Nytt skrivbord/hylla

Hade tänkt att börja med att skriva lite om va ja gjort under helgen. I fredags var ja i skolan, hade en lektion. Sen efter det så hämtade mamma och dom andra mej vid parkeringen. Vi åkte därefter till Jysk för att köpa det där (dator)skrivbordet med hylla som jag kollat på ett längre tag nu. Dom hade sänkt priset på det från 999 kr till 550 kr, så det var perfekt :) efter det så skulle bilen tvättas och medicin skulle hämtas ut på apoteket. När vi sen kom hem så började ja att sätta ihop skrivbordet lite smått.
Senare på kvällen åkte ja hem till Henke, vi gjorde inte så mycke. Kollade lite film och slappade.
På lördan så kom Nea hem till Henke. Snackade lite där och sen stack ja och hon ner på stan. Satte oss på Blå dörren och käkade lite och snackade om allt möjligt, mycket trevligt var det :)
På kvällen blev det förfest hos Marie och sedan blev det krogen vid 11-tiden.
Idag, sönda, har ja bara vart hemma. Har satt ihop hela skrivbordet och hyllan :) har även hunnit tvätta en maskin tvätt och färga håret. Min storasyster var här innan och hjälpte mej lite :P
Nu sitter ja bara här vid datorn och kollar runt lite på internet, käkar popcorn och kollar lite från och till på Singing bee :)

Kommer lägga upp bilder från lördan på bilddagboken inom kort :)

//♥Jacie*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0