Fest+Pluggsönda´

Det blev fest igår, fast de blev inte riktigt som vi tänkt oss från början. Men de blev bra till sist :P
Kändes som att de var den bästa lördan på länge :) ja och Henke var först hemma hos honom och sen kom även ET och Micke dit. Mötte sen Fidde vid Shell och vi åkte ner till Kvantum för å köpa blanddricka. Försökte då få tag i Kalle, men han svarade inte. Så vi åkte ner till stationen och satt där i bilen och väntade på att få reda på om nån bra fest. Efter ett tag så fick vi reda på att Lina var på en fest, så vi stack dit :) men vi var där bara i lite mer än en halvtimme... tyckte inte att festen var nåt för oss direkt. Kalle ringde ju också då, så då blev de mycket enklare att ta sej därifrån :) så vi stack ner till Kalle... men Fidde skulle träffa nån tjej. Han sa att han skulle komma tillbaka men så blev de inte :O aja han fick väl till de där då ;P
Men inne hos Kalle var det fullt röj... och vilket ställe sen :D alla tyckte att de var skithäftig. Så för en gångs skull lyckades ja fixa en bra fest :) Var en massa klotter på väggar, köksluckor och i taket. Även toan var sån... asso de är ganska svårt att förklara, men ja lägger ut bilder på festen inom kort :) både ja och ET tog bilder på de nämligen.
Skitkul var det iallafall, träffade massor me nya människor också :) det är ju alltid kul^^
Sen efter de så stack vi ner till krogen. Träffade syrran och Mille där. Ävern Sofie m.fl hade tagit sej dit :) så det var riktigt trevligt.
Just nu gör ja inte så mycket... sitter inne på msn och skriver lite me kompisar och käkar lite me. Blev en ostfralla och Oboy :P har inte druckit Oboy på skitlänge känns de som. Men gott är det iallafall :)
Idag ska ja inte göra så mycket... blir att ha en pluggsönda´. Har en del skolarbete som ska göras.
Kommer iallafall lägga upp bilder på Jacie.bilddagboken.se, bland annat från festen inom kort!

//Jacie*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0