Utbildningsmässa

Idag kom ja upp förvånansvärt fort efter de att klockan ringt. Var väl tur de så ja inte missade bussen till Högskolan i Halmstad :) Åkte iväg strax efter åtta och var där kvart över nio. Startade med att ja, Lina, Julia, Zada och Linda gick på en föreläsning om en utbildning som hade ämnena psykologi, sociologi och pedagogik. Funderade på att söka in till den först eftersom den bara är på ett år. Verkade väldigt intressant faktiskt :)
Sedan stack ja och Julia iväg till den andra föreläsningen. Den utbildningen var om lärare inom förskola, blir antagligen den ja kommer gå nästa vår :) Har i princip redan bestämt mej för att bli förskolelärare så de passar bra ;)

Var även på en föreläsning om bygg/"fastighetsmäklargrej", Julia har nämligen funderat på att bli de.  Fastighetsmäklare alltså :) sen var vi på ett möte om en engelskakurs, lärarutbildning för dom som vill bli förskolelärare och lärare för lågstadiet, men eftersom ja vill inrikta mej på yngre barn så passar de bättre me förskoleutbildningen.
Men ja kanske hinner ändra mej innan de är dax att söka in... har ju haft så otroligt svårt att bestämma mej tidigare så =/ det återstår att se ;)

//♥Jacie*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0