Det läraren inte vet...

På kalaset i Söndags kom vi in på skola, ett ämne som brukar poppa upp på kalas förr eller senare. Men iallafall så gällde det Josses skolgång och hon berättade att hon numera gick i åttan osv. Sen uppstod följande konversation:

Josse: Det är tråkigt att gå i skolan.
Mamma: Jasså varför tycker du det? Du sa ju att du längtade tillbaka till skolan?!
Josse: För att läraren bara står där framme och pratar och man får bara sitta och lyssna hela tiden. Det är tråkigt.
Jag: Men det är ju då det är som slappast. Då kan man ju sitta och tänkt på annat.

För ja, det är faktiskt så jag överlevde min skolgång under högstadiet. Dagdrömmar!

Tragiskt

Vad tråkigt man kan ha idag då. Har suttit här å hängt i över en timme nu. Men lite har jag iallafall åstadkommit... bland annat har jag fixat lite med min facebook-sida (jodå, jag har skaffat mej en sådan nu trots allt), sen har jag käkat och lyssnat på Lars Winnerbäck :D Har även läst JeLLis blogg och insett att jag faktiskt är lite avis på henne för att hon lyckas sälja så mycket på jobbet (när inte jag är med) och för att jag har så sjukt dåligt samvete för den människan jag lyckades "lura" när jag väl jobbade och därmed lyckades få sålt ett erbjudande. Men det är väl lika bra å inse att jag inte kommer bli någon bra säljare så länge som jag har mitt samvete att förlita mej på.
Men vad gör det när jag fått en massa arbetspass på Joker i september och när jag även ska sätta upp mej som vikarie inom barnomsorgen :P det där sista har jag tänkt på ett tag och insett att det kanske skulle funka ändå ^^ kan ju testa på det iallafall, skadar ju aldrig :) Har ju även börjat läsa ett par ämnen nu med så det där försäljarjobbet hade det nog inte blivit så mycket med ändå.

Hoppas iallafall på att det här extremt tråkiga vädret ger med sej snart... jäkligt tråkigt att det ska behöva vara så... blä!

//Jacie*

Lite blandat från helgen

Idag är det Tisdag och jag har precis kommit hem till Henke. Han sitter och spelar CS  -.-
Vet inte riktigt vad jag ska göra än. Känner på ett sätt för att spela Need for Speed men samtidigt är jag så sjukt trött =/
Hade iallafall tänkt skriva lite snabbt om vad som hände i helgen :)

I Fredags hände det inte så värst mycket. Var hemma och fixade och donade lite och sen jobbade jag på kvällen.

Lördagen
däremot åkte jag och Henke ut till Läjet, hem till mina föräldrar och firade att pappa fyllde år. Farmor var också där och det märktes att hon blivit mycket sämre sen hon kom till det där hemmet. Dem gör inte de dem ska där helt enkelt! Tråkigt men sant. Åkte iallafall in till stan på kvällen igen och vid nio-tiden var det dags för mej att dra mej till jobbet igen. Senare på kvällen kom även Pebban, Calle, Henke och Marie dit och hälsade på mej :)

I söndags hade jag ju hoppats på att få ta ut en skön sovmorron eftersom jag jobbat natt. Men så blev det inte. Fick gå upp strax efter halv ett för att göra mej i ordning och sticka ner till Kvantum och köpa presenter till min bror (som fyllde år för någon vecka sen). Sedan strax innan två kom mina föräldrar och lillsyrran och hämtade mej och Henke och vi åkte till GBG för att fira min storasysters och min brorsons födelsedag (som för övrigt är imon). Käkade lite smörgåstårta där och min brors tjej hade gjort en jättegod godistårta i form av ett tåg. Jättegott var det verkligen!
Efter några timmar åkte vi hem igen och senare på kvällen gick jag, Henke och hans lillebror på bio och såg den nya Arn-filmen :)

För er som inte sett ettan (eller tvåan heller för den delen) så kan jag verkligen rekommendera dem filmerna :)

//Jacie*

Jag är lat!

Japp det är jag! Iallafall när det gäller att uppdatera bloggen.


Pebban har flyttat nu förresten. Jag sörjer... litegrann iallafall.

Göteborg

Igår blev det bara ett snabbt inlägg om Pebban. Var trött efter en heldag ute på vift och jag hade bara sovit typ fyra timmar under natten med. Men nu hade jag tänkt skriva lite om vad som hände igår (måndags).
Jag fick gå upp ganska tidigt och var rejält trött eftersom jag jobbat på Harrys under kvällen och in på natten. Käkade frukost och vid nio-tiden kom Jenny och hämtade upp mej vid den nya pizzerian utanför Henke. Sen bar det iväg till GBG för att jag skulle provjobba som försäljare :D
Men dagen blev rätt lång och ingen ville köpa typ. Jag lyckades sälja en och Jenny två. Var på tre olika ställen men lyckades inte få mer sålt =/ fick även träffa Gezi och Jennys försäljarechef Ante. Jag tyckte Gezi var schysst, men Ante var... hmm... ganska så speciell. När Ante hade åkt iväg så satte jag, Gezi och Jenny oss och tog det lugnt på ett fik på Hissingen. Snackade om allt möjligt typ. Sen fick vi även sällskap av två trevliga göteborgare :)
Sen så hände det väl inte så mycket mer direkt... men en sak lärde jag mej under dagen, och det är att jag och Jenny är urusla på att hitta i GBG. Vi irrade bort oss totalt när vi skulle till Hissingen och körde åt fel håll. Men nu i efterhand var det ganska kul ändå :P
Men sedan åkte vi iallafall hem igen och innan Jenny släppte av mej hos Henke så fick jag testa att köra hennes "nya" bil :P kul var det och den var jäkligt skön att köra med :) så om du nån gång tänkt att sälja den så köper jag den gärna Jenny ;)

//Jacie*

Pebban

Pebban och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika....

Haha, ja nog är vi ganska olika. Jag klarar iallafall av att hålla balansen när jag cyklar :D nä nu var jag nog liiite taskig. Förlåt Pebban :P

Men jag måste iallafall säga att jag tyckte det var kul att du kom ner till Harrys igår kväll så du fick några stänkare och kunde hålla mej sällskap vid spelbordet också :P

Här kommer iallafall det som jag lovade att lägga ut i bloggen. Några av våra sms innan du (långt om länge) lyckats ta dej ner till Harrys :)

Pebban: Fniss. Måste bara fundera på hur jag ska ta mej ner :P
Jag: Kryp? :P
Pebban: Haha ska jag krypa ner till Harrys får du fan bjuda på mer än ditt sällskap xD
Jag: Okej, du kan få ett glas vatten och två Panodil också :P
Pebban: Hahaha, okej :P

Jag är generös jag^^^

Nya Prins John?

Jag vet inte varför, men just nu jämrar sej Henke extremt mycket och vrider sej och håller på i sängen.
Han påminner ganska mycket om Prins John i Robin Hood :D lite kul...



//Jacie*

Dryg början...

Go´middag alla :)

Har vart uppe ett tag nu. Stack iväg vid tjugo i nio imorse och fixade lite saker. Inte så kul att gå upp tidigt när jag inte somnade förrän vid två-tiden inatt. Men jag hade ju tänkt att lägga mej och sova igen efter att jag kommit tillbaka. Och jag försökte, det gjorde jag. Men jag lyckades tyvärr inte somna som ni ju säkert märker =/
Så nu sitter jag här i Henkes säng med datorn och känner mej lite avis på Henke som fortfarande ligger och sover så gott. Men han kan ju behöva det han med :)

Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu bara... men en sak vet jag iaf och det är att det här är drygt!

Nån som har förslag på vad jag kan göra? :)

//Jacie*

Sjukhuset

Gomorron alla... eller gomiddag är det väl egentligen^^

Sitter just nu hos Henke och hade tänkt att skriva lite snabbt bara. Har ju inte haft tid till det innan. Blev inlagd på sjukhus i torsdags morse och kom inte därifrån förrän vid tolv-tiden inatt. Fick ligga med dropp och så, vilket jag hatar. Eftersom dem inte visste om det skulle bli operation eller inte så fick jag inte äta något under tiden som jag var på sjukhuset. Kunde knappt äta nånting i onsdags heller. Allt som jag försökte äta kom bara upp igen =/ Så man kan väl säga att jag levt på tabletter, dropp och flytande föda de tre senaste dagarna. Tur att Henke fanns med på sjukhuset hela tiden, annars hade jag nog dödat någon där. För är det nånting jag hatar så är det att gå hungrig och att bli stucken!

Men nu är det över som sagt :) skönt att få komma därifrån och att få äta. Henke är nere i stan nu och hämtar min "medicin" och sen blir det att sätta sig och äta frukost :)

//Jacie*


Fjortistest

Hittade testet på denna tjejens blogg ;) http://anelina.blogg.se/index.html


Över 25= fjortis

[x]Du har bilddagboken
[x]Du har över 20 bilder på dej själv
[ ]Du ersätter S med Z
[ ]Du är 15 år
[ ]Du pratar i stil med "han baa.., och hon bara, " ..
[ ]Du använder uttrycket DAH?
[ ]Du har ägt en Nokia 3310?
[ ]Du har laddat hem ringsignaler för pengar
[x]Du lyssnar på Green day
[ ]Du har träffat mindre än 9/10 av din kontaktlista på msn-
[ ]Du lyssnar på techno
[ ]Du kör moped
[x]Du är medlem på lunarstorm Har varit
[ ]Du vaknar med huvudvärk oftare än varannan lördagsmorgon !
[ ]Du har aldrig arbetat
[ ]Du tycker att din mobiltelefon tar fantastiska bilder
[ ]Msn är ditt liv
[ ]Du kan inte gå till skolan utan att sminka dig
[ ]Du skriker "Heeeeeej" i korridoren och kramar dina vänner
[ ]Du dejtar spegeln minst 10 ggr/dag
[x]Du tittar på kanal 5
[ ]Det var ett halvår sedan du såg en nyhetssändning
[ ]Du tycker att sverigedemokraterna är coola
[ ] Du tjuvröker/eller har.
[ ]Du säger "jag döööör" ofta?
[ ]Du har ofta en klubba i munnen, och tycker att det är sexigt
[ ]Du kör med hjälmen hängandes på cykeln
[ ]Du har med dig plattång till skolan
[ ]Du använder Daxwax, trots varningarna om hårlöshet
[ ]Du tycker att dom medföljande lurarna till din mp3 är skitbra
[ ]Du diggar Eddie Meduza
[ ]Du låtsas att du inte har några föräldrar som säger att du ska vara hemma kl 12
[ ]Du har en mobil värd över 1500kr
[ ]Du tittar efter mopeder på blocket
[ ]Du har en JL-tröja
[ ]Du handlar godis mer än en gång per dag för att skolmaten är äcklig
[ ]Dina föräldrar betalar godiset
[ ]Du vet inte vad din mobilräkning uppgår till
[ ]Du har keps
[ ]Du kan inte spela ngt instrument, men har en ipod
[ ]Du skiter i skolan och litar på att läraren tycker att du är söt
[ ]Du tuggar mer än 5paket tuggumi/vecka
[ ]Har inte varit i en kyrka på 10 år
[x]Du har färgat håret
[ ]Du skickar vidare kedjebrev, och tror att du vinner något
[ ]Du försöker få folk att klicka på din "vinn'någonting'"-länk
[ ]Du läser "Frida"
[ ]Du kan bli störtkär i någon på under 10 minuter
[ ]Du tror Sovjet var det bästa (och mest demokratiska) landet någonsin
[ ]Du diggar rixfm


summa: 6

Picknick

Hejsan :)

Tänkte skriva lite snabbt i bloggen nu när syrran ändå sitter i telefon.
Idag vaknade jag sent, men med tanke på att jag inte kom hem förrän vid fyra-tiden imorse så är det ju inte så konstigt. Vaknade med huvudvärk också =/ kändes typ som bakfylla. Inte kul!

Men sen när jag lyckats ta mej upp i sängen käkade jag lite och sen kom Tes hem till oss. Så jag, Josse, Tes och Siri stack in till Fästningen och hade picknick :) mysigt var det. Kommer nog lägga upp lite bilder från det imon eller nåt.

Just nu sitter jag däremot i Falkenberg hos syrran. Följde med henne hem sen. Gör inte så mycket just nu... slappar och snackar lite bara. Kanske kollar en film sen eller nåt :) får se hur vi gör.

//Jacie*

Mer än vanligt...

Idag har jag bloggat mer än vanligt som ni kanske märker.
Men det är ju JeLLis fel att det blivit så ;) men nu tror jag inte det blir så mycket mer skrivande här idag för min del. Ska gå och göra mej i ordning, duscha och så. För strax efter åtta ska jag ge mej iväg till jobbet :)

Ha en bra kväll alla!

//Jacie*

Vad gör ni idag?

Jag sitter just nu och käkar spaghetti och köttfärsås och undrar om det är någon mer som gör det just nu.
Eller om jag är ensam om att göra det...?  "Våran jord är inte stor... lalala..."



//Jacie*

Du får helt enkelt inte...

JeLLi, jag har kommit på en jättebra sak. Att jag bestämmer att du inte får flytta från Varberg, visst är det bra?! :)
För jag har kommit på att om du flyttar, så kommer Varberg mista en utav sina sötaste sötnosar och risken är då att Varberg går under. Så du kan helt enkelt inte och får inte flytta. Du får bli kvar här :) hihi...

Vad säger du om det? :P


Jenny let me love you... wooooh...

//Jacie*

Tjötröv^^

Hade egentligen inte tänkt att skriva i bloggen idag. Känner inte att jag har sådär värst mycket att berätta. Men JeLLi tjötar ju hål i huvudet på mej (nästan iallafall ;) ) så jag får väl skriva några rader då.
Kom hem för en stund sen. Har vart hemma hos Henke och vi kollade film och lite så. Innan jag stack hem sen så var jag en vända nere på Apoteket och köpte allergi-medicin.

Hade egentligen tänkt att följa med mamma och dem andra till Falkenberg. Var en utav anledningarna till att jag stack hem. Men eftersom dem inte visste när dem skulle vara hemma igen så struntade jag i det. Ska ju jobba ikväll och börjar klockan nio. Inte så kul att komma för sent till jobbet (om det nu skulle vara så att dem inte är hemma då). Så jag vågade inte chansa. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Städa rummet behövs ju alltid... men vettefan om jag orkar de bara :P

Ah vi får väl se vad som händer härnäst...

//Jacie*

RSS 2.0