Formaterad

Japp, då sitter jag här nu vid min nyformaterade dator (som jag för övrigt inte är helt nöjd med). Varför kan den inte bara ge med sig?! Men ah, jag har ju några saker som jag ska ändra och några som ska testas så jag hoppas av något utav de hjälper mot en seg dator!

Har inte skrivit på länge... vet inte hur länge sen de var sen sist? Några dar sen tror ja. Men de senaste dagarna har jag vart ute ganska mycket. Badat och så :) får ju passa på nu när det är fint väder. Sen så jobbar jag ju på helgerna och allt går bra på jobbet. Älskar när jag får jobba på Padees och Harrys. Det är favoritställena ;)

Idag har jag för övrigt vart med Henke och sedan stack jag ner till stan för att träffa Julia. Käkade varsin tacotallrik på Café Ströget och snackade om allt typ.

Men ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det kanske blir att jag kollar tv en stund eller så fortsätter jag väl läsa i min bok :)

(Förresten, nu när jag har formaterat om datorn så har jag inga bilder eller den där Jacie* - loggan som jag brukar ha här i bloggen. Men håll ut, det kommer ;) )

//Jacie*

Hejhej

Har väl inte hänt allt för mycket det senaste. Var med en kompis från förr i onsdags. Hon följde me när jag klippte mej och sen stack vi och käkade glass :) gott gott! Sen snackade vi om allt mellan himmel och jord typ. Blir ju så när man inte träffats på ett bra tag.
Igår åkte jag, mamma och syrran till Liseberg. Var där inte så där jättelänge, men vi hann iallafall åka runt lite :) bilder kommer nog upp senare i veckan ;)

Även om jag inte skriver så mycket i bloggen nu under sommaren, så läser jag ändå lite kommentarer då och då. Så kommentera på ;)

Jacie*

Alkohol?

Söndag, och jag vaknade tidigt för en gångs skull. Konstigt nog. Men jag tror det beror på att jag blev lämnad ensam här imorse. Efter att Henke stuckit till sin träning kunde jag inte somna om helt enkelt. Jag sa till honom att han inte fick gå, men han gjorde det ändå. Maken till fräckhet ;)

Men för att summera helgen lite kort nu då. I fredags så åkte jag hem till Henke på kvällen. Köpte med mej lite läsk och godis som vi kunde ha under kvällen. Sen kollade vi lite film, men Henke somnade ganska tidigt eftersom han vart uppe och jobbat vid typ sju på morronen.
lördagen sen så stack Henke ner till bolaget och köpte några cider till mej och dricka till han själv. Tänkte att jag inte druckit på jättelänge nu (senast var väl på studenten) så det kanske var dags att börja dricka litegrann igen. Men så blev det ju inte sen. För vid två-tiden så ringde Johanna och undrade om jag kunde jobba. Så det fick bli en alkoholfri helg till. Men det gör inget... jag börjar bli van. Det finns uppenbarligen någon som inte vill att jag ska dricka.
Det måste vara så ;)


...

Måste bara berätta det här för jag tyckte iallfall att det var sjukt kul :) roligast idag :P
Min lillsyrra och mamma var ute på altanen och syrran hade på sig sin blommiga bikini. Hon låg på en solsäng (eller vad det nu heter) och plötsligt så landade det en geting på hennes rumpa.

Mamma: ÅH, en geting på din rumpa.
Syrran flyger upp från sängen och getingen flyger sin kos.
Mamma: Haha, getingen tänkte väl att det var en redig landningsbana det där haha.

Diggar dej ;)

JeLLi sötnos, jag måste säga att jag diggar ditt sätt att skriva och resonera på i din blogg ;P Men jag tror faktiskt inte att han som blev allvarligt skadad  i olyckan på Liseberg var tjock. Fast det är klart... man vet ju aldrig ^^

---
Hemskt... Jag som alltid tror att sånt inte händer, och absolut inte mig, så
jag kan åka allting hur mkt jag vill! :D Men de som åkte på denna bilden,
när olyckan hände igår, tänkte nog samma sak :/ Jobbigt ! Haha, men det
går ju inte så fort, och är inte så högt.. Så liiite kul måste det ändå vara att
vara en av dem.. (Dum kommentar, men ändå). Synd bara om den personen
som faktiskt blev allvarligt skadad :/ Men ändå! Så mycket som dem
karusellerna åker bara om dan, så är det ju inte konstigt att det händer
saker ibland! (Han var säkert tjock dessutom:O)
---

Btw - Julia, JeLLi, Lina, Zada, Linda, Janette, Hub & Liz - jag saknar er! Vi får ta och ses nån da´ ;)


Tänkvärt?!

Ett förtroende för någon kan ta fler veckor, månader, ja kanske till och med år att bygga upp.
Men det kan förstöras på mindre än en sekund!


Rhodos-bilderna

Ja nu äntligen, efter typ ett år, så har jag fått bilderna från Rhodos utav min syrra :) vi var ju där förra sommaren. Och just nu, när det är sånt här skitväder i Sverige vill jag inget hellre än att åka dit igen. Men här kommer iallafall några bilder från veckan i Rhodos :)

Havet


Ödlor fanns det gott om på Rhodos :)


Jag badar


Hotellet som vi bodde på


Svärdfisken som jag åt en kväll

Sönderspammad

Ja, jag känner mej sönderspammad... av en viss JeLLi :( mobbas inte. Jag kan inte hjälpa att jag suger på minigolf ;P haha. Men ja igår var vi iallafall på månads"fika" med jobbet. Men det blev inte så mycket fika för vi spelade minigolf istället :) det var kul, men jag losade. Fattar inte hur jag kunde göra det när jag hade en hole-in-one och några tvåor. Men jaa, så kan det gå^^
Det hände inte sådär värst mycket mer igår. Träffade Henke en stund, men han var ganska trött efter att ha jobbat. Så det blev ju bara en kortis.
Idag hade jag tänkt att åka in till stan och fixa lite saker. Hoppas på att få träffa Henke en stund idag med. Ska även jobba ikväll på Harrys.




Skåneland

Det har inte blivit så mycket bloggande för mej det senaste. Men jag får försöka skärpa mej ;) Jobbade ju både i fredags kväll/natt och i lördags. Tror jag har skrivit det i ett tidigare inlägg med. Men det gick ännu bättre i lördags än va det gjorde i fredags kan jag säga :P kul är det med. Speciellt när det är mycket folk som spelar^^
Efter jobbet mötte Henke upp mej och vi stack hem till honom. Hann och sova några timmar innan mamma och dem andra kom och hämtade upp mej. Vi hade bestämt att eftersom dem ändå skulle till Båstad så skulle vi fortsätta neråt i landet sedan och hälsa på mormor. Väl hemma hos henne så käkade vi lite och snackade. Åkte även till kyrkogården och lade blommor i minneslunden för morfar. Sedan blev det hemfärd.

Idag då, har jag inte gjort så mycket. Åkte in till stan och träffade min syrra och min brorson Melvin ett tag. Sprang runt i stan och "busade" lite med Melvin samtidigt som vi kollade lite i affärer. Så jag kom hem för en stund sedan och hade tänkt att fixa lite med musiken på datorn nu.


Träningsvärk eller sexvärk?

Denna konversationen uppstod efter det sista utbildningspasset som vi hade.

Sanne: Johanna, kan man få ont i höfterna om man haft sex?
Johanna: Ja, det tror jag. Ja det kan man nog få.
Sanne: Jaha, för jag tror det är det som gör att jag har ont då.
Johanna: Ja när man har sex så kan man väl få ont lite överallt på kroppen.

Tystnad...

Johanna: Eller oj, det där lät nog lite dumt. Haha.
Jag: Mjo, jag tror inte direkt att man får ont i öronen av att ha sex.
Johanna: Haha, nej. Eller... det beror ju på vad man gillar för något. Haha.

Fy fan vad jag är grym!

Ni som läste inlägget som jag skrev igår vet ju att jag skulle ha provpass som croupier, och visst blev det så. Gick dit och allt gick jättebra :) Maria försökte ställa till det för mej ett par gånger när vi tränade lite i början. Men det var bara bra och vi hade kul med :P Hon sa att jag antagligen kommer vara härdad efter passet me henne och så kanske de är också. Det återstår ju att se ikväll, då jag ska jobba på Oscars ^^


Slut med utbildningen

Jahopp, då var mina utbildningsdagar slut då. Är väl skönt på ett sätt, men tråkigt att man inte kommer träffa dem andra så mycket :( Vi har haft det väldigt kul måste jag säga. Vissa dagar har vart mer flummiga än andra ;) Har första provpasset idag med, ska vara på Sociten idag. Jobbar även imon och på Onsdag. Det är dem dagarna jag har fått så länge. Är faktiskt ganska nervös nu inför ikväll. Men det kommer säkert gå bra för oss alla. Vi har ju även en som står brevid och kontrollerar oss så att inget blir fel. Och det känns ju skönt :)
Har även fått en snygg skjorta som jag ska ha på mej när jag jobbar :)
Sitter bara och tänker på hur jag ska orka vara vaken till typ tre-fyra inatt. Har sovit ganska dåligt dem här senaste nätterna. Beror väl mest på att jag har en pojkvän som vänt på dygnet så att han sitter uppe. Men nästa vecka blire ändring på det. Då är det han som kommer gå upp tidigt på morronen för å ta hand om småbarn och jag jobbar kväll/natt några ggr. Han kommer säkerligen vara helt slutkörd dem två första dagarna, men han är duktig och kan sitt jobb så de kommer gå galant ;)


I´m a PLAYER now ;P


Min namnsdag

Läste precis Mamma Jessicas blogg och fick då reda på att jag (och hon) har namnsdag idag :)
Så grattis till alla Jessicor därute och även till alla dem som heter Esaias^^


Micke byxlös

Kom på en sak som jag glömde skriva i det förra inlägget...

Kvällens höjdpunkt i lördags måste jag säga kom när de flesta av våra kompisar som vart med under kvällen stuckit vidare, eller helt enkelt tröttnat på att festa. Det var då det hände och snacka om att folket missade nånting.
Micke kommer tillbaka ut på terrassen efter att ha beställt två cider i baren. Han har, under större delen av kvällen, haft problem med sina shorts då dem haft en förmåga att glida lite för långt ner över rumpan :) och när han då kommer där med sin och Mickans cider, ja det är då det händer. Han har precis ställt ifrån sig en cider och ska precis sätta ner den andra då hans byxor bara åker ner och han står där i bara kallingar. För en sekund blev det helt knäpptyst, men sedan viker sig en efter en av skratt. Asso det är en händelse som jag sent kommer glömma kan jag säga... för DET var verkligen årets roligaste händelse! Synd bara att alla inte fick ta del av det ;)

Jag lever...

Hej, det var ju några dar sen sist nu :) men jag lever som sagt. Har bara inte haft tid att blogga... typ.
Idag är det ju söndag... sista dagen på helgen. Lite tråkigt att helgen är över för jag har nog haft den bästa och roligaste helgen på väldigt länge.

I fredags samlades några stycken för å grilla, dricka och snacka lite vid Ankaret. Vi stannade inte där så värst länge, utan stack sedan vidare till Fästningen. Där träffade vi fler roliga människor och slog oss ner jämte dem. Stack efter ett tag vidare in till stan och krogarna. Stack in på Invito som vi typ alltid gör. Jag & Henke avslutade sedan kvällen med att köpa en pizza att dela på och sedan blev det att gå hem och nana.

Igår, lördag, var vi sedan hemma hos Alex på dan. Framåt kvällen var det fest hos Nea & Thomas så jag, Henke, Micke & ET stack dit. Mycket trevligt var det :) sedan blev det krogen även denna kväll... Invito igen^^ Träffade där en massa goa människor och även denna kväll var helt underbar. Kvällen avslutades sedan med att jag och några stack och köpte varsin kebabrulle. Sedan bar det iväg hemåt för å sova.

Och idag då, har det inte hänt så värst mycket. Henke har stuckit ner till sin mormor med la familia. Tyvärr kunde jag inte följa med då jag fortfarande har ett par dagar kvar av utbildningen. Men förhoppningsvis kan jag följa med nästa gång :)


Tuddiloo

Även idag är det fint väder, fast dock inte lika bra som igår...
Skrev ju inte så mycke igår. Hände väl inte sådär värst mycket heller så det var därför det inte blev så mycket bloggande. Men jag var iallafall inne i stan och träffade Zada en stund. Satt och snackade om allt möjligt, sen klippte hon mej lite :)
Sen stack jag hem till Alex och umgicks lite med Henke med. Var väl inte så mycket att umgås med eftersom dem bara satt och spelade CS... menmen.
Kanske ska åka och hälsa på farmor idag... men det är inget som är bestämt så vi får väl se :)


Min systers dåliga humor

Igår skrev jag ju om min mammas något dåliga humor, så idag kan jag ju passa på att skriva om min lillasysters humor då. Min syrra sitter i fåtöljen och börjar, helt utan anledning, att fnissa och sedan skratta allt mer och mer.

Jag: Vad är det?
Syrran fortsätter och skratta.
Jag: Men hallå? Vad är det med dej?
Inget svar, men ännu mera skratt.
Jag: Vad är det?
Syrran: Jag kom att tänka på när du och jag skulle fika själva här hemma. Så hade du gått in på ditt rum och jag hade bara dukat till mej själv. Så när du kom in i köket så sa du; Jaha, så du dukar bara till dej själv och inte till mej? Hahahaha...

Jag förstod inte riktigt vad det var som var roligt i det, men syrran tyckte uppenbarligen att det var jättekul.


En ändring?!

Kom just på en sak som jag varit väldigt dålig med det senaste... och det är att lägga upp bilder här på bloggen. Så det får det väl bli ändring på, för bilder är ju alltid kul :)


Mammas dåliga humor

Jag sitter inne på bilddagboken och kollar på lite bilder som en kompis lagt upp. Min mamma sitter bara någon meter ifrån mig i fåtöljen och kollar vad jag gör.

Mamma: Vad gör bebisen på datorn?

Jag: Va?

Mamma: Ja vad gör bebisen?

Jag: Vilken bebis?

Mamma: Den på datorskärmen...

Jag: Det? Det är ju ingen bebis.

Mamma: Nehe, vad är det då?

Jag: Det är ju en blogg-koll hjälte. En hjälte är det ju, ser du väl?

Mamma: Haha, en skallig hjälte? En Rongedal då eller? Hahaha...

Bilden hon menade var den här:


En ny dag

Go´morron alla... eller go´middag heter det väl nu ;P
Det blev inga fler inlägg igårkväll. Kom hem ganska sent, sen skulle jag göra kvällsmat och sådär. Lite tråkigt att komma hem sådär sent... men vi har iallafall kul på utbildningarna så då är det ju värt det :) idag är det sista utbildningsdagen för den här veckan. Så vi får ett litet "lov" eller uppehåll fram tills måndag nästa vecka.

Angående det här inlägget => mobilkrångel som jag skrev igår, så fick jag ett svar från en anonym att om jag har Telia så beror det på att dem stängde ner sin tjänst. Men jag har ju Telenor i min mobil :/ så jag vet fortfarande inte varför den bara la av sådär. Men jag vill ändå tacka den anonyma personen för kommentaren :) och även er andra som besöker bloggen och lämnar lite kommentarer då och då :)

Ha en fortsatt bra dag!


Klister till brutna naglar?

För en stund sen hade min mamma och syrra en liten diskussion. Det handlade nämligen om ett jätteintressant ämne, nämligen klister till brutna naglar.

Mamma: Min ena nagel har gått av lite i kanten. Var kan man köpa klister till naglar?
Syrran: Det finns inte klister till naglar.
Mamma: Jo det finns det visst.
Syrran: Nej, det finns bara till lösnaglar.
Mamma: Jo det finns visst till brutna naglar. Jag har köpt det tidigare!
Syrran: Nej det finns det inte.
Mamma: Jo!
Syrran: Ja men det var väl på 1800-talet då!

Tror syrran tröttnade på att konversera med mamma något mer där ;) anledningen till att jag inte la mig i snacket var för att jag faktiskt inte vet om det finns klister för brutna naglar :S


Mobilkrångel!

Vaknade sent idag, gick inte upp förrän vid 12. Men skönt att sova länge :) käkade direkt när jag gick upp. Mammas hemmagjorda köttbullar och hemmagjort potatismos. Gott! Sen var det ju tänkt att jag skulle sätta mej vi datorn, men då hade min syrra satt sej där. Så jag körde bort henne härifrån för en stund sen så att jag också kan hinna sitta här lite innan jag ska dra till FBG. Sanne skulle tydligen köra dit idag så jag får skjuts av henne :)

Var lite irriterad innan då min mobil inte kunde ta emot sms från andra. Den har vart så sen igår :S jag har kunnat skicka sms och fått levrapport på dem men sen har jag inte fått nåt svar från dem som jag messat. Men för nån timme sen så trillade alla smsen in i mobilen, först dem som skickades igår och sen dem idag. Så nu har jag nog fått alla... tror jag. Men lite irriterande att det bara slutar fungera sådär. Men ska snart fixa en ny mobil så då hoppas jag att jag slipper såna problem :)

Har förresten snackat med Zada om att jag vill klippa mej nu med. För DET är något som verkligen behövs! Så hon skulle kolla upp när hon kan i veckan. Blir ju bra eftersom jag då får det billigare^^ men om det nu skulle vara så att hon inte kan denna veckan så vet jag ändå vart jag ska gå... Har dock inte bestämt vilken frisyr jag ska ha än. Har ju varierat mej en del det senaste året. Men det kommer absolut inte bli så kort som jag hade för ett år sedan, för det var på tok för kort. Men jag kanske ska raka av håret på ena sidan? :P Haha, det hade vart nåt.
Men aah, får se som sagt... har ju några dar på mej att bestämma mej.


RSS 2.0