hjälper, det märks verkligen.
Så tack Cetirizin för att du finns :)



//Jacie*


Perellis nya klänning snygg?

Charlotte Perellis nya klänning som hon ska tävla med i Eurovision song contest väger tydligen fem (!) kilo och har sex hundra trådar med tusentals swarovskistenar i olika slipningar. Vad nu swarovskistenar är för nåt vet ja inte. Men sju personer satt iallafall i två veckor och trädde på stenar på klänningen. Men dem kanske gjorde de förgäves då Charlotte inte har bestämt sej för vilken klänning hon ska ha än.

Ja men så här ser klänningen ut iallafall



bak och fram.

Så vad tycks?

Finns det ovanliga kineser?

Innan ja gick in på Aftonbladet.se så kom det upp en sida me den här rutan:



"Möt vanliga kineser" okej? Om det finns vanliga kineser, finns de då ovanliga kineser också? :O
eller hur tänker dem?

Fredrik Ljungberg



Freddie är på solsemester i Miami med sin bror Filip just nu. Han passar på att vila upp sej inför EM och jag hoppas att hans revben ska läka bra nu så att han kan vara med under EM :)

Förövrigt kan man även se Freddie på Pepsis etikett på flaskorna, vilket jag tycker är mycket trevligt :)
Henke däremot ser ut att vilja ha sönder Pepsiflaskorna varke gång han får syn på någon :D han gillar inte Freddie speciellt mycke ^^



//Jacie*

Vila i frid

Fick beskedet för en stund sen att min farfar somnade in inatt... föralltid. Det är svårt att förstå det som hänt och det som händer just nu. Kan inte förstå varför det finns sådana orättvisor här i världen. Så många frågor som surrar runt i mitt huvud just nu. Den människa som aldrig gjort en enda fluga förnär ska få drabbas av det värsta och lida in i det sista. Varför är det så?
Har så många fina minnen från din tid här på jorden och vår tid här tillsammans. Alla roliga saker som vi gjort, aldrig kommer jag att glömma! Du finns innerst i mitt hjärta och jag älskar dej oerhört mycket! Kommer att sakna dej så jävla mycket...
Men jag hoppas iallafall att du har det bra där du är nu, att du inte lider eller har ont nåt mer.

Vila i frid farfar...

//Jacie*

Kom änglar

Kom änglar kom älvor det börjar bli kallt,
här sitter jag och baddar såren me salt, det går åt helvete me allt!

Dagen som gått...

Vart i skolan idag, hade en bok-redovisning på psykologin. Tyckte att det gick skit, men fick beröm utav Angelina och Amanda iaf :) är tacksam för det. Sen direkt efter skolan kom Henke, Kenny och Sofie och hämtade mej. Åkte ner till stan och gick runt och kollade lite i affärerna. La undan en vit kjol till studenten så jag får hämta den imon. Får inte glömma bort de bara :P sen så skulle Sofie till sjukhuset för att träffa Sara så vi skjutsade upp henne dit sen körde vi till Rusta, ÖB och Elgiganten för att kolla litegrann :) efter det så åkte vi till Fästningen och gick längs med strandpromenaden. Henke stack sedan iväg på träning och jag och Kenny åkte till sjukhuset för att möta upp dem andra. Och nu så sitter ja hemma hos Henke och väntar på att han ska komma hem som sagt :) ska umgås lite me honom, sen när ja kommer hem så blir det att plugga inför pedagogiskt ledarskap och religion-redovisningen som vi ska ha imon... om vi nu hinner me att ha den. Var tydligen många som skulle redovisa imon, så vi får hoppas att vi slipper :P
Men förövrigt så får ni ha en fortsatt bra kväll :)

//Jacie*

Bärgningsbil

Jahopp då var man hemma i Varberg igen efter två dagar i Mellbystrand. Åkte ju dit i lördas för att hjälpa Henkes mormor med lite trädgårdsarbete. Så när vi kom dit fixade Henke gräsklipparen och jag satte igång med att kratta bort gräs från tomten och kantklippningen. Höll på ett bra tag med de faktiskt, tog längre tid än vad jag trodde att de skulle göra :O sen på kvällen så käkade vi lite och sen tog jag och Henke en promenad längs med stranden, mysigt :) sedan gick vi tillbaks och satte igång med att spela lite kort med Kerstin och Rut. Vi spelade 500 och jag förlorade :( men de gjorde inte så mycke för ja tyckte det var roligt ändå :) så mycket som jag skrattade då har ja nog inte skrattat på väldigt länge :D efter min förlust (och Henkes vinst) i kortspelet la vi oss i bäddsoffan och kollade på film och käkade lite snacks och myste :)
På söndan gick vi inte upp förrän vid ett-tiden. Vi kom sen igång med trädgårdsarbetet igen vid halv tre tror ja :O sedan fick Henke och Kerstin åka till Hstd för att köpa en ny gräsklippare eftersom den andra la av. Så då tog jag en liten paus och satte mej i solen och läste i min nya bok :) så lite solning blev det också för mej i helgen.
Sen när vi skulle hem så hann vi inte längre än till Hstd då bilen började ryka en massa så fort man gasade :O så vi fick stanna till vid en infart och ringa efter bärgning. Väntade väl i över en timme på att den där jäkla bärgningshjälpen skulle komma. Men den kom till sist och vi blev körda in till Bendts bil i Hstd och där fick vi sedan vänta på att Kenny skulle komma och hämta oss. Hade han aldrig kommit så hade vi nog inte vart hemma förrän ida. Så tack Kenny :)
Sent var det iallafall när vi kom hem, klockan var väl vid 11 eller nåt och vi skulle egentligen vart hemma vid 8. Men men, det är sånt som händer :) och nu har ja iaf fått åka bärgningsbil också :D

Ett STORT grattis till Jessica & Axel som fått sin bebis, en flicka som ska heta Agnes :) hoppas att allt går bra!

//Jacie*

Mellbystrand

Det verkar som att vi ska till Mellbystrand idag till Henkes mormor för att hjälpa henne me lite saker. Så det blir nog inget skrivande förrän på månda, eventuellt imon.

Men ha en bra helg allihop :)

//Jacie*

Nothing

Jahopp, här sitter man då å väntar hemma hos Henke på att han ska komma hem! Trodde ju att han skulle vara hemma efter träningen och vad jag har för mej så hade vi bestämt att vi skulle ses... Blir så irriterad när det blir så här. Han hade tydligen bara stuckit iväg utan att säja vart han skulle till sina föräldrar också :O
Inte svarar han på mina sms heller...
Men fuck it, han vet va som gäller...

//Jacie*


Härligt sommarväder

För er som är intresserade så kommer det att bli härligt "sommarväder" i helgen :)
Skönt tycker jag att det ska bli, det blir nog att sola då ;P

Har även läst ut boken som jag lånade, Puppan, som jag skrivit om tidigare. Jättebra var den! Det var verkligen en bok som jag kan rekommendera till er som gillar att läsa verklighetsbaserade böcker. Så nu har jag lånat en ny bok som jag tänkt att läsa, Flickan med de röda skorna heter den.

//Jacie*

Roliga CV´n

Hittade just en artikel om vad man inte ska skriva i ett CV när man ska söka jobb. CareerBuilder.com som gjorde undersökningen gav en del exempel på några ganska roliga och konstiga CV´n som kommit in till olika företag under åren. Dessa CV´n kallas för "misstag" från den sökande. Här är några exempel som fanns som räknas som de största misstagen;

*En sökande som bifogade ett brev från sin mamma.
*En sökande som uppgav att han inte var anträffbar alla dagar eftersom fredag, lördag och söndag var "supardagar".
*En sökande som skrev att han gillade att arbeta naken.
*En sökande som gav följande förklaring till varför polisen hade gripit honom: "Vi stal en gris, men det var en väldigt liten gris".
*En sökande som ritade en bil på kuvertet och skrev att det var en present till rekryteringschefen.
*En sökande som förklarade att en lucka i hans cv berodde på att han försökte komma över sin katts död i tre månader.

Mja, så kan det gå :)

//Jacie*

Hej hopp gummisnopp ;D

Sitter just nu hemma och försöker planera min dag så gott de går. Men det är inte lätt kan jag säja. Har en massa saker att göra idag känns det som och alla är viktiga på sitt sätt. Så vi får väl se hur det går. Var ju som sagt på Gekås igår me mamma och Josse. Det var kul, fast det blev lite långtråkigt när vi vart där i fem timmar :O
Ja men jag hittade lite saker till mej själv :) bland annat hårfärg och en eyeliner. Hittade även ett par skor som jag ska ha på studenten, så nu är det fixat :) nu är det bara själva kläderna kvar som sagt. Det jobbigaste av allt känns det som :/ ska förresten börja hårdträna nu så att jag kommer i form till studenten ;) det blir hårda pix.
Men som sagt så har jag mycket att göra idag, så jag hinner inte skriva så mycket mer nu iaf... kanske kommer mera sen ;P

//Jacie*

Dessa försäljare...

En sak som jag inte förstår är när det ringer försäljare och liknande till en och bara tjötar och tjötar och man får inte en syl i vädret. Som igår, när jag var i skolan, så ringde en från Telenor till min mobil och undrade hur länge jag haft mitt kontantkort och hur mycket jag ringde/smsade för i månaden. Jag svarade artigt och efter det så började hon rabbla upp en massa siffror om hur mycket det kostar me olika inställningar och tjänster i mobilen och hur jag skulle kunna få det billigare med abonnemang. När hon hade tjatat i ungefär 3 ½ min så lyckades jag avbryta henne med att säga att jag inte kan sätta upp mej på nåt abonnemang eftersom jag inte har något fast jobb. Men hade det inte vart bättre om hon frågat det från början? Då hade hon ju sluppit rabbla upp en massa siffror osv. Den tiden som det tog att snacka me mej hade hon ju istället kunnat lägga på att ringa till någon som hade möjligheten att sätt upp sig på abonnemang :O
Aah jag förstår mej då inte på dessa försäljare och telefonoperatörer...

Here I come :)

Är ledig idag så just nu sitter jag bara hemma i myskläder :) har vart sur sen iförrigår me ett prov som inte gick som det skulle och en missad tid hos läkaren! Hatar när det blir så... men skönt att jag har fyra dagars ledigt nu så ja slipper en massa grejjer. Har ju lite saker att plugga på, men nu kan jag ta det i min egen takt :)
Älsklingen jobbar idag som vikarie så han slutar inte förrän vid tre nån gång. Stackarn fick gå upp redan vid halv sex imorse :O men han är duktig så det gick säkert bra :)

Tror vi ska käka här hemma snart, sen efter maten blir det att åka upp till Ullared och Gekås me mamma och Josse. Jag ska nog bara kolla efter skor i skobutikerna runt om Gekås, men kanske hittar nåt litet inne på Gekås me :) brukar ju bli så att man hittar lite plocksaker där inne. Henke ville att jag skulle köpa nånting till honom därinne me, men han visste inte va han ville ha så vi får väl se om jag hittar nåt ;P

//Jacie*

Jackass

Började dagen me att försova mej :O kommer inte ens ihåg att jag hörde klockan ringa :S kanske stängde av den i sömnen? Ah ja vet faktiskt inte :/ men gjorde mej lite gröt senare och duschade. Stack sedan iväg till skolan och mötte Julia där. Satte oss direkt med redovisningsgrejjerna, var ju tvungna att förbereda allt. Hann inte ens äta någon lunch vilket inte är bra :/ men sen fick vi reda på att vi inte skulle hinna redovisa ändå, Mikael skulle iväg på klasskonferens. Så vi får göra de nästa Tisdag istället... bra på ett sätt för då hinner vi förbereda oss mer.
Efter skolan stack jag hem till Henke och vi stack ner till stan och fixade mat. Fick även postat det där brevet som jag släpat runt me länge nu. Har ju inte hunnit köpa ett frimärke men idag hann jag så nu är det postat :)
Jag och Henke satt och kollade på Jackass innan medan vi åt :) det är ganska kul att kolla på, men vissa saker kan var ganska sjuka :P vissa saker passar ju inte sej att se när man sitter och käkar precis. Iallafall inte för den som är äckelmagad ;)
Måste plugga snart... Henke är iväg på träning så jag ska ta och göra det medan han tränar så att jag får tid att umgås lite me honom sen. Men det blir väl att plugga mera ikväll me när jag kommit hem :/ tråkigt men sant!

Hoppas ni andra får en fortsatt bra dag iaf :)

//Jacie*

Gomorron alla^^

Sitter just nu i en datasal i skolan och skriver lite. Ska egentligen skriva på en krönika eller liknande nu, men känner inte för de. Lektionen är snart slut ändå, sen efter denna lektionen har jag psykologi. Blir väl att lyssna på redovisningar idag igen...
Hände väl inte så där värst mycket igår, men hade ändå inte tid att skriva. Vaknade vid halv två och stack ner till gymmet nästan direkt. Gymmade i nån timme och sen stack vi hem till Henke igen. Vet inte riktigt varfö vi åkte dit för efter fem minuter stack vi ner till Bagheerahallen för att pumpa en basketboll. Stack sedan till Påskbergsskolan och sköt lite. Träffade även en kille och en tjej från Varbergs basket som var där när vi kom. Killen spelar i Henkes lag och tjejen i F92. Snackade lite me dem också. Sen stack vi hem till Henke för att äta kvällsmat (frukost).
Idag ska ja träffa Henke en stund, sen blire att plugga också :/ har redovisning imon i religion. Men det blir en kort vecka för mej :D är ledig både torsdag och fredag sen, så jädra gött! :)

//Jacie*

Snabbis

Skriver ett snabbis-inlägg här innan Henke kommer och kör bort mej från datorn :P kom nyss hem till Henke. Har vart i stan och kollat efter studentkläder som jag skrev tidigare. Stack ner dit vid 12-tiden. Gick där för mej själv ett tag och sen träffade jag Sofie och Kenny inne på Only så jag fick sällskap av dem :) träffade även mamma och lillsyrran på stan som vi hade bestämt. Hittade dock inte det som jag var ute efter men  får ändra lite på det. Så nu har jag köpt ett vitt linne :) kommer kanske lägga upp en bild på det i bloggen sen. Får se ;)
Fixade även lite öl och cider till mej och Henke till ikväll, om det nu blir någon fest.

//Jacie*


Morrn morrn!

Det blev inte så mycket mer skrivande för min del igår (förlåt), men jag hann helt enkelt inte. Men idag är jag iallafall uppe relativt tidigt, blev väckt när Henke skulle gå upp för att göra sig i ordning. Han skulle ju iväg till GBG för att coacha killarna i basketcupen. Så nu sitter jag bara här och funderar på när jag ska ner till stan. Måste verkligen kolla efter avslutningskläder idag... verkar vara helt utplockat alla redan så bäst att skynda sej me det nu innan allt tar slut. Vet på ett ungefär hur jag vill se ut på studenten, men har inte hittat dem "rätta kläderna" än. Hittade ett långt vitt linne på b young, men det satt inte bra där bak. Var helt löst vid ryggen så det gick inte. Sen så hittade jag även en vit klänning på b young, men när jag provade den så visade det sej att den var genomskinlig över brösten :S så om jag har bh under den så lyser bh:n igenom och har jag ingen bh så syns mina bröst :O irriterande för den var verkligen snygg. Men jag får kolla vidare som sagt. Idag ska jag bland annat in på H&M, Lindex, Sisters, Vero Moda/Only och Wilmas och kolla lite. Hoppas jag hittar nåt^^

Men vad hände igår då eftersom jag inte skrev nåt mer? Jo jag åkte ju ner till stan och solade :) gick in på b young för att prova klänningen och linnet, kollade även efter ett par skor i några butiker. Sen drog jag me hemåt, satte mej vid datorn och la in bilder från valborg och sen duschade jag. Strax efter sex tog jag bussen in till Henke och när han kom hem så käkade vi. Efter maten spelade vi lite CS och sen stack vi ut till Påskbergsskolan och lirade lite basket^^ efter att vi vart där en stund kom Sofie och Emelie dit så vi snackade lite me dem. Sen stack vi hem till Henke igen och käkade glass ;9

//Jacie*

Vinn ett presentkort värde 500kr på MQ

image101

Jag är med och tävlar, vill du också vara med?
Klicka dej då in på den här bloggen  http://jesphers.blogg.se/1209461370_vinn_ett_presentkort_.html  och skriv en kommentar ;)

//Jacie*

Mycket att göra

Jippodan blev inte inställd som jag hade hoppats på, men de spelar ingen roll för mej för ja ska ändå inte gå :) känner mej inte motiverad till de + att jag varken har utklädnad eller dricka. Har andra saker för mej idag me, ska hinna me att sola (solarium), träna och plugga lite innan Henke kommer hem ikväll. Kanske blir att jag går en sväng på stan me mamma för att prova ut studentkläder... men det blir det om vi hinner me det. Annars får vi ta det imon :)
Har inget mer att säja för tillfället, men skriver säkert mer senare ;)
För övrigt får ni ha en bra dag :)

//Jacie*

Killar = pungdjur!

Nu är jag bara hemma. Gick ner till stan när Henke stack iväg till GBG för att coacha basket. Stötte på en kompis på vägen så vi hade följe ner. Han skulle tydligen in på Nyfiket och träffa en kompis. Och återigen fick jag höra att jag inte skulle va så kaxig mot allt och alla med tanke på min storlek xD haha. Men det är ju kul att retas ibland ;P Men tog iallafall bussen från stan vid halv fyra och sen jag kom hem har jag väl inte gjort så värst mycket. Har läst i boken och käkat lite.
Ska in till Henke senare när han har kommit hem hade jag tänkt :) men det blir inte förrän vid halv elva typ.
Har förresten bestämt att alla killar klassas som pungdjur, så nu vet ni de ;)

//Jacie*


Longoria - ett bra drag?

Jag tycker att Eva Longoria är supersnygg i Bebe´s nya Sport Summer 2008 kampanj. Hon visar upp sina kurvor i sportiga sommarkläder och jag tycker att Bebe gjorde ett väldigt bra val när de bad Eva vara med i kampanjen.
Titta själva ;)

image97

image98

image100

Gårdagens bravader

Vaknade för en stund sen, gick då upp och åt frukost och nu sitter jag här :)
Valborgsmässoafton var väl sådär, kunde ju vart roligare om man säjer så. Kvällen började bra med förfest hemma hos Chirra. Sen när vi skulle därifrån så fastnade Tildes bil i ett dike så Henke cyklade tillbaks för att hjälpa dem att putta. Så vi stod och väntade på att Henke skulle komma tillbaka men istället åkte han me dem ner till stan utan att höra av sej till oss. Irriterande! Vi stod liksom och väntade på att han skulle komma tillbaka men inte då! Men aah, vi gick iallafall ner till stan och mötte upp Henke och dem andra. Sen när vi stod på cykelbanan vid vallgraven/fästningen så kom det en kille och smällde till mej rätt i ansiktet så att piercingen som jag har i ögonbrynet började blöda. Helt utan anledning gjorde han de. Jag som redan var lite irriterad blev ännu mer sur. Så jag vände mej om till killen och skrek;
- VAFAN HÅLLER DU PÅ ME?
Killen vände sej om och såg lite skrajsen ut (han var väl inte van vid att få mothugg av en tjej) men lyckades få fram;
- Men men förl...
Jag; ÄH DRA ÅT HELVETE!!!

Jag vet ärligt talat inte vem killen var. Men jag vet att jag träffat honom tidigare, kände igen honom på nåt sätt. Han var ganska kort också, max 1.65 cm lång. Han kan ha vart i 17-årsåldern eller nåt. Så frågan är ju hur det kommer sej att han vågar kaxa sej och sen inte stå upp när han får mothugg? För jag tror ärligt talat inte att det inte var med mening som han smällde till mej. Jag stod liksom och snackade med mina kompisar när han gick förbi och jag stod liksom så att jag syntes om man säjer så. Och så helt utan anledning smäller han till, precis som när man ger en örfil till någon.
Aah, jag blir så jävla irriterad på småglin som tror sej vara så mycket större än va dem é.
Men nog snackat om de. Drog vidare till krogen sen, stack in på Invito ett tag och träffade Ralle där :) Satt på uteserveringen och snackade en stund och sen bar det hemåt :)

Idag har jag inte riktigt bestämt mej vad jag ska göra än. Har många förslag men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det än. Känner faktiskt för att dra till gymmet och kolla hur bra min kondis är^^, sen känner jag även för att läsa i boken som jag lånade på bibblan igår. Har ju även en del måsten också som att plugga på filosofin och tentorna.
Men vi får väl se hur det blir idag helt enkelt :)

//Jacie*

RSS 2.0