<3

As much as I love you
As much as I need you
And I can't stand you
Must everything you do make me wanna smile
Can I not like you for awhile?

But I hate it...
You know exactly what to do
So that I can't stay mad at you
For too long that's wrong

And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go
And I hate that I love you so

Said it's not fair
How you take advantage of the fact
That I... love you beyond the reason why
And it just ain't right

One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me...

And I hate that I love you so
And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you (can't stand how much I need you)
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go (but I just can't let you go no..)
And I hate that I love you so

And I hate that I love you so.. so...

I love you<3

Gårdagen

Hann ju inte skriva i bloggen igår så ja får väl skriva lite om vad som hände idag då=) Var ju i skolan och allting va som vanligt fram till middagstid. När vi satt i matsalen kom dom i a-klassen in o alla va utklädda till 80-talister =D alla va verkligen klockrena och så snygga haha! Fast Villes klädsel va nog ändå den fräckaste^^ han va utklädd till 80-tals hårdrockare. Sen så var det ju våran tur att ta klassfoto =P Alla klädde ut sej till olika linjer som finns på skolan. Vi hade nämligen bestämt att driva me i stort sett alla andra linjer. Dom flesta hade klätt ut sej i grupp, tex Jenny o Lina va kockar (hotell och restaurang), Malin, Andreas och Amanda var utklädda till snickare (bygg) osv.
en så har vi ju nåra utbölingar i klassen också som fick va ensamma, jag blev en utav dom haha. Men det gjorde inte så mycke faktiskt. Utbölingarna var: jag som va utklädd till emo (estet), Alexandra som var utklädd till fotograf tror ja (media) och Johanna som drev med förra årets livsmedels-treor =P Kul va det iaf och jag verkligen längtar tills vi får klassfotona och skolkatalogerna.
Sen efter skolan stack jag hem till Henke, vi kollade film och serier på hans bärbara. Sen åt vi och efter de gick vi upp o slöade framför datorn igen =P Det hela slutade med att båda somnade, men som tur va, eller ja tur i oturen så vaknade jag en halvtimme innan min buss gick. Tur att jag vaknade för jag var tvungen att åka hem och plugga lite men samtidigt otur för jag hade inte haft något emot att sova där^^
Så jag åkte iaf hem och pluggade lite filosofi och sen somnade jag igen...

Skolan

Just nu sitter jag i skolan o väntar på att någon från min klass ska dyka upp. Börjar nämligen inte förrän vid 11.40 igen =/ hoppas på att få äta innan dess, jobbigt att sitta o va hungrig på religionen annars.
Började 8.10 ida, hade idrott och hälsa då. Antoneta och Andreas höll i lektionen och det var riktigt kul faktiskt =) Vi lekte lekar hela lektionen, men de blev väldigt mycke springande oxå xP Efter lektionen skyndade jag mej att duscha o sen stack jag bort till gulan till Sofie, Henke, Linus och dom andra BF-arna^^ satt o snackade o typ myste inne i uppehållsrummet en stund innan dom skulle ha lektion. Sen så stack jag hit, till stora byggnaden och nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Funderar på om dom andra fortfarande har lektion eller inte?! Tror dom har det, typ ekonomi eller nåt sånt. Är glad att jag slipper ekonomin iaf =P har ju gått o blivit samhällare igen =D haha.
Måste iaf börja på ett arbete i Idrott och hälsa snart. Det ska ju vara inlämnat nästa vecka =/ undrar bara vad jag ska skriva om.... Har funderat på idrottsskador men det kanske inte kommer funka så bra. Ätstörningar är ju ett annat ämne som jag kan skriva om. Men jag får väl fundera på det tills imon o fråga runt lite vad andra tycker oså =)
Tror jag ska gå ner till biblioteket och sätta mej och plugga lite filosofi nu xP har ju prov imon så det hade ju vart bra då....

Måndag

Var i skolan idag... de va väl som vanligt. Jobbigt men ändå lite kul =) snackade me alla om helgen som vart. Verkade som att alla hade kul iaf =) jag me^^
Missade att göra psykologi provet ida pga att ja va tvungen att sticka till apoteket o shit =/ men hoppas på att få göra det på fredag då.
Nu är ja iaf hemma hos henke^^ han är på träning så ja sitter o degar framför hans laptop =P
tror dock att jag håller på att bli sjuk =/ har så ont i huvudet och är varm... kanske har feber. Hoppas det inte är det för jag orkar inte missa mer i skolan nu.
Imon ska jag iaf ha träning,,, den sista träningen me Daniel sen blire nog inget mer =/ hoppas iaf att vårt lag kommer finnas kvar nästa år... annars vet ja inte va ja ska göra. Får väl börja me en ny sport eller nåt då. Boxning kanske xP men får se hur det blir. Hoppas iaf på det bästa=)

Helgen

Spelade säsongens sista fotbollsmatch i Lördags mot Läjet (mitt förra lag). Det var en jämn match, när den första halvleken var slut ledde vi med 2-0 men i den andra halvlek reducerade de till både 2-1 och 2-2. Sen gjorde dom 2-3 sen blev de 3-3 osv. Det hela slutade iaf med att vi förlorade med 4-5 =( Så det kändes piss rent ut sagt! Efter matchen käkade alla pizza/sallad i klubbstugan. Fick reda på att Daniel skulle sluta som tränare och att vi förmodligen inte kommer ha något damlag i Trönninge nästa år =/ Fast vi vet ju inte än. Får se om vi får ihop tillräckligt många spelare och en tränare. Hoppas på det annars slutar jag nog spela fotboll. Känner i nuläget att det inte finns något annat lag som jag vill spela med.
Senare på kvällen var ja på fest hos Jenny, vi stack även ner till krogen senare och där träffade jag en massa folk som ja kände^^

Idag har det inte hänt så mycket. Hämtade min jacka hos Linda sen träffade jag Sara, Sofie och Emelie. Va tydligen nåt strul mellan Sofie och Kenny =/ Kenny blev ju förresten pappa i Lördags. Han fick en son som ska heta Liam =) Kul för föräldrarna, hoppas det går bra för dom och att allt även löser sej för Sofie och Kenny!


Matte =/

Har egentligen mattelektion nu men läraren är på KRAM-möte och jag behöver hjälp =/ fattar nada. Försökte leta upp den andra matteläraren men hittade inte honom så nu sitter ja här vid en dator istället. Får väl försöka ta igen det jag missar på någon utav räknestugorna.
Efter denna lektionen tror jag att jag har psykologi =D de roligaste ämnet just nu =) ska stanna kvar efter lektionen o snacka projektarbete också. Sen efter skolan ska jag ner till stan me Sofie o kolla lite. Måste fixa lite saker och sen måste ja till Bareko också. Ska se om han fått in min träningsoverall xP hoppas det iaf. Har ju typ gått två veckor sen jag beställde den, men han är ju ganska seg på att få fram grejorna som man beställer så de förvånar mej inte om ja får vänta i någon vecka till.
Bad mamma köpa lite dricka till mej på systemet också... cider oså som ja ska dricka på lördag, så jag hoppas att hon gör de nu och inte glömmer av de. VIKTIGT VIKTIGT =P

Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Would it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong
And carry on
´Cause I know I don´t belong
Here in heaven

Bibblan...

Sitter på bibblan nu... är egentligen me sofie o kenny fast dom sitter vid dom andra datorerna längre bort. Sitter här alldeles själv o mobbad XD haha! Tycker så synd om mej själv :P lr inte. Va på gymmet innan o tränade lite^^ va längesen ja va där så tänkte att ja skulle få tummen ur röven o masa mej dit, och det gick ju bra. Sen gick jag på stan lite... så träffade jag på Pelle och Sara (tror jag hon heter) oså gick vi o käkade på campino :P gott fast nu mår ja bara illa =/ men det är ju som vanligt. Har typ mått illa hela veckan typ =/ kanske håller på å bli sjuk. Men palla bry sej liksom :P blir jag sjuk så blir jag :)

Tog förresten bort lite bilder från min mobil igår när jag åkte hem från stan. Henke kollade igenom min mobil o ja fick kolla i hans... sen efter de när ja satt på bussen så tog ja bort en massa gamla bilder. Orkade inte ha kvar dom längre liksom... tar bara en massa plats...

I made a mistake!

Please accept my apologies, wonder what would have been
Would you've been a little angel or an angel of sin?
Tom-boy running around, hanging with all the guys.
Or a little tough boy with beautiful brown eyes?
I payed for the murder before they determined the sex
Choosing our life over your life meant your death
And you never got a chance to even open your eyes
Sometimes I wonder as a fetus if you faught for your life?
Would you have been a little genius in love with math?
Would you have played in your schoolclothes and made me mad?
Would you have been a little rapper like your papa da Piper?
Would you have made me quit smokin' by finding one of my lighters?
I wonder about your skintone and shape of your nose?
And the way you would have laughed and talked fast or slow?
Think about it every year, so I picked up a pen
Happy birthday, love you whoever you woulda been

I've got a millon excuses to why you died
Bet the people got their own reasons for homicide
Who's to say it woulda worked, and who's to say it wouldn't have?
I was young and strugglin' but old enough to be your mom
The fear of being a mother has never disappeared
Pondering frequently while I'm zippin' on my beer
My vision of a family was artificial and fake
So when it came time to create I made a mistake
Maybe you really forgave us knowin' we was confused?

And from the heavens to the womb to the heavens again
From the endin' to the endin', never got to begin
Maybe one day we could meet face to face?
In a place without time and space
 
I made a mistake!

Hemma..

Trött som bara den o skakig också:S vet inte riktigt varför men antagligen för att mamma väckte mej ur en mardröm för en stund sen =( mådde illa i morse och gör det lite fortfarande så det var därför som jag inte åkte till skolan. Hade tänkt o stanna hemma o plugga så att jag kommer ifatt me allt som ja är efter me. Men nu verkar det bli andra planer för dagen =/ Henke vill tydligen att vi ska träffas i stan o snacka :S va tydligen bråttom me de... fattar liksom inte varför. Han kunde inte säga vad det gällde eller nått... bara att han ville ses. Först sa ja nej men sen så tjatade han o typ bad mej om de och skrev snälla o skit... inte ofta han ber mej om nåt utan oftast så brukar han bara ge order och typ säga att man ska hämta saker åt honom o shit :@ Så till sist gick jag med på de... får se vafan de gäller då.
Men ska iaf plugga sen när jag kommit hem igen och ska nog också på träningen ikväll, fast det beror på hur jag mår sen. Måste försöka fixa ett knäskydd sen när ja ska in till stan. Min tränare Daniel slarvade ju bort mitt andra =/ måste liksom ha ett annars pajar ja mitt knä ännu mer. Tejp går inte heller för den ger mej bara stora blåmärken i knävecket =/ så jag hoppas att jag hittar något nytt... gärna i svart färg så det för en gångs skull passar ihop med lagdräkterna :D

Trött...

Är hemma nu efter en ganska lång dag. Är trött också... trots att jag tog ut lite sovmorgon idag^^ Va me Sofie på stan innan idag me men vi hann inte kolla så värst mycket. Messat en del med Stefan också :P han e trevlig xP fast de tycker nog dom flesta som träffat honom :)  Vet inte vad jag mer ska skriva? Har ganska mycket att göra idag... läxor o sånt skit =/ men det måste ju göras... tyvärr!

Välkommen till min nya blogg!

Har gjort en ny blogg nu här på blogg.se. Orkade inte me den gamla^^
Får bara se till att få tid att skriva också :)

Sitter i alla fall i skolan nu... jag och Julia sitter i ett grupprum och ska egentligen jobba med våra projektarbeten. Men julia snackar i tele me sin kille och jag sitter här xP Men har gjort lite anteckningar på planeringen i alla fall. Ska göra ett projektarbete om barnpsykologi. De ska bli kul faktiskt :) Insåg redan när ja gick i tvåan här på samhäll att jag egentligen skulle valt BF, men då var det ju försent att byta =/ Men nu är det inte många månader kvar tills vi slutar skolan så jag får väl hålla ut ett tag till =)

Ni får förresten ursäkta den konstiga sidlayouten, men jag tyckte inte att det fanns några direkt snygga att välja på så de fick bli den här XD


RSS 2.0