En blandning...

Jahapp, såg att det var ett tag sen som ja skrev så då skriver ja lite nu ;) Kan ju börja med att skriva lite om helgen som var... I fredags så blev det en liten fest hemma hos Micke. Det var jag, Henke, ET, Fidde och Micke (såklart) som satt hemma hos Micke och drack och snackade lite. Sedan när klockan var runt midnatt så stack vi ner till krogen.. där så bjöd Henke mej på en Long Island och en Rosa Panter som han lovat att han skulle göra bara för att ja inte fick dricka på nyår ;P Med tanke på att ja redan druckit ett par cider hemma hos Micke så blev det väl lite för mycket där ;) kommer ihåg att ja och Fidde hade ett roligt och lite hetsigt snack om att alla var unika... eller ja, jag predikade för Fidde om det iaf =P sen så var det en kille i typ 30-40 årsåldern som lyssnade och sa att han kände igen mej från en utav hans böcker när han var liten. Att ja typ va en utav de där kråkorna haha =D kul kille de där ;P Han hade ju kul åt mej oxå =) Aah, iaf så gick vi till Amigos efter krogen och skulle käka pizza. Fast så mycke pizza-ätande blev det inte för min del direkt. Sen så hände det väl inte så mycke mer... inget som ja vill nämna här iaf ;P
I lördags blev det desto lugnare... vaknade ju me huvudvärk och Henke retade mej för att ja var bakis... vilket ja INTE var! ^^ Men vi stack till Läjet vid 6-tiden... var där en stund och umgicks med mina päron och syrran. Sen stack vi hem till Henke igen och hade myskväll =)
Sen i söndas så hände de inte så mycke då heller... slappt^^

Ska förresten börja söka sommarjobb och eh ja, vanligt jobb ^^ Tar ju studenten till sommaren så då hade det vart bra me ett jobb ;)

//♥Jacie*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0