Berg-och-dalbana

Min blogg-statistik har verkligen liknat en berg-och-dalbana dom senaste dagarna/veckorna.
Kolla bara på det här ;)

image54

Hur blir man av med den?

Har haft huvudvärk i flera dagar nu. Vet faktiskt inte varför eller hur det kommer sej heller. Har försökt att "bota" den med huvudvärkstabletter, sömn, promenader osv... men ingenting verkar hjälpa.
Nån som har tips på hur man blir av med huvudvärken?

image53

//Jacie*

Finaste dialekten?

Satt just och funderade på vilken som är den finaste dialekten i Sverige. Jag personligen tycker nog att skånskan är finast. Fast göteborskan är det inget fel på heller :)
Vilken tycker ni är finast?

//Jacie*                                                             image52

Tips tips tips!

Jag behöver tips och förslag på vad jag kan skriva om i min blogg. Ibland kan jag känna att jag har ganska mycket att "berätta" om men ibland har jag hjärnsläpp och vet inte alls vad jag ska skriva.
Men vad tycker ni är intressant att läsa om? Tipsa mej gärna om lite roliga och intressanta ämnen ;)

//Jacie*

Fest

Nu ska jag göra mej i ordning för att gå på fest :)

Ha en bra kväll allihopa!

//Jacie*

Fulbilder på kändisar

Läste nyss om att det lagts ut så kallade "fulbilder" på kändisar. Det är alltså en nätsajt som retuscherat kändisar åt det andra hållet. Så vad tycks?

image50

image51

http://metro.se/se/article/2008/03/27/21/4325-57/index.xml

Beroendeframkallande?

Idag hade jag tänkt att skriva lite om saker som jag anser är beroendeframkallande...
Här har ni min lista;

1. Mjölkchoklad (speciellt Marabous)
2. Mobil
3. Mp3/Ipod
4. Gameboy (när jag väl kommer igång och spelar så kan jag sitta med det i flera timmar)
5. Snabbmat - pizza, hamburgare m.m. Väldigt onyttigt, men så jäkla gott att käka speciellt efter en kväll på krogen :)
6. Dator/Internet
7. Träning
8. Glass

Har ni något mer som ni tycker är mer beroendeframkallande än det jag har listat?

     

Stort Grattis...

...till min mamma som fyller 50 år ida :)

image44

Tävling...

...på Shock pågår just nu. Du kan designa din egen t-shirt och vinnaren får sitt bidrag tryckt på ett antal t-shirts och luvtröjor. För att vara med och tävla eller om du vill läsa mer om tävlingen kan du gå in på internet-adressen här nedan :)

image43

http://www.shock.se/system/content/book.asp?id=0&bid=1&pid=53

Efterlysning!!!

Söker sommarjobb och eventuellt fortsatt anställning då jag tar studenten till sommaren.
Kort info om mej:

*19 år
*Går på samhällsvetenskapliga programmet
*Bor i Varberg
*Har erfarenhet inom restaurang-yrket. Har bland annat arbetat på restauranger som Mc Donald´s & Burger King!
Referenser finns!

Någon som vet något om lediga sommarjobb? (Helst i närheten av Varberg)

//Jacie*


Dreadloks

Har precis suttit och spelat lite CS, men tar en paus från de nu. Funderar på att sticka ner till gymmet snart och träna. Hade vart skönt att få springa av sej lite. Kanske sticker dit efter maten eller nåt...
Igår var jag i Göteborg. Johan skulle göra dreadloks i sitt hår så det blev att vi åkte dit :) tog lång tid att göra dem och det verkade göra väldigt ont på honom också. Han hade tydligen svårt att sova inatt med den stackarn... är glad att det inte är jag ;) tycker inte att det är så snyggt med dreadloks. Föredrar hellre små inbakade flätor i håret då.
Kommer lägga upp bilder från gbg på jacie.bilddagboken.se så fort jag får tid ;)

//Jacie*

Frisyr-extra

Kändisar har ju en förmåga att byta frisyrer lite titt som tätt.
Här är några av de olika frisyrer som Fredrik Ljungberg och Pink har haft under åren.
Vilken frisyr tycker ni bäst om?

image41




image42

//Jacie*


Jag älskar dej!

Jag älskar, älskar, älskar dig,
Från det kan ingen hindra mig.
Och vad som än händer i morgon och idag
Kan ingen älska dig mer än jag.
Och vad som än händer med världen och med mig
Så kommer jag aldrig någonsin att sluta älska dig!

image40

//Jacie*

Snö :(

Snö, snö och åter snö...
kan det inte bara sluta snöa snart? Är trött på det här vädret nu...
Nån som håller me?

image39

Hemma igen

Jupp då var man hemma igen då :) kom hem från Henkes mormor för en stund sen. Åkte dit igår och stannade till ida. Det var trevligt att få träffa henne igen :) var ju ett tag sen sist...
Men va ska ja göra ida då? :O Nån som har nåt förslag? Funderar på att sticka ner till gymmet och träna en stund... men har inte bestämt mej än. Aja, får väl se vad ja bestämmer mej för ;P

//Jacie*


Glad Påsk!

Glad Påsk allihopa :)

image38

Hur ska ni fira eran påskhelg?

Kändistest :)

Gjorde ett test för att se vilken kändis jag är mest lik....
Här har ni resultatet :)

image37

Vilken kändis tycker ni att jag är mest lik?

Lov :D

Sitter just nu i skolan och försöker se vad jag själv skriver på skärmen. Inte så jäkla lätt när solen skiner rakt på skärmen... Va just och träffade Nina en stund. Snackade lite och jag visade henne vad jag åstadkommit den senaste veckan :) tack för intervjun Marie ;)
Idag börjar lovet :D äntligen! Känner att jag behöver lite ledighet. Har inte bestämt nånting under lovet direkt... men antar att det blir en och annan fest och sen en del pluggande också. Sen så fyller ju mamma 50 också... hon börjar bli gammal :D snart pension :P min brorsa kommer ner för att fira henne me... va ett jäkla tag sen man träffade honom nu. Och han tar med sej Melvin me ;) (för alla er som inte vet så är Melvin min brorson)
Så lovet kommer säkert bli kul :)
Ska självklart va me min älskling också, Henke<3 Älskar dej!

//Jacie*

Bra eller dålig?

Här är Sony Ericssons nya reklamfilm. Ganska bra tycker jag, låten är iallafall helt okej. Från början var det ju Depeche Mode som gjorde den (om jag inte minns helt fel).
Men vad tycker ni?


Melodifestivalen

Charlotte Perrelli vann Melodifestivalen i lördas,
men frågan är om det var rätt att hon vann?!
Vad tycker ni?
Var hon en självklar vinnare eller borde någon annan vunnit istället?

image36


Förkylning & tatuering...

I fredags så hände inte så mycke, var hemma hos Henke och tog det lugnt. Men i lördas däremot hände det desto mer. Vaknade av att ja låg och kallsvettades och hade huvudvärk. Så ja tog två alvedon, men dem hjälpte knappt.
Men ja stack ändå ner till Försäkringskassan för att möta upp dem andra. Var ju äntligen dax för att tatuera :D Lina var först ut med att göra sitt hjärta på fotleden. Hon tyckte att det gjorde jätteont, men hon var ändå glad att hon hade gjort den efteråt. Sedan var det Jennys tur. Hon har ju, liksom jag, tatuerat sig en gång innan så för henne var det inte lika jobbigt. Även hon valde att ha sitt hjärta på foten. Jaa, sen så var det då min tur. Jag valde ett helt annat hjärta än dom andra, hade ju ritat mitt själv och jag valde att tatuera in den på handleden också :) så jaa, jag skiljde mej från mängden helt enkelt. Var nervös till en början eftersom dom andra var det, antar att sånt smittar av sej. Men när Nalle väl börjat tatuera gick det bra. Sist ut var Janette (egentligen skulle Zada vart sist men hon kunde inte bestämma sej för vart hon ville ha sitt hjärta) som också skulle göra sitt hjärta på foten. Hon tyckte också att det gjorde ganska ont... hon valde även att fylla i sitt hjärta medan vi andra bara hade konturer. Men alla verkade nöjda med sina tatueringar iallafall, vilket är bra det :)
På lördaskvällen blev det bowling med Lina, Janette, Jenny, Pebban och Moijke. Kul var det, men vi hann tyvärr inte spela speciellt mycket eftersom vi var sex pers på en bana. Vinnare blev iallafall Moijke och ja kom tvåa tjoho :) Fidde och Micke tittade även förbi när vi spelade^^ När vi spelat färdigt så kom min syrra och hämtade oss tjejer och killarna åkte med i Fiddes bil. Var egentligen tänkt att vi alla skulle träffas på krogen sen, men det blev typ inte så, vet inte riktigt varför. Men sak samma... Henke och ET kom ner till krogen senare och vi träffade även nåra andra som vi kände. Var egentligen tänkt att ja inte skulle stanna på krogen längre än till tolv-halv ett eftersom jag var förkyld och hade feber, men folket tjatade ju på mej så det blev att jag stannade till stängning.
Det hände mycket i helgen som sagt, kommer att lägga upp bilder på jacie.bilddagboken.se så fort ja fått alla bilderna från Lina ;)

//Jacie*

2 timmar kvar

Gaah, nu är det bara två timmar kvar tills ja ska tatuera mej :P
wish me luck ;)

//Jacie*

Ny header?

Igår var jag med Sofie och Sara på spinning. Man kan väl säja att det var för nybörjare, var ju liksom första gången som vi testade på det och var tvungna att lära oss grunderna. Men det var kul faktiskt :) blir nog att vi fortsätter gå på det, eller va säjer ni tjejer? ;)

Nu är det inte många timmar kvar till ja sitter i stolen med en nål över armen :P ska ju tatuera imon :) Längtar as hell! Ska va hos Nalle vid ett-tiden... senare på kvällen ska ja och nåra andra bowla. Vet inte riktigt vilka de blir än? Men de blir säkert kul de också :)

Försökte göra en ny header till min blogg innan, lyckades väl men blev inte nöjd me den. Så ja får försöka på nytt nån annan gång :) Hinner nämligen inte göra de nu, för ja ska snart sticka till stan.

//Jacie*

Tatuering :)

Har precis vart på möte me Nina... det gick bra :) hon tyckte att allt ja skrivit och tagit me var jättebra. Skönt de! Så nu är det bara att jobba på ;P ska träffa henne nästa torsda me. 
Idag fick ja även reda på att vi ska ha filosofi-prov imon.... usch säjer ja bara! Har ju inte pluggat nånting heller, oså får ja reda på att vi ska ha prov dan innan. Va fan ska man göra då? :O Aja, får väl plugga en massa ikväll och inatt... får se om de fastnar nåt tills imon.

På lördag har ja iallafall nånting kul att se fram emot, ska nämligen tatuera mej då :D Äntligen ;P blir min andra tatuering. Gjorde ju min första (svanken) när ja var 15 år :) och nu, nästan fem år senare kommer den andra :) den här gången ska ja tatuera mej på insidan av handleden. Ska ha ett hjärta där som ja har ritat själv. Palla tatuera in något som någon annan har liksom... nej ja vill ha mitt eget hjärta, min egna stil :)
Funderar även på om ja skulle ta och göra en tatuering på benet me... har ju bestämt att ja ska ha en på fotleden. Men tror ja väntar me den i nån månad. Men de får inte bli för nära sommaren heller... då kan tatueringen bli infekterad eller blekt. Men i april nån gång tror ja ja gör den, de passar bra :)

//Jacie*

Möte

Sitter nu och väntar på att Nina ska komma. Ska träffa henne nu vid ett och ha ett möte. Kommer gå igenom lite me projektet och så. Var nere vid biblioteket innan, dom säljer ju balbiljetter i rummet mittemot där. Sjukt mycket folk va de :O samma igår. Linda och Zada hade stått i kö i typ tre timmar. Men ja och Henke har iallafall bestämt att vi inte ska gå. Sparar dom pengarna till en utlandsresa istället ;P Vi är ju inte dom enda som inte ska gå heller, många i min klass bland annat som dissar de. Vi i klassen som inte ska gå på balen ska ha grillfest nere vid Ankaret istället, kommer bli mys :) bara de inte regnar så...

//Jacie*

Regn, regn och åter regn

Jag hatar verkligen de här vädret! Kan det inte bara sluta regna snart?
Pissväder!

Magtränare :)

Var nere i stan och kollade lite, men fick bli en snabbis. Träffade Henke och ET Intersport. Henke köpte en sån där magtränare åt mej :) Vet inte riktigt va dom heter egentligen. Sa iallafall till honom att ja ville ha en sån, men att ja kunde köpa den nästa månad då ja får lite mer pengar. Men de gick han tydligen inte me på :P Stack sen hem till Henke. Han stack iväg på träning för en stund sen och jag? Ja jag sitter bara här framför datorn. Hade tänkt att plugga religion eftersom ja har prov imon, men så kom ja på att ja glömt boken i skåpet! =/ Så ja får sitta och leta efter fakta på nätet istället. Går väl de me... hinner ändå plugga lite innan provet är. 
Nu ska ja nog ta och kolla om de finns några roliga träningspass på gymmet imon :)

image35
Så här ser magtränaren ut :D

//Jacie*

Skola, inställt möte, stan

Sitter just nu i skolan. Skulle haft ett möte me min projektledare Nina för ca en timme sen men hon kom aldrig. Hon har väl glömt av det eller nåt. Får gå in och kolla min mail me, hon kanske meddelat mej om det där?! Har iallafall kommit en bit på vägen med mitt arbete. Bra de :) Ska ha prov imon i religion. Det provet som ja skulle haft för några veckor sen. Hoppas de går bra :) ska plugga till de ida... men först ska ja ner till stan och kolla lite!

//Jacie*

Fest+Pluggsönda´

Det blev fest igår, fast de blev inte riktigt som vi tänkt oss från början. Men de blev bra till sist :P
Kändes som att de var den bästa lördan på länge :) ja och Henke var först hemma hos honom och sen kom även ET och Micke dit. Mötte sen Fidde vid Shell och vi åkte ner till Kvantum för å köpa blanddricka. Försökte då få tag i Kalle, men han svarade inte. Så vi åkte ner till stationen och satt där i bilen och väntade på att få reda på om nån bra fest. Efter ett tag så fick vi reda på att Lina var på en fest, så vi stack dit :) men vi var där bara i lite mer än en halvtimme... tyckte inte att festen var nåt för oss direkt. Kalle ringde ju också då, så då blev de mycket enklare att ta sej därifrån :) så vi stack ner till Kalle... men Fidde skulle träffa nån tjej. Han sa att han skulle komma tillbaka men så blev de inte :O aja han fick väl till de där då ;P
Men inne hos Kalle var det fullt röj... och vilket ställe sen :D alla tyckte att de var skithäftig. Så för en gångs skull lyckades ja fixa en bra fest :) Var en massa klotter på väggar, köksluckor och i taket. Även toan var sån... asso de är ganska svårt att förklara, men ja lägger ut bilder på festen inom kort :) både ja och ET tog bilder på de nämligen.
Skitkul var det iallafall, träffade massor me nya människor också :) det är ju alltid kul^^
Sen efter de så stack vi ner till krogen. Träffade syrran och Mille där. Ävern Sofie m.fl hade tagit sej dit :) så det var riktigt trevligt.
Just nu gör ja inte så mycket... sitter inne på msn och skriver lite me kompisar och käkar lite me. Blev en ostfralla och Oboy :P har inte druckit Oboy på skitlänge känns de som. Men gott är det iallafall :)
Idag ska ja inte göra så mycket... blir att ha en pluggsönda´. Har en del skolarbete som ska göras.
Kommer iallafall lägga upp bilder på Jacie.bilddagboken.se, bland annat från festen inom kort!

//Jacie*

Fest ikväll?

Är hemma nu, har precis käkat oså. Dom andra åt pizza men ja valde en skaldjurssallad med rhode island-dressing istället :P gott!
Vet inte riktigt vad ja ska göra nu... hade behövt plugga men vet inte om de är nån idé att börja nu. Får väl sitta me de imon istället. Har en massa me projektet och religion.
Ikväll vet ja inte riktigt va som händer... om de blir myskväll, filmkväll eller festkväll. Fick ju en inbjudan innan om en fest :) Träffade Kalle på stan innan när ja va nere en snabbis och han sa att ja och Henke kunde komma oom vi ville :) så vi får väl se hur vi gör. Hade vart kul och gå dit och kolla iallafall, se vad de är för folk där och om de är nåt drag :P
Köpte en ny tröja ida på HM men har ingen bild på den än... kanske ska ha på mej den ikväll så då kommer den säkert me på bild ;)

//Jacie*

Lägg ner

Fick just reda på en sak som gjorde mej jävligt förbannad! Några ska tydligen använda en utav mina närmsta killkompisar till en sak. Vadå utnyttja folk?! När han steg in på krogen i torsdas så började de gnällas om att han kom dit. Ni sa att han var jobbig och dum i huvet osv... så varför ska ni då använda honom? DET är ju att utnyttja honom isåfall! Så bara lägg ner! Hoppas verkligen att han inte går med på de som ni vill...
Tycker gott att ni kan ordna upp de där själva, ska de va så svårt?

//Jacie*

Utbildningsmässa

Idag kom ja upp förvånansvärt fort efter de att klockan ringt. Var väl tur de så ja inte missade bussen till Högskolan i Halmstad :) Åkte iväg strax efter åtta och var där kvart över nio. Startade med att ja, Lina, Julia, Zada och Linda gick på en föreläsning om en utbildning som hade ämnena psykologi, sociologi och pedagogik. Funderade på att söka in till den först eftersom den bara är på ett år. Verkade väldigt intressant faktiskt :)
Sedan stack ja och Julia iväg till den andra föreläsningen. Den utbildningen var om lärare inom förskola, blir antagligen den ja kommer gå nästa vår :) Har i princip redan bestämt mej för att bli förskolelärare så de passar bra ;)

Var även på en föreläsning om bygg/"fastighetsmäklargrej", Julia har nämligen funderat på att bli de.  Fastighetsmäklare alltså :) sen var vi på ett möte om en engelskakurs, lärarutbildning för dom som vill bli förskolelärare och lärare för lågstadiet, men eftersom ja vill inrikta mej på yngre barn så passar de bättre me förskoleutbildningen.
Men ja kanske hinner ändra mej innan de är dax att söka in... har ju haft så otroligt svårt att bestämma mej tidigare så =/ det återstår att se ;)

//♥Jacie*


Redovisning

Sitter i skolan nu och ska snart börja renskriva lite om Stalin på datorn. Ska ju ha redovisning om honom sen :O får se hur de går. Kommer väl gå bra hoppas ja... ska ha redovisningen efter skolan eftersom det inte fanns någon annan tid till de.
Efter redosvisningen ska ja hem till Henke, kanske ska ner till gymmet sen också. Beror väl på hur Henke mår också...
Men ska börja skriva nu :P kanske skriver mer i bloggen sen :)

//♥Jacie*

Carola & Andreas vs. Nordman

Läste precis i Aftonbladet att Nordman "hoppat på" Carola. Mats Wester i Nordman säger att han tycker att Carola är en person med fruktansvärda åsikter. Bland annat för att Carola har sagt att homosexualitet är en sjukdom. Och ja, ja kan inte annat än att hålla me Mats i det här. Ja har personligen aldrig tyckt om Carola och hon gör det absolut inte bättre av att göra (enligt mej) dumma uttalanden och dra upp blommor från blomkrukor och kasta på folk. Nej, ja hoppas verkligen att Nordman vinner över Carola & Andreas i Melodifestivalen på lördag så att man slipper se mer av Carola och hennes divafasoner. Enligt mej kan hon gott få lite motgång den här gången!

Vad tycker ni?


Sömnlös natt

Hade otroligt svårt att somna igårkväll... sista gången som ja kollade på klockan var den halv två :O vet inte varför ja var så pigg. Sen vaknade ja vid sju igen fastän ja inte började skolan förrän vid 12. Jävligt irriterande! Hursomhelst så gick ja upp vid åtta, gjorde frukost och satte mej vid datorn. Tog sen bussen till skolan strax efter nio och mötte upp Julia och Jenny i ett utav uppehållsrummen. Satt och snackade om va vi skulle göra efter studenten och sånt. Är ju inte många månader kvar nu :P sen käkade vi lite och vid tolvtiden så kilade ja och Julia iväg till rellen. Sen så har de väl inte hänt så mycke mer ida... gjorde ett tappert försök att plugga lite innan men de gick inte så bra :P brukar bli så ibland. Hittar en massa annat att göra. Måste iallfall skynda på me mitt projektarbete nu... det ska ju va inlämnat i slutet av april och ja har inte skrivit något än :O men de löser väl sej som me allt annat...

//♥Jacie*

Skola, träning och pluggande

Började dagen med att ta ut en sovmorron. Hade egentligen inte sovmorron men min väckarklocka ställde till de för mej som vanligt. Men nu har ja iallafall kommit på va som är fel me den... den stannar lite då och då. Hade ju satt min väckarklocka så att den skulle ringa lite innan sju imorse, men den ringde inte förrän strax efter åtta. Hjälper tydligen inte med att byta batteri på den heller, så de får väl bli skroten för den då. En annan sak som också håller på att gå sönder (när ja ändå är igång me de snacket ;) ) är min mobil. Sms och sånt går bra att skicka och ta emot, men när någon ringer till mej eller ja ringer till någon så börjar det tjuta i den efter en stund. Oftast så bryts samtalet efter att den tjutit en stund också. Den hakar även upp sej när man gör vissa saker me den. Men den mobilen har ju hängt me ett bra tag nu så det är väl förståeligt att den är lite ringrostig nu. Sa till Henke att ja antagligen kommer att slänga den och sen va utan mobil... hade faktiskt varit rätt skönt att bara slippa de :) men då sa han att han skulle köpa en ny till mej =/ hmm... inte lätt att komma ifrån en sån sak egentligen. Är ju genom min mobil som ja håller kontakt me mina kompisar, familj osv... men vi får väl se hur ja gör.
Åkte iallafall till skolan sen, tog bussen vid elva och var i skolan 20 min innan vi började. Träffade Julia, Linda och Lina nästan direkt när ja kom. Julia och Lina satt och pluggade matte, dom ska tydligen ha prov snart.... tur att ja slipper de :D Julia hade även vart snäll och tagit information till mej om högskolor från mötet som ja missade ida, pga att ja försov mej... Tack så mycke Julia! :)
Hade sedan religion vid 12.20. Mikael gick igenom nånting som ja inte kommer ihåg va det heter nu :D aah, men de handlade iallafall om olika tro på andliga väsen, ufon osv. Intressant faktiskt :)
Efter skolan stack ja hem till Henke, lite efter de så kom ET också så vi tre stack ner till Enjoy för å träna. Var där vid kvart över två, ET stack sedan vid tjugo över tre eftersom han skulle iväg och jobba. Men ja och Henke stannade kvar där till strax efter fem. Han skulle ju ha genomgång om hur han kan lägga upp sin träning oså... så de blev mycke träning för oss båda ida :) skönt att ja äntligen kommit igång me träningen igen. Har bestämt mej för att ja ska satsa helhjärtat på träningen nu. Så ja kommer att hänga på gymet ganska mycket hädanefter :)

Men nu så ska ja sätta mej och plugga lite tror ja... ska iallafall leta fakta till mitt projektarbete och mitt arbete i Pedagogiskt ledarskap :)

//♥Jacie*


Nytt skrivbord/hylla

Hade tänkt att börja med att skriva lite om va ja gjort under helgen. I fredags var ja i skolan, hade en lektion. Sen efter det så hämtade mamma och dom andra mej vid parkeringen. Vi åkte därefter till Jysk för att köpa det där (dator)skrivbordet med hylla som jag kollat på ett längre tag nu. Dom hade sänkt priset på det från 999 kr till 550 kr, så det var perfekt :) efter det så skulle bilen tvättas och medicin skulle hämtas ut på apoteket. När vi sen kom hem så började ja att sätta ihop skrivbordet lite smått.
Senare på kvällen åkte ja hem till Henke, vi gjorde inte så mycke. Kollade lite film och slappade.
På lördan så kom Nea hem till Henke. Snackade lite där och sen stack ja och hon ner på stan. Satte oss på Blå dörren och käkade lite och snackade om allt möjligt, mycket trevligt var det :)
På kvällen blev det förfest hos Marie och sedan blev det krogen vid 11-tiden.
Idag, sönda, har ja bara vart hemma. Har satt ihop hela skrivbordet och hyllan :) har även hunnit tvätta en maskin tvätt och färga håret. Min storasyster var här innan och hjälpte mej lite :P
Nu sitter ja bara här vid datorn och kollar runt lite på internet, käkar popcorn och kollar lite från och till på Singing bee :)

Kommer lägga upp bilder från lördan på bilddagboken inom kort :)

//♥Jacie*


RSS 2.0