Formaterad

Japp, då sitter jag här nu vid min nyformaterade dator (som jag för övrigt inte är helt nöjd med). Varför kan den inte bara ge med sig?! Men ah, jag har ju några saker som jag ska ändra och några som ska testas så jag hoppas av något utav de hjälper mot en seg dator!

Har inte skrivit på länge... vet inte hur länge sen de var sen sist? Några dar sen tror ja. Men de senaste dagarna har jag vart ute ganska mycket. Badat och så :) får ju passa på nu när det är fint väder. Sen så jobbar jag ju på helgerna och allt går bra på jobbet. Älskar när jag får jobba på Padees och Harrys. Det är favoritställena ;)

Idag har jag för övrigt vart med Henke och sedan stack jag ner till stan för att träffa Julia. Käkade varsin tacotallrik på Café Ströget och snackade om allt typ.

Men ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det kanske blir att jag kollar tv en stund eller så fortsätter jag väl läsa i min bok :)

(Förresten, nu när jag har formaterat om datorn så har jag inga bilder eller den där Jacie* - loggan som jag brukar ha här i bloggen. Men håll ut, det kommer ;) )

//Jacie*

Kommentarer
Postat av: Jelli

Paddys och Beer and bar är mina favoritställen :D Och mingel i kungsbacka är helt okej med ;) Men harrys, nää.. Det är ju bara jobbigt :) Har du jobbat på oscars ?

2008-08-01 @ 09:38:54
URL: http://jelli.blogg.se/
Postat av: Jelli

men det var "bara" 49 % av tjejerna som fejkade.. Då är du väl en av alla 51 % som inte gör det xD Jobbar du varje helg ?

2008-08-01 @ 09:42:19
URL: http://jelli.blogg.se/
Postat av: Jelli

hahahaha... Jag är ju på jobbet. Instängd på ett kontor, helt ensam. Bara jag å datorn^^ Vad ska man göra liksom? ;D

2008-08-01 @ 15:49:32
URL: http://jelli.blogg.se/
Postat av: Jelli

var det kul att jobba på oscars ? :)

2008-08-01 @ 15:49:52
URL: http://jelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0