God Jul :)

Ja för en stund sen blev det julafton... usch säjer ja bara! Tycker egentligen inte om julen så mycke... skulle egentligen inte firat den detta året men Henke har vart på mej och tjatat nästintill varje dag så nu bllie det ändå att ja firar den. Ska till Läjet på förmiddan någon gång och sen lite senare så blir det att åka tillbaks till Henke :) ska sen stanna där resten av dagen/kvällen.

Har inte kunnat skriva så mycke i bloggen det senaste. Dels för att ja inte haft tillgång till Internet och dels för att ja vart inlagd på sjukhus. Blev inlagd i fredags morse. Vaknade redan vid halv sex på morronen av att ja hade så jävla ont i magen. Försökte somna om men det gick inte. Så ja fick väcka Henke så skjutsade hans mamma in oss till akuten. Kom in efter bara två min eftersom de inte va något folk däralls. Tog en massa prover och skit. Mamma kom dit efter att hon slutat jobba vid tolv. Efter att vi fått reda på att ja skulle få stanna på sjukhuset över natten så åkte Henke hem till sej. Klockan var väl runt två då. Men han och Jonas kom tillbaka senare på kvällen och då hade dom me sej Henkes bärbara som ja skulle få ha på sjukhuset :) snäll som han är. Satt sedan och kollade film och serier på kvällen. Spelade och lyssnade även lite på musik. På lördagen fick ja permision från sjukhuset så mamma och pappa kom och hämtade mej. Även Henke och Micke mötte upp mej vid sjukhuset. Tur att ja fick permision för annars hade ja missat Mikaelas middag och allt det andra (se jacie.bilddagboken.se) roligt var det ;P
Blev att gå upp tidigt på Söndag morron. Skulle iväg till sjukhuset igen för att ta nya prover. Henke följde me för att hålla handen xD gick väl bra att ta proverna om man bortser från att dom fick sticka mej två gånger innan dom hittade rätt... efter sjukhuset så åkte vi hem till Henke och åt frukost. Efter det stack ja ner till stan för att möta upp syrran och Camilla så att vi kunde köpa dom sista julklapparna :)

Vid åtta-tiden sen så stack ja hem till Henke igen. Ja hjälpte honom att klä granen^^ den blev riktigt fin faktiskt. Nu sitter ja bara här framför datorn och han ligger jämte och sover :) är lite sur på honom för att han ligger på min kudde... men det får väl gå an. Det är ju trots allt jul ;)

God Jul allihopa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0