Zzzznark :)

Sov länge idag också... vaknade typ vid halv 12 när Anita kom hem till mej. Låg fortfarande i sängen då... lite pinsamt xP men men... har käkat lite idag sen så tog ja itu med tvätten. Hade lite problem med att få igång tvättmaskinen, visste inte hur man gjorde =D satt o tryckte på alla möjliga knappar men den gick inte igång så ja fick ringa till kontoret och be dom komma och hjälpa mej =D Till sist fick vi igång den iaf, tur det =)
Idag vet ja inte riktigt va ja ska göra... får väl se vad som händer och sker. Kanske träffar lite folk. Sitter iaf och väntar på att Kenny och Sofie ska komma^^ sega som dom är!
Hade filmkväll igår förresten... de va väl kul. Fast det kunde vart roligare om vi sett några bättre filmer xP Den första som vi kollade på va enligt mej helt kass, somnade i soffan efter typ halva filmen =D men dom andra verkade ju gilla den iaf. Sen såg vi på John Tucker must die, den filmen har ja ju sett nåra gånger så de va inte så kul de heller. Men sällskapet var kul iaf =) vi va 4 pers som kollade på filmerna, dom två andra som skulle vart me tyckte de blev för sent så dom drog sej ur. Kul är det iaf när folk är kittliga xD fast det är absolut inte kul att bli kittlad själv. Får damp då jue xP men ja kanske skriver mer senare idag, får se om det blir tid för det=)

Kommentarer
Postat av: Anonym

kul att du träffar henke igen :) hörde de :D

2007-11-01 @ 16:22:03
Postat av: Jacie

Ja vi ses lite då och då=) tycker också det är kul att ja & henke umgås=)hoppas du inte har något emot de^^

2007-11-02 @ 15:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0