Too many words

Är hemma nu =P kan inte sluta o tänka på helgen som var. Så jäkla kul de va haha. Hoppas de blir lika kul denna helgen som kommer för då blire fest igen ;) Då kommer ju Marie hem också =)
Blev även lite förvånad när en viss person ringde mej igår =D men de va kul att höra din röst igen iaf. Va ju någon som skrev till mej för några dagar sen att "vi får väl se om ni blir vänner igen" hahaha! Jaja, så kan de gå ;)
Vart i skolan ida iaf... försov mej =/ men men, de är ju sånt som händer^^ vi hade sån där yrkesinformation på eftermiddan. Jag va och lyssnade på yrken som polis, journalist och modedesigner. Det sistnämnda va ja på bara för att jenny ville =P visste inte va ja skulle gå på annars. Polis va de enda som va kul att lyssna på iaf. Kanske beror på att de va de enda yrket där man får va ute mycke, där det är mycke frihet och väldigt varierande. Precis så som ja vill ha det^^ ska nog börja på polishögskolan i Växjö när ja gått ut gymnasiet och jobbat lite. Tar ju studenten till sommaren =P sen är jag fri =D funderar på att dra till Rhodos sommaren då ja tar studenten. Jobba lite där oså ;) har ju lite kontakter därifrån sen ja var där i somras =) men får väl se hur de blir. Kanske flyttar me Sofie, Kenny och Micke till Helsingborg som vi snackade om i helgen iställe. Hade vart sjukt kul faktiskt. Men livet är ju fullt av möjligheter och jag har tid på mej att bestämma mej vad jag vill göra. Tänker iaf inte stanna kvar i Varberg och mögla fast, det är en sak som är säker =)

Denna låttexten är tillägnad en viss person:

And here I am again trying to save what's left of you and I
So why aren't you satisfied?

I reached out, fell short
Now you're hurt, too many words
Breaking the silence
I felt it, bled it, screamed it,
It only gets worse
And it kills me watching me too angry for us to survive
I used too many words tonight

I tried to get it right
But I was just wastin' my time
'cause you never compromised when it came to us

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0