Ja denna Blondinbella...

Är hon inte lite överskattad ändå? Enda anledningen till att jag besöker hennes blogg nån gång då och då är för att få mej ett litet skratt, då jag finner att hennes sätt att skriva och uttrycka sej i vissa situationer kan vara en aning skrattretande :D
Men när jag har kollat runt lite i andras bloggar, på Youtube osv. så börjar jag fundera på om hon är mer hatad än älskad?! Ett exempel är ju www.bellasuger.se (som för mej är en helt störtskön sida/blogg). Dem skriver inlägg om Blondinbella, folk tipsar dem om roliga citat från Blondinbellas blogg osv. och de får väldigt många kommentarer från folk som verkligen verkar hata Blondinbella. Fast det är klart, de får väl inte lika många kommentarer som Blondinbella eftersom hon är "Sveriges största bloggerska" (som hon för övrigt verkar otroligt stolt över). Men det är ju hennes liv...

Men kolla bara på de här killen. Jag tycker att han är fantastiskt bra imitatör :D Vad tycker ni?


Blondinbella testar kläder;



Blondinbella festar;


Akta er förresten så att ni inte skriver något "olämpligt" i er blogg om Blondinbella. Då kanske hennes pengagalna farsa stämmer er ;) och glöm inte att hon är Sveriges största bloggerska också (gapskrattar).

//Jacie*

Kommentarer
Postat av: belladonna

hejsan!
haha allt det du skrev var så rätt så.
Hmm okay, hundar jag kan rekommendera då är Chihuahua, Labrador, Golden retriver, border collie(finns mini, liten, mellan och stor)Irish Softcoated Wheaten Terrier och Japanese Chin, det finns såklart fler och jag rekommenderar att du köper en hundbok där alla raser finns med och också deras egenskaper, eller så kan du gå in på vovve.net, där finns också information.
Var det bra info du fick nu eller ville du ha nåt annat?
vad har du gjort idag då?

2008-04-02 @ 16:25:40
URL: http://belladonnas.blog.se
Postat av: Mandiz

Ha en bra dag!

2008-04-02 @ 18:04:13
URL: http://mandizblogg.blogg.se
Postat av: Emma

tack ! : )

2008-04-02 @ 18:17:59
URL: http://emmaeliz.blogg.se
Postat av: emma

svar. Tack :)
Haha, dom har jag sett. bellasuger.se är min favvosida :D
Blondinbella är nog mer hatad än älskar ja, jag brukar också besöka den lite ibland bara för att få mig ett skratt, haha :)

2008-04-02 @ 18:59:54
URL: http://litenemma.blogg.se
Postat av: Lina

verkligen

2008-04-02 @ 21:17:09
URL: http://linakarlsvard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0