En ledig da´

Är ledig ida :) riktigt skönt. Men sovmorron fick man då ingen... folket här hemma väsnades så mycke + att telefonen ringde vid 8-tiden. Tror det var min faster som ringde då. Har ju inte skrivit i bloggen på nåra dagar nu, men det har att göra med att jag haft så mycke o göra det senaste. Har vart tvungen o plugga och sen så har ja inte haft tillgång till datorn och internet heller.

Men ja var iallafall uppe i Borås i lördas och hälsade på farfar på sjukhuset. Han har blivit bättre, men man vet ju aldrig om det håller i sej. Det kan ju ändra sej också. Men vi får iallafall hoppas på det bästa. När jag kommit till Varberg igen så stack ja, Henke och Micke iväg på 20-årsfest hos Lina i Tvååker :) kom dit vid åtta-tiden och vi stannade till ett. Men det var en trevlig fest :) kommer säkert upp bilder på bdb inom kort ;)
Igår (sönda) hände det inte så mycke... var på gymmet och tränade med ET och Henke, sen efter det så stack vi hem och käkade och ET stack iväg till jobbet. Senare så kom Micke förbi och vi stack ut och träffade Padde som var nere från Borås :) sen när Padde hade åkt så träffade vi Fidde och även Sofie o Emelie. Gick runt lite nere vid Fästningen och snackade om allt typ... och retades me Micke ;P haha.

Idag har ja iallafall en del och göra, så ja vet inte riktigt hur mycket bloggande det blir. Men det återstår att se :)

//Jacie*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0