Tisdag

Sitter just nu på lektion och letar fakta till mitt fördjupningsarbete. Vi ska skriva om en person som haft en ledande roll i samhälle, så ja funderar på att ta någon från andra världskriget. Finns ju en del att välja mellan där... har även funderat lite på Che Guevara eller Fidel Castro. Men ja får se hur de blir.
Hade ju lång dag i skolan igår, slutade halv sex (!) så ja fick inte så mycke gjort igår. Var iaf på gymmet en stund. Andreas drog me mej dit :) har inte vart där på typ två månader så de var på tiden. Men det gick bra igår iaf. Tränade armar, axlar, rygg och bröst och trots att ja inte tränat på länge så har ja inte blivit ett dugg svagare. Tvärtom! Verkar ju som att ja blivit starkare och det är ju alltid bra :) Idag ska ja dit igen, ska dit me Daniel och ha ett 90 minuters långt boxningspass :P Får väl se hur de går. Funderar på att sticka dit nu efter skolan också... kanske köra ett konditionspass, fick ju aldrig gjort de igår eftersom de var så mycke folk där på kvällen och maskinerna var upptagna. Men ja ska försöka plugga lite idag också så ja får se vad ja hinner med.
Så här kommer min dag att se ut på ett ungefär:

*skola
*åka ner till stan och fixa lite grejer
*hem och plugga
*boxningspass på gymmet

Kanske hinner träffa en och annan person emellanåt också ;) brukar ju alltid funka^^ Annars så träffar man ju folk nere på gymmet. Har träffat på många som ja känner som tränar där, de är kul ;)
Men nu ska ja fortsätta leta fakta till arbetet...
iChao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0