Tjooho

Skulle egentligen skrivit inlägg i bloggen redan igår, men jag var hemma hos Henke då och den datorn jag satt vid hade virus. Internet krånglade och det gick inte att logga in på en enda sida. Till sist fick jag ett jävla ryck på att det inte funkade så jag satte igång en formatering på skiten. Så nu är den datorn formaterad, det återstår bara att lägga in program och sånt. Så vi får väl hoppas att den inte får mer besök av virus och trojaner, för då blir jag fan tokig!

Men ja, det hände inte så mycket mer igår. Var på stan ett tag och kollade lite i affärer innan dem stängde. Intersport var en utav dem affärerna som jag besökte och jag måste säga att det är jättefint i deras nya lokaler nu.
Idag vaknade vi relativt tidigt. Henke och dem andra skulle till GBG för att hämta Dan och för att fixa Johans rastafrisyr. Så när dem åkte så stack jag ner till stan och kollade runt lite i affärerna där. Köpte ett vitt linne och en grå långärmad tröja :) kanske lägger ut bilder på det sen ;)
Efter stan stack jag hem. Blev helt paff när jag kom hem. En massa gubbar/killar utanför som stod på ställningar runt huset och allt. Men det är tydligen dags att måla om vårt hus nu... eller alla hus på området rättare sagt. Men nu har jag iallafall ätit och duschat och ska göra mej i ordning för att sen ta bussen till FBG och utbildningen. Har ju tidigare nämnt att jag ska gå på en utbildning i tre veckor och vi är nu inne på den andra veckan. Riktigt kul är det :) så nästa vecka eller veckan därpå kommer vi få sticka ut och jobba^^ längtar dit...

Men ni får ha en fortsatt bra dag :) kanske dyker upp ett eller fler inlägg senare...vem vet^^


Ellos

Hittade lite snygga tunikor och en t-shirt från Ellos :) dem har ju REA på vissa kläder nu. Valde färgerna lila och rosa men dem finns såklart i andra färger också.



1. Tunika, 99 kr (tidigare pris - 199 kr)
2. Tunika, 79,50 kr (tidigare pris - 199 kr)
3. Tunika, 39 kr (tidigare pris - 149 kr)
4. Topp, 104,50 kr (tidigare pris - 149 kr)

Så vad tycks? :)

Bloggar

Nu så, har jag äntligen lite tid att skriva ett blogginlägg :) Ni har säkert längtat haha ;D
Sitter just nu hemma hos Henke, han är iväg och tränar. Nu under sommaren har dem ju lagt in en massa extraträningar oså. Vet inte riktigt vad jag ska göra här nu... satt och spelade lite CS innan. Sen kollat runt lite på Internet bara. Har ju vissa bloggar som jag försöker läsa så ofta jag kan :)

Var på jobbet innan idag med. Skulle egentligen jobbat till 21 ikväll, men jag mådde så dåligt innan så jag fick gå hem. Men så fort jag får tag i något annat jobb så säger jag upp mej! Hatar verkligen att jobba där nu. Får börja tidigare än vad jag ska (men då får jag inte betalt för det) och ibland händer det att jag måste jobba över (och det får jag inte heller betalt för). Man får heller ingen OB eller semesterersättning, vilket är jävligt piss när det oftast blir så att jag får arbeta kvällar och helger! Dessutom har man en minimal rast, så man hinner knappt äta någonting under dagen. Man får svälta sig själv helt enkelt! Så jaa, så fort jag hittar ett annat så sticker jag från det dårhuset!

Men jag skriver säkert mer senare, ska fortsätta läsa bloggar nu ;)


Ny hushållssyssla?

Jaa, jag kom just på att jag glömt att berätta om att min pappa tagit sig an en ny hushållssyssla här hemma. Han har nämligen blivit flugsmäckare :D  Med flugsmäckan i högsta hugg springer han runt och slår ihjäl flugor lite överallt här i lägenheten. Till och med när han sitter på toa gör han det :D
Rätt kul å se när han springer runt här kan jag lova :)


Utbildning

Jag vet att jag varit en dålig bloggare den senaste tiden... men jag tror absolut inte att jag vart sämst :D
Ah, men jag har iallafall haft ganska så mycket att göra. Så där har ni ju förklaringen.
Påbörjade en utbildning igår och det gick bra :) lite pinsamt bara när man får sitta och säga att man inte kan komma vissa utbildningsdagar på grund av att man jobbar :/ men så är det. Får försöka byta tider med nån annan på jobbet så att det löser sej. Inte bra att missa alltför mycket. Den håller ju trots allt bara på i tre veckor.
Ska på utbildningen idag med. Den börjar fem idag, så jag får snart gå och göra mej i ordning för att hinna med bussen. Men jag måste säga att det inte känns så motiverande att knalla hela vägen upp till gamla E6:an i regnet precis :/ tråkväder som fan!

Men jaja, slut på gnällandet nu :) får ta det som det kommer helt enkelt.


Lan hela dan :)

Jupp så har min dag sett ut typ :P Henke och några till sitter ju hemma hos Alex nu och lanar, så jag är också här. Har kollat lite film, kollat när dem andra har spelat men även spelat lite CS själv. Var inne på någon konstig server. Tyckte att det var kul till en början men sen insåg jag att dem flesta var skillade och vissa fuskade även. Så de är ju inte kul att spela mot sådana då :/
Fick även veta en tråkig sak idag... Henke fick sticka iväg innan och fick reda på en allvarlig sak som hänt en av spelarna i basketlaget. Kan inte fatta hur nåt sånt kan hända... så jävla hemskt!
Men ja, just nu gör jag inget speciellt. Funderar på att kolla på en film eller nåt.


Nu så!

Blir det äntligen ett inlägg :) har inte orkat blogga dem två senaste dagarna, så jag får väl skriva lite kort om vad jag har gjort. I lördags hände det inte så där värst mycke faktiskt... var mest hemma och kollade på fotboll... och mitt älskade Holland åkte ut tack vare ryssarna :( sörjer fortfarande litegrann. Snackade även med Henke i telefon för en gångs skull. Han har ju en förmåga att aldrig ringa... men det kanske är som "häxan" säger?! Vem vet! Han kommer iallafall hem ikväll :)
Igår, söndag, så jobbade jag hela dan. Riktigt jävla tråkigt! Men det blev iallafall lite roligare när två av mina förra arbetskamrater kom och typ hälsade på :) dem visste inte att jag jobbade där nu så dem blev lite förvånade. Sen kom även min förra chef och hälsade^^. Så det kan man väl säga var dagens höjdpunkt.
Idag så ska jag in till stan. Ska vara på en arbetsintervju klockan halv fem. Sen efter det ska jag träffa Sofie och kanske träffa Henke senare ikväll. Men det är inget bestämt så vi får väl se hur det blir.


Trevlig midsommar

Jag har inte så mycket att skriva idag ^^ midsommarafton har jag firat genom att äta lite god mat med familjen. Sen var vi nere i Falkenberg på AIK-vallen och kollade runt lite och spelade på chokladhjulet :P
Senare blir det smörgåstårta till kvällsmat och efter de ska jag nog sticka ut och träffa Sofie en stund :)

Men ni får ha en trevlig midsommar allihopa :)


Skrutt i toan

Shit, jag gjorde världens big mistake nyss känns de som! Jag skulle gå till köket och slänga min äppelskrutt, men tänkte att jag först skulle gå in på toan och röja upp lite efter mej. Duschade ju oså för en stund sen. Men va tror ni inte ja gör då? Jo, med tankarna på annat håll så slänger jag äppelskrutten i toaletten! Skitbra... eller inte.
Stod där en stund och funderade på om jag skulle försöka få upp äppelskrutten igen eller kanske hoppa i efter den? Men risken jag skulle ta då var att jag hade drunknat och det hade ju inte vart så bra när jag ska vara på jobbet om bara någon timma. Till sist bestämde jag mej iallafall för att försöka spola ner den och lyckades. Men frågan är hur långt den kom :O
Den kanske sitter fast nånstans i rören nu?! Men det återstår ju att se nästa gång vi rensar avloppet :D



Segis

En seg morron idag igen. Om man nu kan kalla de för morron^^ gick ju inte upp förrän vid 12 tror ja. Ska nu försöka få i mej nåt att äta... mår illa as hell. Idag igen! Jobbigt när jag knappt kan äta nåt. Känns som att det ska komma upp igen. Så jag har säkerligen gått ner några kilon i vikt nu =/
Aja, hoppas att det blir bättre under dagen :)

Henke åker förresten imon... dem ska ju till Österrike med basketen. Så det blir väl att fira midsommar me familjen då :) haha. Har ju inte gjort det på två år nu så.


Hoppas ni är nöjda!

Någon annan gjorde fel, men det var ändå jag som fick ta skiten.
För att ni hade bestämt att det skulle va så.

Det var inte jag som gjorde fel, jag blev lurad.
Men ändå är det jag som anklagas för det som hänt.

Ni två är väl nöjda nu när ni fått sitta och snacka eran skit, pussla ihop saker som inte är sanna.
Men ni kommer aldrig komma långt med det, för folk genomskådar er snart!

Jag hade inget skydd, det var antagligen därför som det gick bra att ge mej skulden för allt.
Men där hade ni fel.

Jag har mer skydd än vad ni två aldrig kommer att kunna få.
Men ni kan sitta och snacka eran skit om ni vill.

Dra upp det där hur många gånger ni vill, anklaga mej bara.
Jag bryr mej inte längre.

Jag har förklarat hur det ligger till.
Vill ni inte lyssna så skit i det då.

Men det är ni som kommer förlora på det i slutänden!

Test

Woho, känner mej nästan lite stolt nu :) gjorde ett test på Illustrerad Vetenskaps hemsida och det gick väldigt bra. Enligt testet fick jag bättre än 85 % av populationen. Därmed hamnade jag i resultatkategorin Övernormal ^^





Så kan de gå :) men nu undrar jag bara vad jag ska lägga min begåvning på?


Tävling!!!



Jag är med och tävlar om en härlig sexleksak på bloggen
enlitentax , Tävlingen är sponsrad av zone-blu
Om man är sugen på att handla från shoppen så får man 10% rabatt om man uppger denna koden
NY-2008 . Var med du också!



Takida - Curly Sue

Sitter just nu och lyssnar på Takidas låt Curly Sue. Tycker den är skitbra!
Takida är ett utav mina svenska favoritband ^^ hade inte vart fel att se dem uppträda i sommar. Kanske får tillfälle till det om det blir nån konsert :)

Eftersom mitt Internet är lite konstigt kan jag inte lägga upp låten me Takida. Vet inte va det är som är fel. Men jag får försöka senare då :) Håll ut!


Snygga armband

Jag tycker att dem här armbanden från Chique är både häftiga och snygga :)
Det hade inte vart helt fel att ha dessa armbanden nu :)



Vad tycker ni? :)


Va ska man göra?

En dag som denna...? Tråkigt väder ute och de finns typ inget att göra. Hade lika gärna kunnat jobba idag, inte för att de är kul... men då har ja iallafall haft nåt att göra.
Funderar iallafall på att ta en promenad sen... men får se.
Henke åker ju på onsdag me så ja ska försöka va me honom så mycke som möjligt innan dess. Dem ska ju till Österrikebasketcup. Tråkigt att han åker för min del, men kul för honom :)

Nån som har förslag på va man kan göra idag? :)


Vinn fina armband!!!

Den här tjejen Miss0 har startat en tävling på sin blogg där man kan vinna fina armband :)



Jag är med och tävlar, gör de du me ;)


Hejhej^^

Har egentligen inget vettigt att skriva just nu, så jag skriver bara för att det är kul.... typ ;)
Hoppas alla mår bra efter den åskiga och blixtrande natten^^


Jag älskar danskar :D

En sak som var ganska rolig.... eller trevlig iallafall på jobbet var att jag fick besök av en liten dansk gubbe :) till en början försökte han väl prata så tydlig svenska som möjligt men när han sedan förstod att jag fattade vad han sa började han prata danska me mej^^ och ja, de gick ju bra de me. Jag har ju ingen direkt svårighet att förstå mej på danska så :)
Men han ville ha en "röe pölse bamse" me stark senap och de fick han :) sen efter en stund kom han tillbaka och bad om att få en ny eftersom han tyckte att den var så go´. Han ville ha "en tvilling till den andre" som han sa :)
Tyckte bara de var gulligt :) och jag får väl tillägga att jag älskar danskar och deras pölseland :)


Det slocknade...

Då sitter jag här vid datorn... en regnig kväll som denna. Henke sitter och spelar nåt, vet inte riktigt vad de är. Kanske Age of Empires? Låter som de iallafall...
Har jobbat idag iallafall... segt as hell! Ibland önskar jag att jag inte hade nåt jobb överhuvudtaget (a) fast vafan, blir ju goa pengar sen iaf ;)
Just nu så blixtrar det ute. Det blinkade till runt hela kvarteret när jag satt uppe i köket för en stund sen. Ganska kul o se när hela Shellmacken släcktes ner haha. Men aah, elen kom ju tillbaka som sagt. Hoppas bara att det inte händer samma sak nu när jag sitter här :O


Sverige-Spanien

JÄVLA SKIT!!!!!!

Måååååååååååååååååååååååål!

Tack så mycket Zlatan!
You´re the man!

Nu fortsätter vi spela och spöar Spanien :D

GO SUECIA!


"Min hobby är botox"

Jaa, så säger Linda Rosing i en intervju på Expressens hemsida. På kort tid har hennes blogg blivit den femte mest lästa bloggen i landet. I Expressens intervju avslöjar hon att hennes hobby är botox, skönhetsvård, hår, naglar, allt som rör hennes utseende. Hon tränar även mycket. I samma intervju svarar hon även på frågor som:

Var injicerar du botox?
- Hela ansiktet. Och jag har tatuerat in läpplinjer och ögonbryn.
Det är många kändisar som tar ut silikonen i brösten nu, går du i samma tankar?
- Nej, jag är nöjd som jag är. Jag respekterar hur andra tjejer ser ut, och vill bli respekterad för hur jag ser ut. Men jag har slutat bry mig vad andra tycker, säger hon.

Och alltså visst, hon får leva sitt liv som hon vill. Jag tycker även att det är bra att hon slutat bry sej om vad andra tycker om henne, men det där me botox.... har inte det gått lite väl långt?

Vad tycker ni?





Ett test

Gjorde nyss ett test på Vuxenpoang.com där man kan räkna ut sin "egentliga ålder" genom att besvara ett antal frågor och så här gick det för mej :)



Enligt testet är min ålder 27 år, alltså 7 1/2 år äldre än vad jag egentligen är :)


Filmtips!

Ja jag har ett filmtips att bjuda på för den som vill :) jag och Henke tittade nämligen på en film som heter An American Crime igår. Det är en sanningsenlig berättelse, alltså allt som händer i filmen har hänt i verkligheten och blivit dokumenterat. Jag tycker att den var sjukt bra, men sorglig också! Brukar inte gråta när jag kollar på filmer men den här var verkligen sorglig. Beskrivningen till filmen lyder:

- Sommaren 1965 lämnade ett par cirkusarbetande föräldrar sina två unga döttrar i god tro hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem. Baserad på en sann historia.

Den kanske inte låter som en sådär jättebra film i beskrivningen, men enligt mej är den verkligen sevärd!


Just det ja!

Jag har ju gjort en liten ändring på min blogg...
Istället för att skriva "//Jacie*" i slutet av (nästan) varje inlägg så kommer det se ut så här =>
 

Ingen stor grej, men en liten ändring iallafall :)

Ska försöka få bort nedräkningen till studenten nu me eftersom studenten redan vart :)


Usch & Fy & Blä!

Jag vaknade för en stund sen. Gick upp strax efter 12-tiden. Henke gick upp vid 10 för att han inte kunde sova längre på grund av sitt skadade knä. Så han har suttit och formaterat en utav deras datorer :) Jättebra blev det verkligen :) Får hoppas att det inte blir något virus eller några trojaner på den här på ett jäkla bra tag.
Vet faktiskt inte vad det är me mej, men jag orkade verkligen inte gå upp i morse. Ville bara ligga kvar i sängen. Känner mej frusen och illamående =/ det har vart så sen studenten. Har frusit varje dag och sen på natten ligger jag och kallsvettas under täcket. Helskumt!
Men får hoppas på att det blir bättre! 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer... tror Micke skulle komma hit senare och hjälpa Henke med den andra datorn. Men är inte säker... det återstår att se :)
Sen ikväll hörde jag att Marie skulle ha nån fest eller förfest hos sej. Vet tyvärr inte riktigt om vi ska gå än... får se om vi båda orkar. Hade vart kul iaf :)

Men ja, har väl inte så mycket mer att skriva för tillfället... men det blir nog mer inlägg senare ;)


Fredag den 13:e

Kom just på att det är Fredagen den 13:e idag :)
Så alla ni som är skrockfulla eller vidskepliga får passa sej då ;)

//Jacie*

STUDENTEN!

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenteeeeeeeen...
Fy fan va jag är BÄST!

Ja nu har jag tagit studenten... eller i tisdags rättare sagt :P det var då vi sprang ut. Men har inte haft möjligheten att skriva i bloggen förrän idag :) har vart rätt dålig uppdatering här som ni kanske har märkt ^^

Men ja, studenten var kul... så nu vet ni de :)

//Jacie*

Flugporr?

Mamma kommer ut från min lillasysters rum med ett leende på läpparna...

Mamma: De sitter två flugor inne på Josses rum och gängar sig.
Jag (knäcker mej efter det uttalandet men lyckas till sist få ur mej): Höll dem på i Josses säng eller?
Mamma: Nej dem satt på tapeten. Jag tänkte att jag skulle smälla dem... men de är väl lite synd.

Jaa, jag säjer då de :)

Segt idag?

Hmm... nu var det 10 min sen jag la upp det senaste inlägget och jag kan fortfarande inte se det :S
Är det mitt Internet som är segt eller bloggen?
//Jacie*

Gulligt besök i trädgården :)

När jag, mamma och Josse låg ute i trädgården och solade nyss så fick vi besök av den här lilla sötingen :)
Vi har sen några dagar tillbaka satt ut två fat till den lilla igelkotten, ett med vatten i och det andra med mat. Men idag fanns det ingen mat vilket igelkotten märkte. Så han la sej ner jämte faten och inväntade. Jag sprang in efter kamera och hämtade även en bit pannkaka som igelkotten sedan kunde glufsa i sej :)








Tack för maten :)



Solning

Hade tänkt att gå ut och lägga mej i trädgården och sola en stund :)
Har btw bestämt mej för vilken champagne ja ska ha... de blir Asti Cinzano :)
Hoppas den är go´ :P
Ha en bra dag alla :) skriv gärna en liten komment så blir jag gla´ ^^

//Jacie*

Tips tack!!!

Sitter just nu och kollar igenom Systembolagets hemsida. Måste ha champagne till champagnefrukosten imorron ju. Jag vet att det är lite dumt att sitta med det dan innan, men det är först nu som jag har tid till det.
Men nu undrar jag om det är någon som har något bra förslag på champagne som inte är för dyr och som inte är för torr, utan har en mer fruktig/syrlig smak?!

Ge mej tips.... snälla :) börjar bli lite desperat nu.

//Jacie*

Dagen idag

Alltså idag har det inte hänt något kul alls i princip.... eller ja.... det beror ju på hur man ser det. Men stack till jobbet vid halv elva och var inställd på att jobba till nio. Men så blev det inte riktigt. Tycker gott chefen hade kunnat ringa mej och sagt att dem ändrat mitt schema så att jag kunde gå på Alex fest, men det är väl för mycket begärt av honom?!

Men stack iallafall till min farmor sen efter jobbet. Har inte träffat henne sen i november typ :O så det var dags nu när hon hamnat på hem och allt. Tycker verkligen så synd om henne för hon passar inte in där alls. Dem andra som bor där är ju typ handlingsförlamade, kan varken gå, äta eller gå på toa själv. Vissa av dem kan inte prata heller. Men min farmor är inte sån, hon kan gå själv och ta hand om sig själv iallafall så pass att hon skulle kunna klara av att bo kvar i huset med hemhjälp. För hon vill ju bo i huset och inte på hem, det säger hon ju själv. Men tack vare mina fastrar så har hon fått hamna på ett äldreboendet "anpassat" för henne.
Aja, var iallafall kul att träffa henne efter så lång tid. Kommer börja hälsa på henne allt oftare nu har jag bestämt. Mina päron och lillsyrran var även där när jag kom och min farbror också. Så fick träffa dem me, följde sen me hem och nu sitter jag bara här.
Så det har inte hänt nåt kul idag direkt...

//Jacie*

Myror i brallan?

När jag och min lillasyster låg på stranden och solade upptäckte hon något ganska så förskräckligt...

Syrran: Du... jag tror vi har lagt oss i ett myrbo...
Jag: Nejdå, jag ser inga myror.
Syrran (samtidigt som hon försöker smätta iväg ett par myror från filten): Jooo, här är hur mycket myror som helst...
Jag: Nej, jag ser inga. Jag tror nog snarare att det är så att du lagt dej i ett myrbo.

Och mycket riktigt, där låg hon och på hennes sida av filten hade myrorna invaderat henne. Så min syrra startade ett krig mot myrorna - myrornas krig - och efter ett par minuters strid så vann syrran :)

Stranden

Har precis kommit hem från stranden. Var där med lillsyrran och låg och stekte lite :)
Varmt, men ändå skönt :P så nu hoppas jag att jag fått lite mer färg än innan...
Men det återstår ju att se ;)

//Jacie*

Hur firar man den?

Idag är det ju Sveriges nationaldag. Men hur firar man den egentligen på bästa sätt? Jag har då ingen aning eftersom min familj inte har det som en tradition att fira den...
Men det kanske finns någon därute som har förslag på hur man kan fira nationaldagen?
Jag är nyfiken :)

//Jacie*

Förlåt om jag svikit er idag...

...alla läsare :) Har ju inte skrivit nåt idag, men har haft fullt upp. Vaknade oerhört sent i morse för att va mej. Hade ju ställt klockan på halv nio men somnade om och kom inte upp förrän kvart över elva. Men jag antar att min kropp behövde lite extra vila efter löppasset igårkväll :P var ju ute och sprang då. Kände att jag nog behöver få upp min kondis lite nu så att jag kan börja spela fotboll igen.
Men va har ja gjort mer idag då? Jo jag stack in till stan och träffade Sofie vid halv ett-ett (som jag skrev i bloggen igår). Fixade lite saker och kollade och sen gick vi och käkade. Sedan kom Kenny och vi stack hem till dem i Bua och jag fick för första gången se deras nya lägenhet. Fin va den^^ fast avlång :D
Aah det är väl de som hänt... lite kortfattat sådär. Så just nu sitter jag hos Henke och väntar på att han ska komma hem. Han verkar cykla i snigelfart ;D

//Jacie*

Nästa års födelsedagspresent?

Jag, mamma och Henke sitter och diskuterar nästa års presenter till lillsyrran...

Jag: Nästa år fyller du ju 15 så då får du ett paket kondomer i present.
Mamma: Haha jaa, det var precis det jag satt och tänkte på. Nästa år blir hon ju "lovlig".
Henke: Ja ett paket kondomer får de nog bli.
Jag: Eller ett kyskhetsbälte.
Henke: Haha, jaa men ska hon ha ett med nyckel eller kodlås?
Jag: Jag tycker nog nyckel...
Henke: Aah, fast det finns ju olika sorters kodlås me...

Pappa satt tyst under hela konversationen. Tror nog inte att han gillade vårt samtalsämne...

Grattis på din fjortisdag!

Har inte skrivit nåt kul i bloggen idag, inte nåt tråkigt heller för den delen så de kommer väl nu då ;)
Har inget vettigt å skriva egentligen :P Men frågan är om jag någonsin har de? Haha :D
Nää nu ska vi inte va så självkritiska.
Idag är det min lillasysters födelsedag och hon fyller fjortis! Vi har haft ett "litet kalas" här hemma. Mamma, pappa, jag Henke och Josse själv åt lite kakor och tårta och hon fick öppna sina presenter. Utav mej och Henke fick hon ett rött nagellack, två stiftpennor med extra stift till och ett sudoku-häfte. Det var lite av de hon önskade sej iallafall och det verkade som att hon blev nöjd ;)
Efter fikat spelade vi lite kubb, sen har de inte hänt så mycket mer faktiskt.

Imon ska jag iallafall träffa Sofie på stan, vi ska fixa lite grejer och sen blire väl att bara umgås :) känns som att de var skit-längesen som vi träffades och umgicks utan att festa :O får bli ändring på de tycker jag!

//Jacie*

Bilder från...

begravningen. Eller rättare sagt några timmar efter på alla blommorna som släkt och vänner kom med.
Tack till alla som var med! Även ett tack till min farmor (som tyvärr inte var med på begravningen eftersom hon låg på sjukhus). Men jag älskar dej farmor, jag vet att du är stark!










De två första bilderna är på alla blommorna, från både släkt & vänner. Den näst sista bilden är på buketten från min mormor och den sista är på våra blommor.

Trevliga kunder

Jag ville bara säga det att de flesta kunder som jag har tagit emot hittills har varit trevliga mot mej och orkat vänta när maten inte blivit klar så snabbt. Men jag antar att det har med att göra att jag har en liten lapp/skylt på tröjan där de står "Nyanställd".
Tackar för det, utan den hade jag aldrig klarat mej :D

//Jacie*

Sommar, sommar & sol :D

Gomorron alla glada och icke-glada^^

Gick upp för ca en timme sen... blev väckt då av att telefonen ringde. Var min faster OVANLIGT! Eller inte.
Men men, det är fint väder idag igen :) hade tänkt att gå ut och lägga mej och sola i trädgården snart :P får ju passa på som sagt. Men kan dock inte sola så länge för ja ska in till stan och fixa lite och sen ska jag jobba.

Och förresten, Jenny, om du läser det här så får du gärna svara på mitt sms eller skriva till mej här :D för ja jag är intresserad av jobbet, men det får ju inte krocka med mitt andra jobb. Men hör av dej som sagt :)

Lillsyrran fyller år imon me... 14 år fyller hon. Så imon blir hon fjortis :D

//Jacie*

Ingen ungdom längre?

Två tjejer sitter och samtalar utanför ett gatukök...

Tjej 1: Jag gillar inte Mariah Carey i hennes video Touch my body.
Tjej 2: Neeee inte jag heller! Hon beter sig som om hon var ung. Jag ba´ KVINNA! Du beter dej som mej. Jag är 16 och du är 38... Hallååååååå?!?
Tjej 1: Mmm, precis.

Alltid kul att höra vad andra tycker ;)

Färdigt!

Nu har jag skrivit klart ett arbete iallafall och skickat iväg det och sett till så att min lärare har fått de :)
Jäkla krångel de där, skickade de men fick tillbaks nåt mejl. Men eftersom det hamnade i skräpposten så raderade jag det innan jag kom på att det nog handlade om arbetet som jag skickat. Så jag fick skicka det igen och ringa runt till alla möjliga ställen för att försöka få tag på min lärare :O till slut fick jag tag på honom och mejlet hade kommit fram :)
Så nu har jag bara ett arbete kvar, det går säkert snabbt att skriva ihop hoppas jag...
Har även hunnit tvätta lite och hänga upp tvätten och råkat spilla kaffe över mej! Smarta jag skulle doppa ett digestivekex i kaffet och så blev kexet för mjukt och trillade rätt ner i koppen så att det skvätte kaffe över både mej och tangentbordet. Hmm... otur där men ingen större skada skedd iallafall :D

//Jacie*


Jobbaaa

Idag var det måndag och starten på en ny vecka då :)
Är ledig hela veckan förutom att jag ska jobba tisdag, lördag och söndag. Blir goa pengar de :)
Jobbade själv igår, eller ja, Peter var ju också där. Men han är ju bara stekare^^ så fick jobba helt själv... men det gick bra. Skönt de :)
I lördags blev det lite festande. Stack ner till Ankaret och satt där och snackde lite, sen stack vi in till stan och käkade pizza :) Kommer säkert upp bilder på bdb nån gång under veckan ;) men det blir nog när jag hunnit formatera om datorn. För Det är något som verkligen måste göras denna veckan!
Jaa, jag har väl inte så mycket mer att skriva nu... däremot har jag två arbeten att skriv på som ska vara inlämnade idag om jag ska få me dem i mitt slutbetyg :) så jag får sätta igång nu.

//Jacie*

RSS 2.0