Gomorron alla^^

Sitter just nu i en datasal i skolan och skriver lite. Ska egentligen skriva på en krönika eller liknande nu, men känner inte för de. Lektionen är snart slut ändå, sen efter denna lektionen har jag psykologi. Blir väl att lyssna på redovisningar idag igen...
Hände väl inte så där värst mycket igår, men hade ändå inte tid att skriva. Vaknade vid halv två och stack ner till gymmet nästan direkt. Gymmade i nån timme och sen stack vi hem till Henke igen. Vet inte riktigt varfö vi åkte dit för efter fem minuter stack vi ner till Bagheerahallen för att pumpa en basketboll. Stack sedan till Påskbergsskolan och sköt lite. Träffade även en kille och en tjej från Varbergs basket som var där när vi kom. Killen spelar i Henkes lag och tjejen i F92. Snackade lite me dem också. Sen stack vi hem till Henke för att äta kvällsmat (frukost).
Idag ska ja träffa Henke en stund, sen blire att plugga också :/ har redovisning imon i religion. Men det blir en kort vecka för mej :D är ledig både torsdag och fredag sen, så jädra gött! :)

//Jacie*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0