Helg + kallbadhus...

Jahopp då var det Fredag igen då :) Ska bli skönt att få nåra dagars ledighet och avkoppling. Har inte så mycke planerat inför helgen. Kanske blir fest ikväll, kanske inte. Blir det inte ikväll så blir det nog imon iallafall :) Men imon blire att åka till kallbadhuset me nåra klasskompisar. Ska först basta och sen hoppa i plurret :) får väl se hur det går. Första gången ja badar i havet mitt i vintern (?) om man nu kan kalla detta för vinter. Visst det är ju kallt ute och blåser nåt så fruktansvärt, men det har inte kommit så mycke snö än vilket är lite tråkigt. Det hör ju vintern till liksom, tycker ja iallafall :)

Fick förresten reda på vad ja fick i betyg på mitt tal som ja höll för nån vecka sen, det blev VG :) hörde att de var ganska många i klassen som bara fått G vilket förvånar mej eftersom ja går i en "pluggisklass" där dom flesta går ner sej och blir deprimerade om dem får VG på ett prov istället för MVG. Men aja, det är dem de ;P

//♥Jacie*

Kommentarer
Postat av: Juiice

Ja det är ju verkligen hårt här i livet, alla växer och skaffar egna familjer och så, men vi lär ju ses sen när vi är gamla i alla fall :D Haha :D tack för att du finns.. :)

2008-02-01 @ 19:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0