Kändisblogg

Var nyss inne och kollade lite på Anine Bings blogg, ni vet den dansk-svenska fotomodellen som tidigare var tillsammans med fotbollspelaren Anders Svensson. Var ganska intressant faktiskt. Hon skriver bland annat om hennes nya "hobbys", var hon befinner sej vid olika tillfällen, intervjuer hon gjort, tipsar om smycken och även lite om vad hon tycker och tänker om saker. Hon visar även att hon är mer mänsklig än vissa andra modeller genom att (som hon nämner i ett inlägg) köpa två påsar med godis och en muffin när hon sitter på flyget och att hon lite då och då tar sig en glass eller kaka till efterrätt. För de som inte uppmärksammat det så var även Anine med i Vincents nya musikvideo, miss blue heter låten och den är kanon om ni frågar mej. Har även hört att Anine vill satsa på musiken. Önskar henne lycka till med det ;)

image10

För den som vill gå in och kolla på anines blogg så är adressen dit: www.finest.se/aninebing

Sjuk...

Ja det har inte blivit av att ja skrivit i bloggen så mycket det senaste. Har haft massor me grejer på gång och under helgen har ja ju inte haft tillgång till dator heller direkt. Men helgen har väl sett ut som den brukar göra ungefär ;) va ute på krogen i Fredags och Lördags :) Fredagen kunde ju vart roligare men Lördagen va den bästa på länge faktiskt. Va först hemma hos Chirra på förfest. Var en massa folk där när vi kom dit^^ Sedan vid halv tolv så stack vi ner till krogen. Där söp jag, ET, Emelie och Sofie på en annans bekostnad xP ska inte säga hur det kom sej men dom inblandade vet ju hur det gick till haha... Fast utekvällen i Lördags gav ju mej en rejäl förkylning också så både igår och idag har jag varit hemma från skolan. Men det blir väl att jag åker dit imon, får inte missa för mycke som sagt.

Hejssvejs =)

Suck*

Är verkligen trött idag... Har haft idrott nu på morgonen men det var knappt att ja orkade gå upp ur sängen imorse. Kände mej verkligen risig med ont i halsen och huvudet. Varken orkade eller hann äta frukost heller, klädde bara på mej idrottskläderna och stack iväg. Men nu ska ja iaf hem och duscha och så. Börjar inte förrän vid 11.40 igen, då har ja religion. Kollade igenom mina inlägg i bloggen nyss och såg att ja skrivit ett fel i inlägget "16:e november". Det skulle ju stå att man får köpa dricka på systemet när man fyllt 20, men istället hade ja skrivit krogen. Så nu har ja ändrat det felet ;P Man får alltså komma in på krogen och köpa dricka på krogen när man fyllt 18 (de flesta krogarna iaf) och man får köpa dricka på systemet när man är 20 år :)

Ska dra mej nu, tjoo!

Idag :)

Hade ställt klockan på 20 i 7 idag, men som vanligt är ja så jäkla trött på morronen att ja inte gick ur sängen förrän en timme senare. Struntade i att käka frukost utan klädde bara på mej och stack direkt till skolan. Hade en lektion sen efter det skulle jag till vårdcentralen. Hade en läkartid där för att ja skulle kolla va det var för fel på mitt ben. Men läkaren trodde bara att det rörde sej om att musklerna och senorna var något irriterade, så han skrev ut en salva åt mej. Har inte hämtat ut den än, får se när ja gör de. Sen åkte ja tillbaks till skolan igen. Käkade me Liz och sen hade ja religion och efter det slutade ja för dagen:)  Skulle egentligen slutat vid halv 6 idag men den sista lektionen var inställ pga att det är estet-vecka.
När ja kom hem satte ja mej för att plugga. Måste ha klart ett arbete tills imon men ja har inte kommit så långt på det än =/ orkar liksom inte och hälften av mina grejer har ja inte tillgång till just nu. Men får försöka fixa det senare ikväll eller nåt sånt.  Ska snart träffa Kenny och Sofie och sen får vi se vad som händer :)

Jippi-kai-eyy motherfuckers :)


Några Favvisar =)

Här kommer några av mina favoriter just nu =)

Ett bra band: Linkin Park



En bra serie: Scrubs (den bästa ;P )



En bra film: American History X



En bra tidning: Aftonbladet

image8

En bra bok: Bakom stängda dörrar




16:e November

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Henkes födelsedag hurra hurra hurra! xD
Haha, lite mobbat men Grattis till honom iaf =)

Va första personen att gratulera honom xP messade honom så att han fick det 2 minuter över 12 xD
Om precis två veckor är det min tur att fylla år... fast ja vet inte om ja orkar fira den. Fyller ju bara 19 liksom. Inget speciellt me den åldern direkt =/ När man fyllde 18 var det liksom en sak. Då blev man ju myndig, kom in på krogen (fast där va man ju redan när man var 16 iofs xP ) och får lov att ta körkort^^. Vid 20 års ålder får man ju bland annat köpa dricka på systemet =) Men 19? Vad får man göra då? Vad är det för speciellt med det? :O Njaä ja kan inte komma på nåt iaf. Men får se om ja firar den eller inte ;) Ska iaf hem till Henke sen och ge honom presenterna som ja köpt =)

See yah!

Sant eller falskt?

"Livet är som en tärning, det bästa man kan få ut av det är sex"
Svar: Mjo kanske de =P


"Ingen är så rik att hon har råd att förlora en vän"
Svar: Stämmer faktiskt. Men det beror ju på vad för sorts vän man förlorar också. En falsk vänskap är inget vidare att ha och det ger ingenting.


"Gråt aldrig över en kille, tänk på mascaran"
Svar: Den är bra, stämmer delvis. Det är faktiskt jobbigt att gråta när man har tagit på mascara. Dessutom kan det ju vara så att killen inte ens är värd att se tjejen gråta. Men ibland kan det faktiskt vara nödvändigt att gråta också för att man ska kunna må bättre och till sist gå vidare i livet.


"Cigaretter dödar långsamt, men vem fan har bråttom"
Svar: Personligen tycker ja inte om när folk röker. Beror nog lite på att ja har astma. Men ja tycker det är onödigt och man förstör sin och andras hälsa. (Passiv rökning skadar mer än om man röker själv)


"Att le är det näst bästa du kan göra med dina läppar"
Svar: Det stämmer nog så ja svarar sant på de =)


"Rökare är precis som andra människor, fast inte lika länge!"
Svar: Vet inte om ja kan hålla med om det där faktiskt. Min morfar dog förra året pga att han hade KOL (sjukdom som man får av rökning). Han blev inte ens 70 år. Men mina farföräldrar som rökt sedan dom var i tonåren lever fortfarande och börjar närma sej 80 år båda två. Så jag tror det skiljer sej från person till person och att det har mycket med gener och så.


"Älska aldrig i en trädgård- kärleken är blind men det är inte grannarna!"
Svar: Haha, jadu. Det där stämmer nog. Fast jag har tyvärr aldrig provat att ha sex i trädgården faktiskt. Någon som har? =) Borde kanske prova de =P


"Lyckan smyger in genom en dörr du inte visste stod öppen"
Svar: Det där kan man nog tolka på olika sätt.


"Om hundra år är allting glömt"
Svar: Nja, det beror nog lite på vad man är för en person, vad man har för yrke, om man är känd osv.


"Att göra sej fri är ingen konst, det är att vara fri som är svårt"
Svar: Det där kan ja faktiskt hålla med om!


"Kan du inte hoppa, kryp under"
Svar: Har ja faktiskt gjort många gånger i mitt liv. Speciellt på dom där jäkla ribborna på idrottslektionerna. Är man kortis så är man xP


"Att känna glädje över annans glädje det är hemligheten till lycka"
Svar: Sant!


"Kärlek är det enda man får mer genom att ge"
Svar: Beror väl på vem man ger kärleken till och om personen uppskattar det ;)


"En lögnare tror man inte, även om han talar sanning"
Svar: Nja....?


"Är det äkta kärlek vill man personens bästa. Är det romantik vill man ha den andra personen."
Svar: Okej? Kanske är sant...


"Ingen kan köpa sej till lycka"
Svar: Definitivt sant!


"Var mot dina föräldrar så som du vill att dina barn ska vara mot dej"
Svar: Mhm... har inget bra svar på den frågan faktiskt. Någon?


"Frihet är att kunna säja nej"
Svar: Ja det ger ju en viss frihet och en del möjligheter. Kan ju öppna upp nya vägar också.


"Medgång gör vänner, motgång prövar dom"
Svar: Det är sant. En vän om aldrig ställer upp när man har det svårt är ingen sann vän. En riktig vän skule aldrig svika och lämna ens sida bara för att allt är svårt.


"Den som talar illa om andra i din närvaro talar illa om dej i din frånvaro"
Svar: Det stämmer här också! Tyvärr....

Nya färger :)

Som ni kanske märker så har ja fixat till min blogg lite :) kände för att förnya den lite och ja tyckte att de orangea färgerna som ja hade innan kändes lite tråkiga. Men ja är inte riktigt nöjd me denna layouten heller, men den får duga så länge. Kommer säkert uppdatera den snart igen ;)

Onödigt vetande-del 1^^

Tittade just in på Sveriges Sexigaste Geografi´s hemsida. Där får man bland annat reda på roliga och lite konstiga namn på vägar, orter, sjöar och liknande. Här kan man bland annat hitta Porrarp, Bögebacka, Flatsjön, Rövhålet och Snorres väg. Pökängsgatan, Spruthusgränd, Raggsjö, Ollonstigen, Slätbaken, Tutten och  Porrviken är några till.

Här kommer listan på namn som finns i Hallands län:

Allared, bebyggelse i Laholm
Ballabo, bebyggelse i Hylte
Brunstensgatan, gata i Eldsberga
Bögholmen, bebyggelse i Laholm
Bögilt, bebyggelse i Halmstad
Bögilt, bebyggelse i Laholm
Frillesås, bebyggelse i Kungsbacka
Fröslida, bebyggelse i Hylte
Gökabacken, bebyggelse i Halmstad
Gökalyckan, naturobjekt i Varberg
Horsåsen, naturobjekt i Varberg
Kerstins kulle, fornlämning i Falkenberg
Kärleken, stadsdel i Halmstad
Kärleksstigen, gata i Onsala
Näckaviken, naturobjekt i Hylte
Pigepatten, naturobjekt i Varberg
Pussen, bebyggelse i Varberg
Sextantvägen, gata i Onsala
Skrevet, bebyggelse i Varberg
Snorrslida, tätort i Laholm
Trekantsgatan, gata i Eldsberga
Ullared, tätort i Falkenberg
Vallda trekant, område i Kungsbacka
Venusgränd 6, gata i Halmstad
Älskogsbräcka, bebyggelse i Kungsbacka

Tog ut några som finns i Skåne också =)

Böglarehult, bebyggelse i Osby
Flensma, bebyggelse i Kristianstad
Gamla Porrarpsvägen, gata i Vittsjö
Rumpeboda, bebyggelse och naturobjekt i Osby
Sextorp, bebyggelse i Eslöv, Hörby, Simrishamn och Tomelilla


Ett tag sen...

Mja, det var ett tag sen som ja skrev i bloggen nu. Har typ inte hunnit skriva så mycket för ja har haft fullt upp. Har haft mycket och göra och har inte haft någon tillgång till dator heller direkt^^ Men just nu sitter ja iaf i skolan. Har just slutat min religionslektion. Nästa lektion har ja inte förrän vid 15.00 =/ funderar på att åka hem en stund och sen sticka till lektionen. Måste iaf dit idag, var ju inte där förra veckan eftersom ja var sjuk.
Men va har ja gjort i helgen nuda?
I Fredags var det rätt slappt faktiskt. Gjorde inte så mycke faktiskt. Var i skolan och sen var ja hemma hos en "kompis" och kollade lite film xP sen kommer ja inte ihåg så mycke mer^^
I Lördags däremot hände de lite mer. Vaknade rätt sent, klockan hade väl hunnit bli ett- halv två innan ja orkade upp ur sängen =P sen så kollade ja på en tv-serie, spelade CS^^ (litet LAN), käkade lite och gjorde mej i ordning inför kvällen. På kvällen var det fest hemma hos Chirra där vi drack, lekte charader m.m. Stack sedan ner till krogen lite innan 12 där vi träffade på lite annat kul folk =) träffade senare min syrra utanför Invito. Hon var inte så glad på mej eftersom hon fått vänta på mej länge utanför krogarna. Hon skulle ju in på Oscars sen och många av hennes kompisar hade redan stuckit in. Men efter det gick ja iaf tillbaka in till krogen. Var inte på så jättebra humör, var trött och mådde illa också så ja blev inte kvar där så länge. Efter krogen så gick vi och beställde pizza och sen stack vi hem och kollade film, sen slocknade vi^^
Igår, söndag var det slappisdag igen. Gick inte upp förrän vid tre-halv fyra. Skönt att sova så länge ibland. Sen så fixade ja lite saker därhemma, pluggade lite också. Sedan drog jag iväg igen. Senare spelade ja lite CS, kollade film och käkade lite. Tycker faktiskt att ja har blivit ganska grym på CS xP har ju inte spelat det så värst mycket tidigare. Bara testat på det någon gång. Får väl försöka fixa ett account och en egen dator som går att spela på så kanske ja kan börja lira lite mer seriöst =D haha. Vi får väl se som sagt. Kul är det iaf ;P

Hey där =)

image3

Hey där, sweety =)

Dagen som vart

Idag skulle ja egentligen iväg på hockey med idrott & hälsa gruppen. Men jag försov mej... IGEN!! Börjar bli trött på det här nu. Fattar inte varför men dom senaste veckorna har ja vart så trött och hängig. Orkeslös liksom =/ vet inte om det kan bero på vädret eller vad det är, ja kommer helt enkelt inte upp ur sängen på morgonen. Idag vaknade ja vid halv 12 liksom =/ kommer inte ens ihåg att ja hört eller stängt av väckarklockan vid kvart i 7. Menmen... imon måste ja iaf vakna i tid. Ska ställa 2 väckarklockor så ja verkligen kommer upp. Resten av dan har ja tränat lite på gymmet, solat och lite sånt^^ Kom på innan att ja har prov imon också, i filosofi :O så ja ska dra mej hemåt och läsa lite i boken om filosoferna och så ska ja skriva rent lite på papper. Har lovat att ja ska hjälpa en annan me provet också, så de måste ja göra....

Jag är hos dej igen

Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen


Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer


Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa


Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar


Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?


Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört

image2


Love

Ja hatar att ja älskar dej så att ja nästan skäms, här i min (tillfälliga) ensamhet.



Ingen har älskat mej så som ja älskar dej <3


Va ska man göra ida?

Jao, idag har ja inget planerat direkt. Får väl se vad ja hittar på^^ Har funderingar på att dra hem till mamma och dem, men har inte bestämt mej riktigt... Skulle ju behöva hämta min cykel så att ja har den när ja ska till skolan på månda =P fast det kanske ja hinner me till helgen ändå. Ska nog fixa lite saker senare tror ja^^ har börjat få lite nya idéer om saker och ting =P så ja hoppas de går som ja vill =D
Igår kväll var jag iaf på superbowl och bowlade me nåra kompisar =) kul var det, fast lite tråkigt att vi bara hade en timme att spela på. Menmen, de får vi göra om iaf =P får ta me oss lite mer folk då ;) efter det stack vi till Donken och sen drog ja hem för att hänga tvätt, lite senare kollade ja på film i lägenheten sen vare inte så mycke mer...

Zzzznark :)

Sov länge idag också... vaknade typ vid halv 12 när Anita kom hem till mej. Låg fortfarande i sängen då... lite pinsamt xP men men... har käkat lite idag sen så tog ja itu med tvätten. Hade lite problem med att få igång tvättmaskinen, visste inte hur man gjorde =D satt o tryckte på alla möjliga knappar men den gick inte igång så ja fick ringa till kontoret och be dom komma och hjälpa mej =D Till sist fick vi igång den iaf, tur det =)
Idag vet ja inte riktigt va ja ska göra... får väl se vad som händer och sker. Kanske träffar lite folk. Sitter iaf och väntar på att Kenny och Sofie ska komma^^ sega som dom är!
Hade filmkväll igår förresten... de va väl kul. Fast det kunde vart roligare om vi sett några bättre filmer xP Den första som vi kollade på va enligt mej helt kass, somnade i soffan efter typ halva filmen =D men dom andra verkade ju gilla den iaf. Sen såg vi på John Tucker must die, den filmen har ja ju sett nåra gånger så de va inte så kul de heller. Men sällskapet var kul iaf =) vi va 4 pers som kollade på filmerna, dom två andra som skulle vart me tyckte de blev för sent så dom drog sej ur. Kul är det iaf när folk är kittliga xD fast det är absolut inte kul att bli kittlad själv. Får damp då jue xP men ja kanske skriver mer senare idag, får se om det blir tid för det=)

RSS 2.0