Fest :)

Jaa ida ser det ut och bli fest :) så håller på och gör mej i ordning nu för att sen dra in till stan.
Tack för alla söta kommentarer btw :) Ni är underbara bloggare hihi ;)
Nån som ska hitta på nåt kul ikväll?

//Jacie*

Dags för ny header?

Japp, det får snart bli en ny header för min del... börjar tröttna på den jag har nu.
Får se när jag har tid att göra den bara... kanske i helgen?
Ni lär märka det iallafall ;)

//Jacie*

Puppan - aldrig mer en vanlig flicka

Skulle egentligen stuckit ner till stan nu för att kolla kläder, men fastnade för en bok på bibblan som jag bara måste läsa. Puppan - aldrig mer en vanlig flicka heter den.
Nån som har läst den?

image96

//Jacie*

Dödshjälp

Sitter just nu i skolan och letar fakta till ett arbete i filosofin som ska handla om dödshjälp, eller eutanasi som det också heter. Vet inte riktigt varför jag valde de, men antar att det var för att det handlat så mycket om det de senaste. Mycket snack kring det och så...
Nu undrar ni säkert vart jag står i den frågan....? ;)
Ska jag va ärlig så är jag ganska kluven. På ett sätt känner jag att om nu det finns en person som lider utav svåra smärtor och måste ta flera olika sorters tabletter/dag så kan det vara lämpligt att utföra dödshjälp.... om personen själv vill. Om det finns någon som har en obotlig sjukdom och vet att han/hon ska dö inom en viss tid så tycker jag att det kan vara bra att ha dödshjälp. Men precis som det finns fördelar med det så finns det även nackdelar.

Fördelar med dödshjälp;

*Mindre lidande för den sjuke
*Varje människa har rätt att bestämma över sitt liv
*Människor känner större trygghet inför att bli gamla. Man vet att man slipper lida.
*Tillåter vi abort måste vi också tillåta aktiv dödshjälp för svårt sjuka och gamla.
*Vid dödshjälp kan organen tas om hand vilket leder till att människor som är i behov av av organ överlever.

Nackdelar med dödshjälp;

*Det finns risk att patienten ångrar sig men sen inte vågar säga nej.
*Patienten kan känna att de ligger både samhället och de anhöriga till last, att de borde välja att dö.
*Legalisering av dödshjälp skulle kunna medföra minskade anslag och minskat intresse för forskning om exempelvis smärtlindring.
*Risk för att den negativa synen på utsatta, funktionshindrade och sjuka människor förstärks.
* Förtroendet för vården kan minska när folk inte vågar berätta hur dåligt de mår på grund av rädsla för att bli avlivade.

Ja det var vad jag hittat och kommit på än så länge...
Någon som har nån kommentar?

//Jacie*

Grattis...

till mina föräldrar som har bröllopsdag ida :)

//Jacie*

House

Nu ska jag kolla på House :)

Nån mer som brukar kolla på det?

image95

Dagens bilder

Får bli på Lindsay Lohan...

image93

image95

för att jag gillar hennes coola klädstil :)

Mja (:

Då är ja hemma igen då :) eller ja, kom hem för en stund sen. Har käkat och så me...
Så nu sitter jag bar framför datorn och latar mej ;P vet inte riktigt va ja ska göra här menmen :) hittar alltid nåt kul. Ska börja plugga på min tenta idag, hade jag tänkt. Hoppas att det blir av me :) jag är ju sån så jag alltid ska dra ut på grejer. Men tentorna måste jag klara, så det blir att få tummen ur röven ;) Henke kanske kommer hem till mej ikväll me efter att han haft möte på basketen. Får väl hoppas att han kommer så att ja slipper sova ensam^^

//Jacie*

Polisbesök

Har inte hunnit skriva tidigare idag så jag gör det lite snabbt nu :) Sitter i skolan för tillfället men har inga lektioner kvar så ja ska snart dra mej :P Försov mej imorse så jag missade första lektionen :/ (inget ovanligt när det gäller mej men ändå) men aah, får prata me läraren imon om va dem gjorde. Var nyttig idag och gjorde havregrynsgröt till mej :) tycker egentligen inte att det är så gott, men det är ju bra att äta så ja får börja med det. Efter frullen satte jag mej lite snabbt vid datorn och la in nya låtar på min mp3. Kändes som att det behövdes nu, var ett tag sen jag "bytte" låtar och man tröttnar ju så lätt på att lyssna på samma musik hela tiden. Tog sen en snabb dusch och stack sen iväg till skolan. Kom precis i tid till religionen, puh! Sedan efter rellen så hade vi en föreläsning, eller vad man nu ska kalla det i aulan. Det var en polis som var där och berättade om alkohol, hur det kommer vara under jippodan på fredag och studenten :) tror dock inte att ja ska va me på jippodan eftersom jag stör mej på allas inställning till drickandet - att alla ska bli SÅÅÅÅ fulla. Blir bara irriterad på folket när dem håller på så. För man kan faktiskt ha kul utan alkohol. Det är inte alkoholen som gör festen rolig, det är personerna på festen och en själv. Ansvaret ligger hos en själv and that´s it!

Tyckte iallafall att det var bra att polisen var där och berättade hur det ska va´, för vem vill hamna i fyllecell i 6-8 timmar för att man druckit alkohol offentligt på torget, varit för full eller hamnat i slagsmål på självaste studenten? Det räcker faktiskt med att man bär en ölburk eller en flaska cider på torget, vid fästningen eller var som helst i stan och då kan man alltså få böter och även hamna i fyllecell. Detta gäller ALLA, även dem som är över 20 år!
Men ja, det är ju upp till var och en i och för sig. Men synd för dem som inte vet bättre.

Men nu ska jag ta och maila en lärare lite snabbt om en tenta och sen ska jag dra mej iväg till Henke :)
Kanske skriver senare ida, tror det blir nåt mer inlägg ikväll ;)

//Jacie*

TOPPLISTA - 10 sötaste barnkändisarna

Kändisextra har gjort en lista över de sötaste barnkändisarna:

10 - Emma Roberts       
9 - Malcolm David Keley
8 - Freddie Highmore    
7 - Jimmy Bennett           
6 - Cameron Bright        
5 - Abigail Breslin            
4 - Dakota Fanning        
3 - Bindi Irwin                   
2 - Jayden Smith             
1 - Elle Fanning               


Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om den här listan...

TOPPLISTA - 10 fulaste kändisarna

Kändisextra har listat de 10 fulaste kändisarna:

10 - Nicky Hilton
9 - Britney Spears
8 - Lyle Lovett
7 - Tori Spelling                            
6 - DJ Qualls
5 - Marilyn Manson
4 - Ronaldinho
3 - Jon Heder
2 - Donatella Versace
1 - Gary Busey



Lyle Lovett (8)    DJ Qualls (6)            Jon Heder (3)  Donatella Versace (2)

image82
Gary Busey (1)

Frågan är bara om listan är så rättvis....

Tjo

Idag är jag hemma :) har lagt in lite bilder från helgen bland annat på bdb.
I lördas vare ju fest hos Andreas. Var ingen stor fest och det var väl inte sådär jättekul heller :/ men vi stack hem till Henke efter det iallafall. I söndas (igår) hände inte heller så mycket. Vi vaknade ganska sent, sen kollade vi på National Treasure 2 och spelade lite CS :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv idag :O men får väl helt enkelt se vad som händer :) ska kolla min mail sen och se om jag fått nått roligt besked^^ senare ida blire väl att åka hem till Älsklingen :)
Jaa, men jag skriver nog antagligen lite senare ^^

//Jacie*

Namnsdag

Grattis till min syrra, Therese, som har namnsdag ida :)

Falkenberg

Har nästan precis kommit hem från Falkenberg. Har vart nere och hälsat på min farfar. Satt där och snackade lite, sen var det väl inte så mycket mer...
Igår var det fest, eller va man nu ska kalla de^^ var först hemma hos Chirra och sen stack vi ner till stan. Var inte så länge på stan, fanns typ inge kul och göra där ändå och jag kände inte för å va på krogen heller. Så jag, Henke, Micke, Alex och Frida stack hem till Micke och kollade på en gammal film :) "Vi hade iallafall tur med vädret" hette den ;P sen efter det så stack jag och Henke hem till honom.

Vaknade runt halv 12 ida. Kollade nåra avsnitt med Viva la Bam och sen käkade vi frukost. Sen kom la familia och hämtade mej och vi stack till Falkenberg. Mer än så har det inte vart idag... håller på å tvättar lite kläder nu. Senare ska ja in till stan igen till Henke. Vet inte va som händer ida riktigt. Snackas om att vi ska träffas alla ute vid Ankaret eller nåt... men det är ju mulet och verkar som att det ska bli regn :/ så vi får väl se hur det blir.

//Jacie*

En rulle & Myggan

Jaa, jag skriver alltmer sällan i bloggen numera. Men när ja väl skriver så känns det som att det blir längre inlägg, så det för ju nåt positivt me sej ;P
Idag gick ja upp ganska tidigt för att plugga till filosofin, orkade inte göra det igårkväll :/ stack iväg till skolan senare. Efter att ja vart i skolan så stack ja ner till stan, träffade Henke och Kenny utanför Nordea :) älsklingen hade tydligen vart och köpt ett jättefint halsband och ett par söta örhängen till mej, söt som han é<3 Fast varken Kenny eller Henke erkände att dem vart och köpt de på guldfynd, istället sa dem att dem hittat de inne på Systemet :D haha, ofta jag går på nåt sånt?! :P Sedan stack ja ner till banken för att ta ut pengar och dem gick till Surfers för och kolla hattar^^ gick sen vidare från banken till en annan bank, Nordea. Skulle betala in lite pengar som jag var skyldig en tjej på hennes konto :) hoppas att dem kommer fram nu bara. Har iallafall sparat kvittot på betalningen.
Kenny stack sen iväg och skulle fixa me saker och jag och Henke träffade på ET som hade vart och köpt nya inlines ;P rätt snygga faktiskt, börjar bli på tiden att jag också köper nya snart. Men ja, sen så hände de väl inte så mycket mer. Ja käkade en rulle på Campino sen efter att vi passerat en massa "tiggare" och dessutom blivit "lurade" av ett par av dem så gick vi hem till Henke. La oss sedan i hans säng och kollade på det senaste Myggan-avsnittet ;P låg fan och asgarvade åt det :D och jaa ja vet, ja har sjukt humor ibland :)

Är hemma nu för tillfället men ska hem till Henke sen igen. Vet inte va vi ska göra bara, kanske va hemma och kolla film eller så går vi väl ut och träffar nåra ;)

//Jacie*

Ansökningar

Nu har jag skickat iväg en jobbansökan på mejl och skrivit ut två som ska skrivas på av mej och min lärare och sen skickas iväg :) Har med dessa tre sökt ca 10 jobb nu, så jag hoppas på svar från någon iallafall :)
Har mest sökt till restauranger eftersom jag har stor erfarenhet utav de, men har ett jobb som jag helst vill ha :P hoppas jag får de ;P

//Jacie*

Ork

Idag blire å plugga :/ känns som att det är de enda jag gör på dagarna... blev ju färdig me projektet i tisdas efter fyra dagars plugg me de och idag fick ja reda på att jag har prov imon :/ visste ju det tidigare men hade helt glömt bort att det var imon. Så det blir å plugga ida :( Men kommer nog hinna träffa älskling lite ida me som tur é. Har bara en lektion kvar nu denna dag, svenska vid 14.20, sen slutar jag.
Har ont i magen ida :/ lite jobbigt... tror ja åt för mycke till frukost så det var nog de som utlöste de. Brukar ju vanligtvis inte äta nånting till frukost, bara dricka ett glas juice. Men ida så gjorde jag i ordning lite havregrynsgröt till mej. Tänkte att jag måste ta tag i det där me frukosten, det är ju ändå ganska viktigt att äta på morronen. Gjorde en portion men åt bara upp halva, kunde inte få ner mer sen :O men aja, det löser la sej :)

Imon blir ska ja och Henke göra en sak, vet inte riktigt när på dagen det blir bara. Har ju skola och sen prov, sen blir det nog att åka till Falkenberg me syrran och hälsa på farmor och farfar på avdelningen. Han ska ju ligga där nu tills allt tar slut :( kan inte förstå det som händer just nu... känns inte verkligt för fem öre. Att nåt sånt här verkligen kan hända :'/ Men ja, ska snacka me Josse sen om de så får vi se hur vi gör. Om vi åker dit så får vi väl ta me Fia-spelet :)

En sak till innan jag avslutar det här blogg-inlägget... jag hatar min faster mer och mer för varje da´ som går. Hon gör det inte lättare för nån och alla blir bara irriterade och förbannade av hennes beteende. Hur kan man begära pengar för att man tagit hand om sin egen mamma liksom? När ens pappa ligger på sjukhus döende? Sen går du dessutom och säjer att din mamma (min farmor) är så sjuk. Jasså är hon? Verkar mer som att det är du som är sjuk här! Nåt fel i huvudet måste det ju va på dej eftersom du beter dej så här... ingen frisk och mogen människa gör på det här sättet. Girig och självisk är va du är! Det enda du vill är att min farmor och farfar ska gå och dö båda två så att huset och alla saker säljs så att du får ditt jävla arv. Men glöm det, huset kommer stå kvar ett bra tag till. Du kommer inte få det roligt när jag träffar dej nästa gång... Det lovar jag!

//Jacie*

Udda örhängen

...men snygga :)


image72

från aldora.se

//Jacie*

Sms-bombning

Sms-bombning pågår för fullt i min mobil. Försöker få tag på Henke nämligen...
seg som han é så svarar han inte =/
Kom på att jag nog måste gå till banken idag, har tappat bort min säkerhetsdosa till internetbanken så jag måste in och snacka med dem om de. Sen så behöver jag hjälp med lite annat också^^
Ska gå o kolla efter en lärare nu hade jag tänkt, hon ska få skriva på en sak åt mej :)
Hoppas bara att hon inte gått hem...

//Jacie*


Kungligt besök

Sitter just nu i skolans bibliotek och tar igen mej efter allt pluggande. Satt hela dan, från morronen till kvällen och in på natten med det där j*vla projektet. Henke kom hem till mej vid två-tiden inatt och tjatade om att vi skulle sova så jag kände att det var dags att avsluta skrivandet då. Eftersom jag inte blev helt klar fick jag fortsätta med det i morse. Gick upp vid sju och skrev färdigt sammanfattningen, innehållsförteckningen, diskussionen och gjorde en framsida. Så nu är det klart och jag lämnade in det prick 10 :) Nina hade ju mailat om att jag skulle lämna in det senast tisdag kl 10 så det var väl lika bra att göra det. Hon hade ju trots allt fixat så att jag fick en dag till på mej att skriva klart de, snäll som hon é :)

Men ah, nu sitter jag här som sagt, med huvudvärk och illamående. Vet inte om illamåendet beror på att jag inte sovit så mycket eller om det beror på nåt annat =/ men får väl hoppas på att det går över.
Imon har jag bara en lektion, eller ja, jag tror vi har klassråd också. Men jag är inte riktigt säker än... får nog kolla schemat sen så att jag inte missar något.

Idag ska jag nog inte göra så mycket. kanske gå å hälsa på kungen^^ fick ju höra av Liz innan att kungen skulle komma på besök till Varberg idag :) hennes mamma ringde när vi satt och åt i matsalen och undrade om dem skulle köpa en tårta till kungen :D haha! Men ja, funderar faktiskt på att gå ner till stan sen och kolla in kungen ;) får väl se vad som händer...

//Jacie*

Take me away

Somebody, please, take me away
Take me away from this world of misery,
it seems like there´s no end
I don´t want to be here anymore
I will rather be anywhere but here...


image71


Seg, segare, min dator...

Jaa det kan man verkligen säja...

Gött att ja ska formatera om den om nån vecka...

Får hoppas att det blir en STOR förbättring då...

//Jacie*

SM-GULD! :D

SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!!! :D

image70

Jaa jag var bara tvungen ;P

Tappra försök...

Tar en paus från skrivandet en stund :) Håller på att färga håret nu, eller ja blondera det lite. Men det blir inte så mycket skillnad på håret, är ju redan så blond ^^ men anledningen till att jag blonderar är för att jag vill ha bort mina svart/bruna slingor i nacken. Men det går tyvärr inte så bra :( tog i färg i nacken + i hårbottnen i resten av håret. Men det gav inte så mycke så nu har jag sköljt ur håret och kletat in mer hårfärg i nacken bara. Hoppas det funkar nu. Annars får jag testa med någon annan hårfärg om nån vecka igen...
Senaste nytt som jag hörde från min älskling var att han och ET hade tagit sej in till Kalmar. Dem hade tagit in på vandrarhem och sedan hälsat på Enz0 :) Fanns en del anledningar till varför dem stack från Skogsby (eller va det nu hette).
Idag är det fint väder och det gör mej glad :D trots att ja inte vart ute så mycket ida... men ska ut och sätta mej på altanen sen tror ja.... sola lite^^

//Jacie*

Så bra!

Åhh, har fastnat för en ny låt nu :P den här gången är det I´m yours med Jason Mraz.
Så jäkla bra :P Klicka för att lyssna :)


Mjaha

Nu är jag hemma... ska snart sätta mej me projektarbetet. Fastän ja inte orkar de =/
Men aah, det blir väl min da´ det... plugga och så lite dator under "plugg-pauserna".

Dagens humör: Trött och uttråkad
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Inget
Dagens klädsel: Svarta jeans, svart linne och vit luvtröja
Dagens materiella vill ha: En sol & badresa hade inte vart fel :)
Dagens köp: Inget
Dagens längtan: Henke :(
Dagens planer: Plugga, kolla tv och dator
Dagens fundering: Om jag kommer lyckas bli färdig med projektarbetet i tid
Dagens tråkigaste: Plugg
Dagens personer: Hmm, kanske Liz och Nick? Skolans nya "kärlekspar" haha :D eller Henke och ET som åkte till Jonas ida :)

//Jacie*

Nu har dem åkt :(

Jaa, nu har Henke åkt ifrån mej :( han och ET tog tåget mot Borås 9.54.
Följde med dem ner för att säga hejdå och så. Tråkigt att dem åkte, men hoppas ändå att dem kommer ha kul hos Jonas...
Yeah, det var väl de jag hade och säga nu... börjar min lektion om 40 min och innan dess ska jag fixa med lite saker.

//Jacie*

Bra sidor för kläder?

Först och främst hade jag tänkt att börja det här inlägget med en fråga till er läsare :)
Är det någon som vet några bra internetsidor där man kan köpa snygga kläder till bra priser?
Jag har ju några som ja brukar va inne på, bland annat H&M, Shock, Ellos och La Redoute. Men nu letar jag efter fler som sagt :)

Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om... hmm...

Blev ju nästan vettskrämd av Jonas morsa för en stund sen. Hon ringde på och när jag var på väg ner för att öppna så plingade hon två gånger till. Hon verkade vara lite stressad så det var nog därför då. Men hon ville iallafall bara lämna över ett par papper till mej som jag ska ge till Henke sen så att han kan ta med dem till Jonas. Sen ville hon att dem skulle ta me sej en bärbar hårddisk hem till henne också. Var tvungen att messa Henke direkt om det annars hade jag nog glömt de, vilket inte hade vart bra eftersom hon sa att det var viktigt.
Men ja, så mycke mer har väl inte hänt ida... vi spelade CS och käkade pizza innan Henke stack iväg på sin träning...
Min farfar har förresten kommit till Varberg idag igen :) han låg ju på Borås sjukhus innan, men nu har dem flyttat honom till sjukhuset i Varberg. Det känns bra det, då är det ju inte så långt att åka när man ska besöka honom iallafall :) Får hoppas att han tillfrisknar snart så att han får komma hem till farmor med.

//Jacie*

Seg morron

Sitter i skolan nu, gör inte så mycket. Har redan slutat men väntar på att henke ska sluta så att ja kan följa me honom hem sen. Han var för övrigt seg idag på morronen, han ville tydligen inte gå till skolan :O var nästan så att ja fick putta ur honom ur sängen ju :P men till sist (efter en del tjat från min sida) gav han sej iväg. Men ja hoppas iallafall att vi kan ses en stund till ida, kändes så dumt i morse när ja körde iväg honom. Han åker ju imon me så, det är lite tråkigt =/ men aah, ja får stå ut som sagt :) har ju ändå en massa plugg i helgen. Kanske unnar mej att gå ut nån gång, träffa kompisar oså. Men mycket mer nöjen blir det nog inte i helgen. Tror inte det blir någon fest heller... har inte hört nåt om det iallafall.
Tror ja ska kolla om det kommit in nåra nya jobb nu ^^ det är ju alltid bra och kolla det lite då och då. Om det nu skulle va så att det kommit in nåt nytt som man kan söka :)

Kanske skriver mer sen... om ja hinner :)

//Jacie*

Något kul att berätta? :)

Just nu sitter jag bara framför datorn och kollar runt lite på nätet. Skrev på mitt projektarbete innan. Har kommit en bit men det är mycket kvar som sagt. Så jag tar en paus i arbetet nu :) Kollar även på tv, lite från och till. House heter tydligen programmet som dem andra kollar på. Verkar helt okej faktiskt...
Ska snart sätta mej och plugga igen, måste de även om det är djävulskt tråkigt.
Är det nån som har något kul att berätta som livar upp lite? :)

//Jacie*

Ny dag...

och nytt inlägg :) fösöker att skriva ett inlägg varje da. Men det är inte alltid det går. Har så mycket att göra nu me allting känns det som. Speciellt projektarbetet som ska va inne på MÅNDA! Gah, ja hatar verkligen det. Har jättemycket kvar att skriva och fixa innan det ska in... Har två intervjuer kvar, sammanfattning, inledning med metod & syfte och titel osv. Börjar bli jättestressad nu. Trodde ju att vi hade till på fredag =/  Men aja, det löser sej. Får sitta och plugga hela helgen eller nåt så att allting blir klart...

Men nu ska ja dra mej :) får se om ja hinner me nåt inlägg till senare ida :)

//Jacie*

Skiss

Nu ska jag sätta mej och skissa på trycket som jag ska skicka in till tävlingen på Shock sen :)
Får hoppas jag får ihop det nu så att jag blir färdig med det idag, den ska ju vara inskickad imorn så :)

//Jacie*

En ledig da´

Är ledig ida :) riktigt skönt. Men sovmorron fick man då ingen... folket här hemma väsnades så mycke + att telefonen ringde vid 8-tiden. Tror det var min faster som ringde då. Har ju inte skrivit i bloggen på nåra dagar nu, men det har att göra med att jag haft så mycke o göra det senaste. Har vart tvungen o plugga och sen så har ja inte haft tillgång till datorn och internet heller.

Men ja var iallafall uppe i Borås i lördas och hälsade på farfar på sjukhuset. Han har blivit bättre, men man vet ju aldrig om det håller i sej. Det kan ju ändra sej också. Men vi får iallafall hoppas på det bästa. När jag kommit till Varberg igen så stack ja, Henke och Micke iväg på 20-årsfest hos Lina i Tvååker :) kom dit vid åtta-tiden och vi stannade till ett. Men det var en trevlig fest :) kommer säkert upp bilder på bdb inom kort ;)
Igår (sönda) hände det inte så mycke... var på gymmet och tränade med ET och Henke, sen efter det så stack vi hem och käkade och ET stack iväg till jobbet. Senare så kom Micke förbi och vi stack ut och träffade Padde som var nere från Borås :) sen när Padde hade åkt så träffade vi Fidde och även Sofie o Emelie. Gick runt lite nere vid Fästningen och snackade om allt typ... och retades me Micke ;P haha.

Idag har ja iallafall en del och göra, så ja vet inte riktigt hur mycket bloggande det blir. Men det återstår att se :)

//Jacie*

Klagovisa

Nu kommer jag göra nånting som jag en gång lovade mej själv att jag inte skulle göra. Jag ska klaga i min blogg... men jag gör det inte speciellt ofta så jag hoppas ni har överseende med det ;)

Allting känns så jävla jobbigt nu, med farmor och farfar och allt jävla bråk som uppstår bland släkten nu. Jag kan inte förstå varför dem klagar över att dem får ta hand om sin mamma (min farmor). Visst att dem jobbar och sköter om sina egna hem och att dem tycker det är jobbigt att hinna me allting. Men det är ju ändå deras egna mamma det gäller. Den mamma som tagit hand om dem i ca 18 år liksom, från det att dem föddes till att dem kom upp i övre tonåren. Dem är liksom fyra stycken med. Det är min pappa, mina två fastrar och min farbror+att alla har en respektive (men min ena fasters man ligger också inne på sjukhus nu, så då kan man ju förstå att det blir mer jobbigt för henne). Men ja, det känns jobbigt samtidigt som att jag blir så jävla irriterad och förbannad över att vissa beter sej så illa. Vad är deras problem? Har dem svårt att hantera såna här krissituationer eller tänker dem bara på sej själva? Det sistnämnda verkar ju mer troligt från min synvinkel. Hoppas fan att dem skärper till sej, annars får ja snart ett riktigt j*vla ryck...

Som om det inte skulle vara nog med problem inom släkten har jag nu själv börjat känna mej lite konstig. Inte så att jag känner mej sjuk direkt, men känner att det är nåt. Tror jag vet va det är, men är inte helt säker än.
Denna veckan hoppas jag iallafall att jag fått mitt recept på astmamedicinen utskriven så att jag kan hämta ut den med... hade ju vart bra! Annars får jag ringa till VC igen...

Det var allt jag ville "klaga" på. Förlåt för att jag gjorde det, men nu känns det mycket bättre kan jag tala om ;)
Snart börjar min svenska-lektion så jag ska kila iväg och leta rätt på dem andra nu...

//Jacie*

Tråkigt

Jaa, det är vad jag har nu. Tråkigt!
Nån som har nåt kul att berätta eller nån som vill liva upp mej lite me nåt? :)

//Jacie*

Stort tack!

Ja jag kom på att jag glömt en sak...
Så nu skriver jag det ;) Tack alla ni som kommenterat här i min blogg dem senaste dagarna och tack för alla tips jag har fått om låtar/artister och böcker :)
Stort tack!

//Jacie*

Ett inlägg

Sitter just nu hemma och kollar runt lite på internet. Börjar inte förrän 11.10, så det är skönt. Igår blev det bara ett inlägg från mej, hade så mycket att göra så jag hann helt enkelt inte skriva mer. Tror inte det kommer bli så många fler inlägg idag... vet inte om jag orkar. Mamma och pappa diskuterar hur vi ska göra med farmor nu när farfar ligger inne på sjukan. Allting är så rörigt just nu, så ja vet fan varken ut eller in. Ingen vet hur det kommer bli och det är ett jävla gnäll på alla, speciellt på några av pappas syskon. Vissa utav dem beter sej jävligt dåligt också...
Och så vill ja ju speciellt tacka Varbergs kommun och hemtjänsten för den underbara hjälp som man får (IRONI) Tack så jävla mycket!!!!

//Jacie*

Underbart skratt :)

Hittade en video på youtube med den här lilla söta killen... han har ett sånt underbart skratt :D
Klicka så får ni själva höra och se honom ;)


Boktips?

Jaa, nu vill jag ännu en gång ha tips av er bloggare :) men den här gången gäller det böcker. Jag brukar ju oftast läsa självbiografier eller böcker som utspelar sej på verkliga händelser. Men nu har jag inte läst någon bok på länge, har väl inte direkt hittat någon som verkar tillräckligt intressant heller.
Så är det någon som har ett boktips till mej? :)

//Jacie*

Sommarjobb?

GAH, jag blir snart galen. MÅSTE ju ha ett sommarjobb! Har än så länge sökt till fem ställen och det är såna ställen där jag tror att jag kan få jobb. Men jag har fortfarande inte fått något svar från någon utav dem =/ Kollar i tidningen varje dag efter platsannonser och är inne på Arbetsförmedlingens hemsida minst en gång i veckan.
Men vad mer kan jag göra? Har ju sökt till ställen som ligger i Varberg eller nära Varberg eftersom det ska kunna vara lätt att ta sej till jobbet. Men det är ju klart att jag kan ta jobb på andra orter också, men då måste jag ju ha någonstans att bo under tiden som jag jobbar.
Men är det nån som har något förslag på hur jag kan göra eller är det någon som vet något ställe nära Varberg som söker sommarjobbare?

//Jacie*

Väntar på Rellen

Sitter just nu och väntar på att Rellen ska börja. Försov mej i morse också =/ och jag som skulle va duktig den här veckan och inte försova mej eller missa en enda lektion... så gick det me de =/
Jaja, får väl va duktig resten av veckan då :)
Var och snackade me Nina för en stund sen också, om mitt projektarbete. Har haft lite svårt att komma igång med det, velat fram och tillbaka och sen när jag väl bestämt mej så uppstår nya problem. Men det var bra att jag fick prata me henne iallafall, nu vet jag äntligen hur jag ska lägga upp det och vad jag ska skriva under metod, syfte osv :)

Hittade en sida med lite roliga historier, filmer osv. Där hittade jag även den här listan på 12 saker du önskar att du inte visste.

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.


Ganska sjukt ändå. Undrar om allt det där verkligen är sant?
Vad tror ni? ;)

//Jacie*

Pluggis?

Nä nu får ja kila iväg, plugghästen får ta över mitt liv för en stund :)
Men skriv gärna en söt kommentar till mej så blir jag glad ;)

//Jacie*

Drömmen

För ett ganska bra tag sen så hade jag en dröm som jag inte riktigt förstår. Har gått och tänkt på den jättelänge men har bara blivit mer och mer förvirrad. Strax innan jul så dog en utav mina barndomskompisar L, endast 19 år gammal. Jag och L gick i samma klass från förskolan och ända upp till nian. När vi gick i trean så ryktades det om att han var kär i mej och han visade det även senare för mej då han skickade dikter och så vidare till mej. Vet inte hur länge han hade känslor för mej, men chansar på att de varade ända upp till sjuan iallafall. För cirka fyra år sedan gick vi ut nian tillsammans och sen dess så har vi väl inte haft någon jättebra kontakt direkt. Det hände att vi snackade lite med varandra på Msn och när vi träffades på krogen. Men mer än så var det inte.
Sedan en dag i December fick jag reda på att han hade avlidit. Jag blev helt chockad och visste inte vad jag skulle ta mej till. Tänkte på hans familj och allt och jag tror nog inte riktigt att jag förstod att han verkligen inte fanns längre, just då. Några veckor senare var det begravning. Jag skulle egentligen gått på den, men man kan väl säja att jag drog mej undan i sista minuten. Kände att jag helt enkelt inte orkade gå :( Några dagar efter begravningen så drömde jag om L. Han och några andra killar från våran klass i grundskolan satt vid ett bord i matsalen på gymnasieskolan som jag går på. Jag hade precis hämtat mat och skulle ta vatten då jag hör L säja nåt i stil med; "Varför ser hon mej inte?" till dem andra killarna runt bordet. Och under tiden som han säjer det så kollar jag på honom och det ser ut som han ler. Efter det så vaknar jag.
Så ja, jag har gått runt och tänkt på den i flera månader nu. Men jag förstår ändå inte vad han menar. Många frågor är det som dykt upp i mitt huvud. Ville han säja mej nånting? I så fall vad? Tyckte han att jag undvek honom i grundskolan? Ville han att vi skulle snacka mer och kanske börja umgås? Eller var det för att jag inte gick på hans begravning?

Skolan

Sitter just nu inne på skolans bibliotek och funderar på vad ja ska hitt på härnäst. Har ju redan slutat för dagen :) Borde ju plugga lite på Pedagogiskt ledarskap, men jag tror jag tar det senare ikväll. Pluggar bäst på kvällen, vet dock inte varför det är så. Kanske har och göra med att jag är en nattmänniska? :O


Hittade förresten lite snygga toppar på Modeakuten :)


image73

Vad tycks?

//Jacie*


Tips, please :)

Hade tänkt att tanka lite musik nu. Känns som att ja behöver lite ny musik som omväxling.
Nån som har några bra förslag på musik (album/låtar) som man kan tanka?

//Jacie*

Kort info om mej :)

(x) hamnat på klinik/sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
(x) velat dö
(x) hatat värme
(/) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) varit svartsjuk
(x) tror på det övernaturliga
(/) hatat min kropp och mitt utseende
(x) sjunger i duschen
(x) har sett någon döende
(x) tagit någon på arslet
(x ) slängt porslin i väggen
(/) drömmer ofta mardrömmar!
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) åkt buss genom halva sverige
(x) kastat mig framför ett fordon
( ) tagit min kompis pojkvän
(x) cyklat utan händer
( ) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) vaknat av att jag gråter
( ) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
( ) har bra självförtroende
( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel
(x) drömt att jag varit död
( ) har aldrig druckit öl
(/) avskyr matte

Save the last dance for me

Jaa, det känns ganska jobbigt nu. Är trött och vill bara sova av mej ruset efter kvällens/nattens alla danser och bravader men ja kan inte =/ vet inte riktigt varför heller. Men ja får väl sitta här istället :) och ja, jag dansade faktiskt igår/inatt. Tillhör ju inte vanligheterna direkt, men hittade många danspartners på festen igår ;P stort tack till söta Nicole och även Calle. Det var nog dem två som ja dansade mest me under hela festen ;)
Jo men festen var jättetrevlig med kul folk oså... synd bara att det var vissa som kom dit som bara satt i ett hörn och inte snackade me nån och dessutom förstörde grejer. Jäkligt tråkigt när det blir så!
Idag händer nog inte så mycket... men vet att ja måste plugga iallafall. Så det blir väl en slappedag med lite plugg^^
Vad ska ni göra idag? Har ni haft en rolig helg?

//Jacie*

Festen är över...

Ja nu är vi hemma igen, efter att ha förfestat, festat och efterfestat ;P så nu ska vi bara käka lite och sen blir det sängen.
Natti natt, sov gott ;)

//Jacie*

Lite om mej då :)

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[/] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Jag har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Jag är kär nu
[x] Jag har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat mig så jag börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[/] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[/] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[/] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ]Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma. (har astma)

RESANDE
[ ] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag tycker att jag är ful
[/] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning. (har haft)
[x] Jag har glasögon/linser.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

image72
//Jacie*


Britney Spears

Jag: Klicka upp den där länken med Britney Spears...
Henke: Värst vad du har blivit mycket "Britney Spears" nu då.
Jag: Jaa, men jag tycker synd om henne. Folk borde lämna henne ifred...


Hatar det, vafan ska man göra?

Asso, vafan ska man göra när man har någon som (nästan) hela tiden sitter och lyssnar på vad jag och Henke pratar om eller har en diskussion om och sen lägger sej i det?! Kan hon inte bara låta det va´? Hon har inte me det att göra överhuvudtaget så länge det inte går ut över henne! Vi är faktiskt vuxna människor och kan reda ut saker och ting själva... utan hennes hjälp! Jag börjar tröttna på det här nu. Som igår, när Henke gick och småretades lite me mej innan vi skulle sticka iväg till Kvantum, ja det var då hon drog upp det. Sa att vi bara gnällde på varann och att hon ibland tycker att vi inte borde va tillsammans... men grälar det gör väl alla i ett förhållande?
Eller? Har jag fel?
Och det att han småretades me mej, det tog ja helt på skoj. För jag vet att han bara ville jävlas lite me mej, så det var inget gräl eller gnäll överhuvudtaget.
Och saken är den att när vi har bråkat så löser vi alltid det ändå, så att allting blir bra igen.
Jag tycker bara att folk som inte har med saken att göra inte ska lägga sej i. För vi har faktiskt aldrig bett om din åsikt! Sluta behandla honom (och mej me för den delen) som om han/vi fortfarande var små 5-åringar så ska du nog se att allting blir bra!!!

//Jacie*

Go´morron ;)

Har precis vaknat. Blev att sova länge idag, men det är ju alltid skönt me lite sovmorron :)
Igårkväll hände det inte så mycket. Tog det mest lugnt oså, låg och myste me killen och kollade film :)
Frågan är vad som måste göras ida?! Vet att jag måste plugga, sen så blir det nog att jag sticker till gymmet också och tränar en stund. Känner för det iallafall, så jag hoppas att det hinns me ;P

//Jacie*

Vad händer ikväll?

Sitter och funderar på vad som händer ikväll... verkar inte som att det är någon som ska ha fest här i närheten iallafall. Lite tråkigt, men får hoppas på att det blir fest imon istället :)
Någon som ska göra något kul ikväll?

//Jacie*

Två bilder...

på min fina studentmössa :)
Nu är det inte långt kvar tills vi springer ut ;P

image69

image70

Gårdagens inköp ^^

image68

Foundation, Essens
Leggins, H&M
T-shirt, H&M
Linne, H&M

(Det blev en ganska dåligt tagen bild, men ja hoppas ni ser ändå ;) )

//Jacie*

Ett sent inlägg

Idag blev det ett sent inlägg idag :) kom hem från skolan för en stund sen. Hade en lektion idag, eller ja, lektion och lektion. Hade en "föreläsning" med Skatteverket. Alla trodde typ att den skulle va skit-tråkig, eftersom det gällde Skatteverket. Men den var faktiskt helt okej :P dem som föreläste var roliga, man kan väl säga att det var dem som gjorde allting intressantare^^

Idag har ja fått hem min studentmössa :) jättefin var den. Fick även ett champangeglas, en visselpipa och en penna. Så nu väntar ja bara på att få min munktröja :P

//Jacie*

Dagens bild

Får bli på Lindsay Lohan :)

image67

Blondinbella granskas!

Nu har min så gråa och dimmiga vardag äntligen fått en vändning. Såg nämligen på Aktuellt nyss att Blondinbella skulle granskas av konsumentverket :D För er alla som vart inne på Blondinbellas blogg så vet ni ju att hon har en del reklam där. Hon skriver också vilka produkter som är "hennes favoriter", men enda anledningen till att det är hennes favoriter är just för att hon får betalt för att skriva det (Men det är, eller rättare sagt var ju inget som vi bloggläsare fick veta fram tills nu)! Hon för alltså fram så kallad "smygreklam" i sin blogg.
För er som vill läsa mer om det jag nyss skrivet några rader om kan besöka;

http://www.metro.se/se/article/2008/04/03/13/2607-42/index.xml

PS. Jag hoppas hon åker dit! Det är visst som dem säjer, skadeglädjen är den enda sanna glädjen! ;D

//Jacie*

Så mycket jag ångrar...

Det finns så mycket som jag ångrar att jag aldrig sa till dej...
och det finns så mycket som jag ångrar att jag aldrig gjorde eller visade för dej.
Nu är allting för sent, du har lämnat oss här på jorden.
Men om du bara kom tillbaka,
så skulle jag säga allt det där jag aldrig sa till dej och jag skulle göra allt det
jag aldrig gjorde - bara för dej!

Jag kommer aldrig glömma den dikt som du en gång skrev till mej,
jag kommer att bära med mej den genom hela livet. Som ett minne från dej!

"KÄRLEKEN ÄR SOM EN DUVA -
KRAMAR MAN DEN FÖR HÅRT SÅ KVÄVS DEN,
KRAMAR MAN DEN FÖR LÖST SÅ FLYGER DEN IVÄG"

image66

Dagens horoskop

image65

Vem är snyggast?

Ja vem är den snyggaste manliga kändisen?
Själv tycker jag att Johnny Depp är extremt snygg, men jag har även fått upp ögonen för Vin Diesel nu det senaste då jag sett ett par filmer me honom.
Men vem tycker ni ser bäst ut?

image64

Myggan

Igår drog dem igång dem nya Myggan-avsnitten igen... nån mer än jag som kollade på det?
Själv satt jag i soffan och nästan gapskrattade åt det :D (ja vet, jag har dålig humor) men jag tyckte iallafall att det första avsnittet var bra ;P

image63

//Jacie*

Inte mycket...

Igår blev det inte så mycke mer bloggande för min del... var tvungen att plugga och göra andra saker. Men så är det ibland. Sitter och funderar på vad jag ska göra me mitt studiebidrag den här månaden. Fick ju det för några dagar sen... Först och främst ska jag ju betala av mina skulder, men sen? Hmm... får fundera på om det är något som jag verkligen behöver den här månaden innan jag börjar slösa ;D det är ju jäkligt lätt att pengarna bara försvinner bara sådär och så står man där pank resten av månaden. Nån som känner igen sej? :P
Just nu gör jag inte så mycket heller, men ska sätta igång och plugga så snart som möjligt... tror ja ska åka in till biblioteket och sätta mej. Brukar ha lättare för att plugga där än här hemma.

//Jacie*

Ja denna Blondinbella...

Är hon inte lite överskattad ändå? Enda anledningen till att jag besöker hennes blogg nån gång då och då är för att få mej ett litet skratt, då jag finner att hennes sätt att skriva och uttrycka sej i vissa situationer kan vara en aning skrattretande :D
Men när jag har kollat runt lite i andras bloggar, på Youtube osv. så börjar jag fundera på om hon är mer hatad än älskad?! Ett exempel är ju www.bellasuger.se (som för mej är en helt störtskön sida/blogg). Dem skriver inlägg om Blondinbella, folk tipsar dem om roliga citat från Blondinbellas blogg osv. och de får väldigt många kommentarer från folk som verkligen verkar hata Blondinbella. Fast det är klart, de får väl inte lika många kommentarer som Blondinbella eftersom hon är "Sveriges största bloggerska" (som hon för övrigt verkar otroligt stolt över). Men det är ju hennes liv...

Men kolla bara på de här killen. Jag tycker att han är fantastiskt bra imitatör :D Vad tycker ni?


Blondinbella testar kläder;



Blondinbella festar;


Akta er förresten så att ni inte skriver något "olämpligt" i er blogg om Blondinbella. Då kanske hennes pengagalna farsa stämmer er ;) och glöm inte att hon är Sveriges största bloggerska också (gapskrattar).

//Jacie*

Retuscherad eller inte?

Jaa, vad tycker ni ser bäst ut?
En naturlig Madonna eller en extremt retuscherad Madonna?

image61

image62

Skärpning Jacie!

Jaa fa, nu får ja ta och skärpa mej. Borde ha pluggat nu istället för att sitta här vid datorn. Har mycket att göra, måste bland annat jobba med projektarbetet och det arbetet som vi ska ha i Pedagogiskt ledarskap. Så jag får gå och göra mej i ordning nu. Syrran kommer nog och hämtar mej snart också så jag får skjuts in till skolan ida ^^ skönt att slippa åka buss ;P
Men vi hörs kanske senare :)
Puss på er ;P

//Jacie*

Piercings

Hittade lita snygga piercings till ögonbrynet också :) kanske blir att jag köper ett par nya. Ombyte förnöje ju och priserna på dem var ju inte så farliga heller.

image58
Frågan är bara vilken/vilka man ska välja då :P
Vilka tycker ni?


Coola Smycken

...från Modeakuten.

image57

Vilket/vilka tycker ni bäst om?

Slut-REA på Modeakuten

Ja ni läste rätt...
Nu har Modeakuten sin slutrea på bland annat linnen, tröjor & skor.
Här är ett litet smakprov på det som finns att köpa :)

image56

Vad tycks? :)

//Jacie*

Träning

Nu ska jag sticka ner till gymmet en stund :) ska träna lite kondition och styrka.
Får se hur länge jag blir där... men tror inte att ja skriver mer i bloggen ida. Blir nog imon isåfall ;)

//Jacie*

Lurad...

Jaa, jag lyckades inte med att inte bli lurad det här året heller. Skit också! Och jag som trodde att jag skulle klara mej från "dåliga" april-skämt det här året men inte då.
Jaja, får väl tacka Liz för det otroligt roliga skämtet då ;P hon drog till med ett skämt om att hon hade blivit tillsammans med sitt ex igen (och att han dessutom vart otrogen mot henne). Det där första med att dom blivit tillsammans igen hade man ju faktiskt kunnat tänka sej, det skulle inte vara helt omöjligt.
Menmen, det var bara ett skämt som sagt.
Jag får stå här med lång näsa, jag har blivit lurad!

//Jacie*


Ny header :)

Yes, nu har jag äntligen lagt in en egen header :)
Vad tycks? ;P Den får duga så länge iallafall ;)

//Jacie*

Grattis x 2

Får säga grattis i efterskott till Marie som fyllde 24 år i söndas (men det gick ju inte att skriva i bloggen då). Sen ett grattis i förskott till Micke som fyller 21 år imorgon :)

//Jacie*

1:a April

Just det ja, för den som har missat det kan jag ju tala om att det är 1:a April idag ;P
Någon som blivit lurad än? Jag har klarat mej ifrån det än så länge :)

//Jacie*

Säger som ni...

...äntligen! Äntligen är bloggen öppnad igen. Har faktiskt känt ett sug av att skriva i bloggen den senaste dagarna, men då har de ju inte gått =/ men nu så, nu är ja tillbaka :)

Just nu sitter ja bara hemma vid datorn. Ska försöka ringa till vårdcentralen och boka läkartid sen. Måste kolla hur det står till med min astma-skit. Känns som att den blivit värre, medicinerna börjar ta slut/bli för gamla och jag måste få nya recept. Så jag får hoppas att dom har tid så fort som möjligt.
Efter att jag bokat tid bär det av till skolan för att ha religion :)

//Jacie*

RSS 2.0